Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2015
H ομάδα του Fork Food Market μετά από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφει και πάλι ανανεωμένη και έτοιμη για πολλά ξενύχτια, γλέντια και φυσικά πολύ, νόστιμο και -κυρίως- υγιεινό φαγητό! Γι'αυτό πάμε να στηθούμε και πάλι στην ουρά του!
Το Fork Food Market προγραμματίζει λοιπόν τις τελευταίες πέντε εκδηλώσεις του καλοκαιριού, και μας καλεί και πάλι στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας -άλλωστε η συνταγή είναι δοκιμασμένη και πολύ πετυχημένη θα έλεγα εγώ, αφού πρόκειται για ένα χώρο που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές μέχρι τώρα την φαγητο-αγορά, και αποδεδειγμένα πλέον εκεί περνάμε όλοι πάντα ωραία. Οι ημερομηνίες που θα λειτουργήσει η υπαίθρια φαγητο-αγορά είναι οι εξής Παρασκευές: 28/8, 4/9, 11/9. 18/9 και 25/9. ‘Οπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 19.00-23.00, ενώ το μπαρ θα μένει ανοιχτό μέχρι τις 24.00.

Πάντως όπως οι ίδιοι οι διοργανωτές αναφέρουν... τα πράγματα έχουν αλλάξει στο Fork Food Market. Πλέον "προσπάθειά μας να προσφέρουμε όχι μόνο ποιοτικό street food, αλλά και υγειινό". "‘Εχουμε ήδη αναφέρει πως ενώ απολαμβάνουμε πάρα πολύ το φαγητό, πιστεύουμε όλοι μας πως αν δεν θρέφει σωστά τον οργανισμό μας, τότε δεν αξίζει να το τρώμε και το έχουμε αυτό σαν αρχή. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στα διάφορα πιάτα που προσφέρονται στις εκδηλώσεις μας. Επιπρόσθετα, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αγοράζουμε όσα περισσότερα λαχανικά μπορούμε από μικρούς παραγωγούς που ξέρουμε ότι μεγαλώνουν τα φυτά τους με φυσικούς τρόπους χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων. Και φυσικά, το χορτοφαγικό/ωμοφαγικό stand είναι παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις του Fork Food Market".
Και οι αλλαγές δεν σταματούν μόνο στο φαγητό, αλλά προεκτείνονται και στη μουσική... "Κάτι επιπρόσθετο που μπορείτε να περιμένετε στα επόμενα Fork Food Markets είναι η μουσική επένδυση των εκδηλώσεων μας. Ήδη στα τελευταία που κάναμε στην Αγλαντζιά είχαμε μαζί μας καταπληκτικούς Djs, ο καθένας με τον δικό του χαρακτήρα που μας ανέβασαν την διάθεση καθώς τρώγαμε, και σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε αυτό και στα επόμενα".

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το Fork Food Market στο Facebook (facebook.com/forkcy), στείλτε email στο market@forkcy.com ή πάρτε τηλέφωνο στα 99557777 & 99567591.
Σχετικά
Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με πεζοπορία στο Τρόοδος και στάση στην Κακοπετριά
Η Salonica View διοργανώνει εξόρμηση στο μονοπάτι Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγης, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
Η Golden Donkeys Farm γίνεται 12 και το γιορτάζει με δωρεάν είσοδο και παιχνίδια
Μαγικό σόου, παιδικό θέατρο σκιών, κυνήγι θησαυρού και street food συνθέτουν μια οικογενειακή έξοδο για την αργία της 28ης Οκτωβρίου.
Το Όμοδος έφτιαξε το πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα
Ετοιμάζεται για ένα ξεχωριστό τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Η μαγεία των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πάρκο Ακρόπολης
Στο πρόγραμμα μπήκε και η χριστουγεννιάτικη αγορά, με δωράκια, χειροποίητες κατασκευές, στολίδια κ.ά.
Τα Μανδριά ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα
Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό αυτές τις γιορτές
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5km Επιστρέφει στην Πάφο
Μας Καλεί να Ενισχύσουμε την Ενημέρωση και την Ευαισθητοποίηση Για το SUDEP και την Επιληψία
Week Agenda: 14 ξεχωριστές προτάσεις για να γεμίσεις όμορφα τις βραδιές σου αυτή την εβδομάδα
Θέατρο, gospel συναυλίες, κωμωδία και παραστάσεις στους δρόμους: η ατζέντα της εβδομάδας 19–25 Οκτωβρίου έχει επιλογές για διαφορετικές διαθέσεις.
Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται στην Κύπρο και είναι «Πολύ καλύτερα τώρα»
Τρεις βραδιές stand-up comedy σε Αθηένου, Λεμεσό και Λευκωσία, από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου.
Residue: Όσα αγαπήσαμε και κουβαλάμε μαζί μας γίνονται χορός
Η Μυριάνθη Παναγιώτου συναντά τη σαντουρίστρια Κυπριάνα Κωνσταντινίδου και πέντε περφόρμερ σε μια παράσταση για τη μνήμη, τη φροντίδα και τους ανθρώπινους δεσμούς.
Η Λεμεσός θα γεμίσει μοτοσικλέτες
Εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.
Πόσο αξίζει ο χορός μας; Μια παράσταση στη Λευκωσία διεκδικεί την απάντηση
Η Κωνσταντίνα Σκαλιώντα παρουσιάζει το «All of (Y)our Time», ένα έργο για την αξία της καλλιτεχνικής εργασίας και το δικαίωμα των σωμάτων να είναι ορατά.
Weekend Agenda: 50 συναρπαστικές ιδέες για να περάσεις όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο, street food και οικογενειακές εξορμήσεις γεμίζουν την ατζέντα του τριημέρου 16–18 Οκτωβρίου.