9 August 2015
Nightlife & Music , Bars & Clubs

O DJ Snoopadelic [το alter ego του Snoop Dogg] έρχεται Κύπρο

Στην Αγία Νάπα στις 9 Αυγούστου!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2015

Προσμένουμε την εμφάνιση του Snoop Dogg στην Αγία Νάπα ως DJ στις 9 Αυγούστου και σου μεταφέρουμε όσα είπε στο Check In Λονδίνου για το νέο του ρόλο, ελπίζοντας ότι θα είναι τόσο καλός πίσω από τα decks όσο είναι και πίσω από το μικρόφωνο. Από τον Oliver Keens, μετάφραση/επιμέλεια Κάκια Μεγαπάνου

 

Αρχικά ποιος είναι ο DJ Snoopadelic;
Είναι ένα από τα alter egos του Snoop το οποίο χρησιμοποιεί στο DJing.

Ωραία, άρα του αρέσουν πολύ οι άλλοι χαρακτήρες να υποθέσω...
Φυσικά και του αρέσουν. Το 2013 ξανα-βαπτίστηκε με το όνομα Snoopzilla για τους σκοπούς ενός άλμπουμ παρέα με τον παραγωγό από την Καλιφόρνια Dam-Funk. Πριν από αυτό ονομάστηκε Snoop Lion και υποστήριζε ότι ήταν η μετεμψύχωση του Bob Marley. Επίσης υπήρξε και ως Da Bigg Boss Dogg, Snoopy Collins, και φυσικά ως Calvin Broadus Jr.

Πόσα χρόνια ασχολείται με το DJing;
Παρόλο που ήταν από τα 90s στη hip hop σκηνή, μόλις το 2012 αποφάσισε να γίνει DJ. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του σε ένα περίεργο mixtape.

Γιατί αυτή η αλλαγή;
Λοιπόν, έχεις δει τι ρεύμα δημιουργούν οι DJs; Στην τελευταία του εμφάνιση ως DJ στο Λας Βέγκας ήταν εξαιρετικό. Κάθε club είναι σαν μια αγελάδα για τα μεγάλα ονόματα των DJs που τραβούν κόσμο. Συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη που ο Snoop θέλει να είναι μέρος αυτού.

Γιατί δεν αποτελεί έκπληξη;
Ε έχεις επισκεφθεί το The Snoopermarket, το online κατάστημά του; Εκεί μπορείς να αγοράσεις τις παντόφλες Snoop slippers. Όπως καταλαβαίνεις είναι η Ryanair της hip hop.

Ας μην μακρηγορούμε, είναι καλός;
Λοιπόν, μην περιμένεις αυτά που ζεις με τους άλλους DJs ! Ο Snoopadelic παίζει εκ του ασφαλούς πίσω από τον υπολογιστή του κλασικά R&B και hip hop συν κάποια κομμάτια έκπληξη όπως της Joan Jett ‘I Love Rock ’n’ Roll’.

Και ποιος θα έρθει;
Αυτό είναι απλό. Όποιος θέλεις να ποστάρει φωτογραφία με τη λεζάντα ‘Snoop dropping it... like it’s hot!’.

 

Info: Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και ταξιδεύουμε στις επιτυχίες του Snoop Dog το 1992! Αν δεν θυμάσαι να σ’ τις θυμίσω εγώ. ‘Gin & Juice’, ‘Midnight Love’, ‘Drop It Like It's Hot’, Wet, και τόσα άλλα! Ενώ το νέο του άλμπουμ ‘Bush’ είναι νούμερο 1 στο Top R&B/Hip-Hop Albums. Εμείς θα τον απολαύσουμε στο ρόλο του DJ με ένα σετ που θα αποτελείται κυρίως από R&B tracks. Το event θα ξεκινήσει από τις 17:00 και σίγουρα θα γίνει χαμός, γιατί, κακά τα ψέματα, ο άνθρωπος είναι ένας θρύλος! Συνεπώς, είναι τιμή μας που θα εμφανισθεί στο απόλυτο beach party του καλοκαιριού.


Makronissos Kandi Beach (70005545) Παραλία Μακρόνησος, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. 

Ώρα: 17.00. Εισιτήρια €35 (προπώληση). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 77777040.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close