Nightlife & Music , Bars & Clubs

Τα “Σφηνάκια” επέστρεψαν στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας

Με νέα διεύθυνση και άλλο όνομα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2016

Τα “Σφηνάκια” έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία στον τομέα της διασκέδασης στην πρωτεύουσα και αποτέλεσαν, ίσως, ένα από τα δημοφιλέστερα μαγαζιά που λειτούργησαν στη Λευκωσία.

Ο μεγάλος κύκλος ζωής τους έκλεισε πρόσφατα και για μεγάλο διάστημα παρέμενε άγνωστο το μέλλον τους μέχρι που είδαμε τα πρώτα πόστερ στον χώρο όπου λειτουργούσαν τα θρυλικά “Σφηνάκια”.

Τα “Σφηνάκια” έγιναν “Noceur”
Στις 8 Ιανουαρίου τα πρώην “Σφηνάκια” λειτούργησαν ξανά υπό νέα διεύθυνση και νέο όνομα. Έτσι μετονομάστηκαν σε “Noceur” που θα πει αυτός που ξενύχτησε διασκεδάζοντας και επέστρεψε ξημερώματα στο σπίτι μεθυσμένος ή λακωνικά ο γλεντζές. Οι έξι νέοι ιδιοκτήτες προσδοκούν μία σταθερή πορεία για το νέο μαγαζί το οποίο θα λειτουργεί προς το παρόν μόνο ως κλαμπ με mainstream μουσική, ξένη και ελληνική χωρίς να υπερτερεί η ελληνική όπως μας ανέφεραν στο Check In Cyprus. Κύριος στόχος της νέας διεύθυνσης είναι η στην εποχή του κλασικού τύπου κλαμπ με μουσικές για όλα τα γούστα με σκοπό τη διασκέδαση.  

Μελλοντικά υπάρχουν σκέψεις επαναλειτουργίας του roof garden του μαγαζιού το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως όπως ακριβώς έγινε σήμερα με τον υπόλοιπο χώρο και θα λειτουργήσει μάλλον κανονικά το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα, στα τέλη Ιανουαρίου, πιθανόν στις 28 προγραμματίζεται ένα μεγάλο opening party του “Noecer” στο οποίο θα προσκληθεί ένας πολύ γνωστός Dj από το εξωτερικό τον οποίο δύσκολα βλέπουμε στην Κύπρο. Το “Noecer” φαίνεται πως θα μπει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Λευκωσίας και θα αποτελέσει ένα νέο χώρο για δυνατή μουσική, ποτό και χορό.     

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close