Style Stories , Shopping

One & Only: Χειροποίητες τσάντες φτιαγμένες με βελονάκι

Το απόλυτο αξεσουάρ των fashionistas

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2016

Μετράνε λιγότερα από 2 χρόνια ζωής, είναι γέννημα θρέμμα Ελληνικές και 100% χειροποίητες με την πιο παραδοσιακή αλλά και συνάμα cult τεχνική, το βελονάκι. Η διαφορετικότητα τους έγκειται  στον bespoke χαρακτήρα τους και την έμφαση της σχεδιάστριας στην λεπτομέρεια και σε κορυφαίας ποιότητας νήματα. Νέα σχέδια, πρωτότυπες λεπτομέρειες, απίθανοι χρωματικοί συνδυασμοί , καινούργια μεγέθη προκύπτουν καθημερινά καθιστώντας το One & Only το πιο γρήγορα εξελισσόμενο αλλά και καινοτόμο brand στην κατηγορία του και ένα από τα πιο δημοφιλή Ελληνικά fashion brands στο διεθνές γυναικείο κοινό.

Από τη Νέα Υόρκη στο Verbier και τα Αραβικά Εμιράτα και από την κοσμοπολίτική Μύκονο στη Σαντορίνη και στις Σπέτσες, οι χειροποίητες τσάντες ONE & ONLY καθημερινά κερδίζουν έδαφος στην παγκόσμια αγορά αλλά και στις ντουλάπες των πιο φανατικών fashionistas σε όλο τον κόσμο.

Η δημιουργός της One & Only Ειρήνη Παπαδοπούλου, επιχείρησε να συνδυάσει την αγάπη της για το πλέξιμο με την ελληνική παράδοση και τις διεθνής τάσεις στη μόδα και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια “στόχος μου είναι η δημιουργία σχεδίων  που θα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας και θα την κάνουν  να αισθάνεται ιδιαίτερα κομψή και ξεχωριστή”.

Οι χειροποίητες τσάντες One & Only διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Κύπρο διατίθενται στην DT Design Jewellery Boutique στη Λευκωσία (11Γ Στασικράτους και Θεμιστοκλή Δέρβη γωνία, τηλ. 22672267).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close