Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Potopia is sweet!

Τέσσερις γυναίκες δημιούργησαν την Potopia που φτιάχνει πρωτότυπα λικέρ αποκλειστικά από κυπριακά φρούτα!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2015

Happy team Potopia

Η Λένα είναι η αρχηγός της ομάδας. Νεαρή μητέρα, με φιλελεύθερο και νεανικό πνεύμα, η οποία αγαπούσε πάντα την Ιταλική κουλτούρα. Αυτή ετοιμάζει τις συνταγές, πειραματίζεται και τελειοποιεί τις γεύσεις, ενώ, ασχολείται και με τις ιδέες παρουσίασης των ποτών όσον αφορά στα μπουκάλια, τις ετικέτες, τα κουτιά τις φωτογραφίσεις καθώς και τη γενική εικόνα των ποτών αλλά και της εταιρείας. Η Ιωάννα, της οποίας ο γάμος της ήταν ο λόγος για τη δημιουργία της Potopia, ασχολείται (όπως όλες) με την παραγωγή ποτών και είναι υπεύθυνη για την προώθηση μέσω των social media. Η Μαρκέλλα είναι η οργανωτική της εταιρείας και η Νάγια είναι ο καλλιτέχνης της οικογένειας. Οι εξαιρετικές της φωτογραφίες αποτελούν την πρώτη εικόνα της εταιρείας, ενώ είναι και η σχεδιάστρια των διάφορων λογοτύπων.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα

Πέρσι τον Σεπτέμβρη, έφτιαξαν λικέρ λεμονιού για το γάμο της Ιωάννας.

Σκέφτηκαν ότι ήταν μια καλή ιδέα να έδιναν σπιτικό δωράκι, στους καλεσμένους. Όλοι είχαν ενθουσιαστεί! Λίγους μήνες μετά, μια φίλη ρωτούσε αν μπορούσαν να της το φτιάξουν και για το δικό της γάμο κι έτσι, κάπως συμπτωματικά βρέθηκαν στην Ιταλία, κι άρχισαν να ψάχνουν και να μαθαίνουν πως να φτιάχνουν νέες συνταγές και νέα ποτά. Επισκέφθηκαν μονάδες παραγωγής και εμφιάλωσης και εργοστάσια μπουκαλιών στην περιοχή της Βερόνας και της Νάπολης και το τι εμπειρίες και μοναδικές ιδέες απέκτησαν, φαίνεται σε αυτά που φτιάχνουν.

Μόνο κυπριακά

Χρησιμοποιούν μόνο αγνά κυπριακά προϊόντα, τριαντάφυλλα από μικρούς παραγωγούς, φρούτα που δεν έχουν ψεκαστεί και δε χρησιμοποιούν καθόλου συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες. Η σειρά τους αποτελείται τόσο από λικέρ βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, όσο και ποτά με πιο… trendy γεύσεις. Προσφέρουν την επιλογή για εξατομικευμένες ετικέτες, είτε με το λογότυπο της εταιρείας, είτε σχετικές με το θέμα του γάμου ή της βάφτισης. Αυτό κάνει το δώρο ακόμα πιο ξεχωριστό για τους καλεσμένους ή τους πελάτες της εταιρείας που θα το επιλέξει, ενώ, μπορούν να ετοιμάσουν το λογότυπο που θα μας ζητηθεί ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα και νόστιμα!

Μέχρι στιγμής φτιάχνουν λικέρ από φράουλα, τριαντάφυλλο, κρέμα τριαντάφυλλο, ρόδι, λεμόνι, πεπόνι και ετοιμάζουν για τα Χριστούγεννα 2 νέα λικέρ, το pistachio και το chocolate cream liqueur. Προσφέρονται σε δύο μεγέθη, 200ml και 500ml σε όμορφα και πολύ καλής ποιότητας μπουκαλάκια που εισάγουν ειδικά για το σκοπό αυτό από την Ιταλία. Πρωτότυπο είναι το rosolio, που είναι λικέρ από τριαντάφυλλο, αλλά, και το ρόδι, το οποίο συνδέεται με την καλή τύχη και τη ευμάρεια!

(99381123) potopiacy@gmail.com / facebook Potópia & Instagram Potopia

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close