Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2015
Ο Βρετανός σκηνοθέτης Joe Wright (“Anna Karenina”) αφηγείται με τη σειρά του την ιστορία του Peter Pan, του μικρού αγοριού που δεν μεγαλώνει ποτέ, έχοντας στο πλευρό του τον πολυτάλαντο Hugh Jackman στο ρόλο του πειρατή Μαυρογένη.
Προσεγγίζοντας τους κλασικούς χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν από τον Σκωτσέζο συγγραφέα J.M. Barrie με μια πιο σύγχρονη και φρέσκια ματιά (άλλωστε ο σκηνοθέτης έχει πει ότι “αυτή δεν είναι η ιστορία όπως την ξέρατε, δεν είναι η ιστορία του Peter Pan όπως σας τη διάβαζε ο μπαμπάς σας”), ο Wright ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού παιδιού που θα βρεθεί στη μαγική Χώρα του Ποτέ, θα γνωρίσει τη σημασία της διασκέδασης και του κινδύνου, ενώ παράλληλα θα έρθει αντιμέτωπος και με το πεπρωμένο του.
Το καστ συμπληρώνουν οι Garrett Hedlund, Amanda Seyfried, Rooney Mara και Cara Delevingne, ενώ τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Levi Miller.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
13 Νοεμβρίου - 19 Νοεμβρίου 2015
Σχετικά
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας παρουσιάζει το πιο ατμοσφαιρικό θερινό σινεμά του καλοκαιριού
Τέσσερις μαγικές βραδιές κινηματογράφου δίπλα στη θάλασσα, από τις 20 έως τις 23 Αυγούστου
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον μεταμορφώνεται στον αμφιλεγόμενο Κρις Χάνσεν και οδεύει προς τα Όσκαρ
Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας της A24 μόλις κυκλοφόρησε, επιβεβαιώνοντας πως το 2026 εξελίσσεται σε χρονιά-ορόσημο για τον Βρετανό ηθοποιό.
Μία ανατρεπτική κωμωδία για την αφοσίωση μεταξύ μπαρίστα και πελάτη, με διαδικτυακή πρεμιέρα στο Omeleto
Νατουραλισμός και ταινίες δράσης εμπνεύουν κωμωδία μικρού μήκους για καφέ και κοινότητα
Το «Spider-Man: Brand New Day» σπάει κάθε ρεκόρ και κατακτά το box office του 2026
Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, η νέα περιπέτεια του Spider-Man ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, άφησε πίσω της το «Toy Story 5» και συνεχίζει να γράφει ιστορία στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Το υπαίθριο σινεμά επιστρέφει στον Στρόβολο για τέσσερις βραδιές κάτω από τα αστέρια
Από τις 3 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, το προαύλιο του Δημοτικού Μεγάρου μετατρέπεται ξανά σε θερινό κινηματογράφο
Τζέιμς Μποντ: «Πολύ πιθανό ο επόμενος 007 να ανακοινωθεί μέσα στο 2026»
Οι παραγωγοί φέρονται να έχουν ήδη ενημερώσει τους ηθοποιούς που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο των δοκιμαστικών. Ωστόσο, κάθε στάδιο της διαδικασίας καλύπτεται από αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας.
Τα 25 καλύτερα Ντοκιμαντέρ όλων των εποχών σύμφωνα με το Hollywood Reporter
Οι λίστες δεν χάνουν ποτέ την επικοινωνιακή τους βαρύτητα για τις εκδόσεις του ειδικού Τύπου, σειρά παίρνει το παραγνωρισμένο και υποτιμημένο ακαδημαϊκά είδος του Ντοκιμαντέρ.
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Ιστορίες απώλειας, μνήμης, πολέμου και ελπίδας από σημαντικούς δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου
Maestro: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Πού και πότε κάνει πρεμιέρα το μεγάλο φινάλε
Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και θα ακολουθήσει διαφορετική πορεία προβολής από ό,τι είχαμε συνηθίσει
Έρχεται καινούργιο «Home Alone»;
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει ήδη συναντηθεί με την Disney για να συζητήσουν ενδεχόμενη επιστροφή του στο franchise.
Ο Ντάνι Ντε Βίτο ετοιμάζει τη μεγάλη σκηνοθετική επιστροφή μετά από 23 χρόνια
Στα 81 του χρόνια, ο Ντάνι Ντε Βίτο δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία και προσπαθεί να πραγματοποιήσει ένα προσωπικό όνειρο δεκαετιών, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το κλασικό μυθιστόρημα «ΜακΤιγκ».
Οι 5 ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια