Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Επιστροφή στη φύση μένοντας σε... τέντα!

Ο Pawel Sikorski, παράτησε τα… Hilton και τα ντελούξ ξενοδοχεία στα οποία δούλευε και έστησε τέντες για να μείνεις στην όμορφη φύση του χωριού Σίμου της Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2015

Από την Πολωνία στο Λατσί

Όταν το 2009 ήρθε για να μείνει στην Κύπρο, ο Πάβελ είχε ήδη σημαντική προϋπηρεσία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Λάτρεψε τον τόπο μας, αναμείχθηκε, ευθύς, σε διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνονταν μέσα στην φύση και αυτό του έδωσε την έμπνευση να φέρει στην Κύπρο τα yurts.

Από την Μογγολία!

Τα yurts είναι μογγολικές ‘φορητές’ κατοικίες (τέντες), που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά από νομάδες. Φτιάχνονται αποκλειστικά από Μογγόλους και υπάρχει ένα site που σου δίνει πολύτιμες πληροφορίες (ULAANTAIJ)

Κάτω από τ’ αστέρια

Ο Πάβελ έστησε τρία καταλύματα, λίγο έξω από το γραφικό χωριό της Σίμου και παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους ένοικους του (ξύλα για την σόμπα τον χειμώνα, πρόγευμα για όλους, καθαρά σεντόνια και πετσέτες) και βεβαίως προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή. Τα yurts είναι στημένα σε ένα εκπληκτικό σημείο, περιτριγυρισμένα από το μοναδικό σκηνικό που προσφέρει η ίδια η φύση! Ανάμεσα στα βουνά της γύρω περιοχής, εκεί που οι αετοί Bonelli έχουν την φωλιά τους και δίπλα από το επιβλητικό φράγμα της Ευρέτου, τα τρία καταλύματα του Πάβελ είναι έτοιμα να σου προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή. Για όσες μέρες το επιλέξεις, θα ζήσεις κάτω από τα αστέρια και μέσα στην απίστευτη ηρεμία του τοπίου, ενώ, σε κοντινή απόσταση, -μόλις 16 χιλιόμετρα- μπορείς να επισκεφθείς το κοσμοπολίτικο Λατσί, της Πόλης Χρυσοχούς, για ποτό, φαγητό και διασκέδαση.

Τι πληρώνεις

Ενδεικτικά, οι τιμές ξεκινούν από €37.50 το άτομο, συμπεριλαμβανομένου του προγεύματος, με την προϋπόθεση εβδομαδιαίας διανυκτέρευσης και για διαμονή δύο και πλέον ατόμων στον ίδιο χώρο.

 

Yurts in Cyprus (97629148) www.yurtsincyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close