Things to Do , Top Stories

Ρεβεγιόν στα καλύτερα ξενοδοχεία της Λεμεσού

5 επιλογές για να γιορτάσεις την Πρωτοχρονιά στη συμπρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτινή ατμόσφαιρα, υπέροχες γεύσεις και μοναδική διασκέδαση... Οι νύχτες των γιορτών απαιτούν λάμψη, καλό φαγητό και μικρές ή μεγάλες δόσεις πολυτέλειας ανάλογα με την περίσταση. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα εορταστικά μενού στα εστιατόρια των καλύτερων ξενοδοχείων της Λεμεσού καθώς και το πρόγραμμα διασκέδασης που θα οργανώσουν για να διαλέξεις τι σου ταιριάζει ανάλογα με το στυλ και την τσέπη σου. Αν πάλι θέλεις να κάνεις ρεβεγιόν στη Λευκωσία, δες ΕΔΩ τις προτάσεις μας.
 
 
Ajax
Βραβευμένο, τετράστερο ξενοδοχείο στην καρδιά της Λεμεσού, με πλήρως ανακαινισμένο lobby, που υπόσχεται ξεχωριστές βραδιές.
Πρωτοχρονιά: Το αστραφτερό και καινούργιο lobby θα σε υποδεχθεί αρχικά με ένα απολαυστικό κοκτέιλ. Η βραδιά θα συνεχιστεί στο Priamos Ballroom με ένα deluxe gala buffet, χορευτικό πρόγραμμα και ζωντανή μουσική (€50 το άτομο).
Κάτι παραπάνω: Τα απογεύματα των γιορτών είναι ιδανικά για καφέ και κουβεντούλα, εξ ου και το Ajax στις 1/1/2016, από τις 16.00-19.00, σε κερνά απογευματινό τσάι με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές (€10 το άτομο). Όσο δε για διαμονή, οι τιμές καθ' όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου ξεκινούν από €56 το διπλό δωμάτιο τη βραδιά.
(25590000/ww.ajaxhotel.com) Γεωργίου Νεοφύτου και Δ. Νικολάου.
 
 

Amathus beach hotel
Ντιζαϊνάτο πεντάστερο ξενοδοχείο με επιλεγμένη κουζίνα.
Πρωτοχρονιά: Το Cyan την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε καλεί σε ένα gala dinner 9 πιάτων, ανάμεσά τους πανακότα κάβουρα, ραβιόλι με αστακό, σορμπέ σαμπάνιας με φρούτα του δάσους, μοσχαράκι, king scallops, τυριά, παρφέ με λευκή σοκολάτα και μέντα, καφέ, μικρά γλυκά, βασιλόπιτα και ζωντανή διασκεδαστική μουσική (€105 το άτομο). Στο Ballroom, από την άλλη, θα πας για να απολαύσεις υψηλή γαστρονομία και shows που θα ανεβάσουν το κέφι (€135 το άτομο).
Κάτι παραπάνω: Το γλέντι θα συνεχιστεί στο Nu Bar, με χαλαρωτικό αρωματικό ναργιλέ.
(25832000/www.amathushotel.com) Λεωφόρος Αμαθούντος.
 
 
Crowne Plaza
Τετράστερο ξενοδοχείο με ωραία θέα.
Πρωτοχρονιά: Το Westminister Ballroom θα σε υποδεχθεί με ένα δελεαστικό μπουφέ και χορευτική μουσική. Το κλασικό, ωστόσο, εστιατόριο La Brezza θα σε μαγέψει με σετ μενού 6 πιάτων το οποίο συμπεριλαμβάνει γαρίδες, πάπια, αρνί, γλυκό σοκολάτας και pistachio (€70 το άτομο).
Κάτι παραπάνω: Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.
(25851515/www.crowneplaza.com/limassolcyprus) Προμαχών Ελευθερίας 2.
 
 

Londa
Βραβευμένο boutique ξενοδοχείο, με cozy και σικάτη αισθητική, που συγκαταλέγεται στα Small Luxury Hotels of the World.
Πρωτοχρονιά: Το Caprice καλεί και πάλι τους εκλεκτούς του επισκέπτες για να τους ικανοποιήσει και γαστρονομικά και ψυχαγωγικά, με ένα σετ μενού 6 πιάτων. Το μενού της βραδιάς θα συνδυάζει αστακό με σάλτσα μάνγκο και παπάγια, στήθος φραγκόκοτας με foie gras και σάλτσα σύκου, σορμπέ με μανταρίνι, φιλέτο μαύρου μπακαλιάρου με κρούστα από ξηρούς καρπούς, μοσχάρι με γέμιση άγρια μανιτάρια, πιστάτσιο με σοκολάτα και φράουλες, καφέ και βασιλόπιτα (oe95 το άτομο). Η διασκέδαση θα συνεχιστεί στο Caprice Bar με χορευτικό ρεπερτόριο.
Κάτι παραπάνω: Την παραμονή Χριστουγέννων, στο Caprice εκτός από τα σετ μενού, θα προσφέρεται επίσης και a la carte μενού.
(25865555/www.londahotel.com) Γεωργίου Α΄, Ποταμός Γερμασόγειας.
 
 
 
Mediterranean
Τετράστερο ξενοδοχείο με μοντέρνα αισθητική και πολύ καλές τιμές.
Πρωτοχρονιά: Το Celeste Restaurant σε προσκαλεί σε ένα λαμπερό δείπνο, με πλούσιο μπουφέ από το οποίο θα παρελάσουν εκλεκτά γαστρονομικά δημιουργήματα, αλλά και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με κοπή βασιλόπιτας και ζωντανή μουσική που θα κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες (€84 το άτομο, €42 παιδιά). Ανοικτό θα είναι και το εστιατόριο Bacco, το οποίο θα σε περιμένει με μια πιο ρομαντική και ήρεμη ατμόσφαιρα, σερβίροντας ένα γκουρμέ σετ μενού 7 πιάτων (€90 το άτομο, €45 παιδιά).
Κάτι παραπάνω: Αν πας την παραμονή Χριστουγέννων από τις 18.00 θα ακούσεις χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Clouds Lounge Bar.
(25559999, 25311777, www.medbeach.com) Λεωφόρος Αμαθούντος, Άγιος Τύχωνας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close