Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2015
Ολοκληρώθηκε η ενέργεια «Διακοπές για Πάντα» των Trident Senses που χάρισε σε μια υπερτυχερή νικήτρια από την Κύπρο το ποσό των €90.000 προ φόρων. Η μεγάλη νικήτρια, Όλγα Κωνσταντίνου, που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση, ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να κάνει «Διακοπές για Πάντα».
Στην ενέργεια των Trident Senses που διήρκησε 20 εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 11 Μαΐου έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν καταναλωτές τόσο από Ελλάδα όσο και από Κύπρο.
Οι συμμετέχοντες λάμβαναν μέρος στο διαγωνισμό μέσω του microsite www.diakopesgiapanta.com όπου εισήγαγαν το μοναδικό κωδικό που υπήρχε σε όλα τα πακέτα Trident Senses. Εκτός από τη μεγάλη νικήτρια, κάθε εβδομάδα ένας τυχερός μετά από κλήρωση κέρδιζε το έπαθλο των €3.000 προ φόρων για να κάνει «Διακοπές για Φέτος».
Μεταξύ των 20 τυχερών που κέρδισαν το ποσό των 3000€ προ φόρων αναδείχθηκε άλλη μία νικήτρια από την Κύπρο, η Αλεξάνδρα Μπλεντέα.
Οι Trident διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ALKIS H. HADJIKYRIACOS (FROU FROU BISCUITS) PUBLIC LTD.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το microsite της ενέργειας www.diakopesgiapanta.com, τη σελίδα της Trident στο facebook, ή να καλέσετε στο 00 30 210 28 89 000.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου