Nightlife & Music , Bars & Clubs

Αυτά είναι τα καλύτερα παραλιακά στέκια για έξοδο στη Λεμεσό

Πάμε παραλιακή Λεμεσό... για πραγματική διασκέδαση

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2015

Η Λεμεσός μεγάλωσε, ωρίμασε και δίνει πλέον επιλογές για όλα τα γούστα. Δεν είναι μόνο η πόλη της διασκέδασης, αλλά και της ψυχαγωγίας. Δεν την αγαπούν μόνο οι κάτοικοί της, μα κι ολόκληρη η Κύπρος. Κι αυτό επειδή το μεγάλο στολίδι της Κύπρου είναι η Λεμεσός. Αυτό υποστηρίζει ο δικός μας, Σωτήρης Χριστοφή, ο οποίος βγήκε, είδε, ήπιε και σου προτείνει... τα καλύτερα παραλιακά στέκια για νυχτερινή έξοδο στη Λεμεσό.
 

Blanco Pool Bar
Ενέργεια, ρυθμός, cocktails, μουσική -όλα δίπλα σε μια δροσερή πισίνα για να συμπληρωθεί το καλοκαιρινό παζλ. Χαλαρή φάση με παρεΐστικη ατμόσφαιρα και καλή διάθεση σε ένα περιβάλλον τροπικό, γεμάτο, που σε προ(σ)καλεί να χορέψεις ανέμελα. "Me wanna dance", λοιπόν, με reggae, soulful & "Deep Xposure" ήχους που θα κάνουν μέχρι και την πισίνα να αφρίσει από την καλοπέραση! Έλα με πετσετούλα και λάδι μαυρίσματος και τα υπόλοιπα θα δρομολογηθούν. Πώς; Θα δεις!
(96300092) Γεωργίου Α΄ 56, Ποταμός Γερμασόγειας.
 
 

Blueberry Cafe
600 μέτρα από το Dolce Club, αγκαλιασμένο από τα κύματα, το Blueberry αποτελεί ένα φανταστικό all-day cafŽ. Απόλαυσε τον καφέ σου, το μεσημεριανό σου γεύμα, το δείπνο ή τα εξωτικά cocktails με θέα τη Μεσόγειο. Χαλάρωσε ξαπλώνοντας αναπαυτικά στις καρέκλες και τους καναπέδες που βρίσκονται στο χαμηλό κατάστρωμα και αφαιρέσου, ακούγοντας τους ήχους των κυμάτων. Αν πεινάσεις, το Blueberry Beach CafŽ σερβίρει ένα συνδυασμό από διεθνή πιάτα, εξαιρετική ποικιλία από σαλάτες, γκουρμέ σάντουιτς και πιάτα με θαλασσινά. Ζήσε την καλοκαιρινή στιγμή, τσιλάροντας.
(25635777) Αμαθούντος 600 μέτρα από το Dolce Club, Δ-Κ 09.00-03.00.
 
 

Malindi Beach Bar & Restaurant
Στην περιοχή του ξενοδοχείου St. Raphael, βρίσκεται άσπρο-ξέξασπρο και σε περιμένει να το απολαύσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς στη βραδινή και καλοκαιρινή Λεμεσό. Μα και κατά τη διάρκεια της ημέρας το Malindi γεμίζει συχνά από κόσμο που είτε θέλει να συνδυάσει τον καφέ με τη θάλασσα είτε απλώς να γευματίσει. Το menu πελώριο, περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα! Όσο για τα κρεβατάκια μπροστά από το beach bar, αυτά είναι βγαλμένα από τα πιο όμορφα θερινά σου όνειρα. Το βραδάκι πήγαινε στο Malindi για ένα Apple Martini, για το αεράκι, για την καλή μουσική και για την εξαιρετική ατμόσφαιρα.
(25379500) Αμαθούντος 194.
 

 
La isla
Το νησί αναδύθηκε από τη θάλασσα και δέχεται επισκέψεις. Συνδυάζοντας καλά στοιχεία, όπως την άριστη διακόσμηση με βάση το άσπρο χρώμα, την καλά φροντισμένη μουσική, το ολόφρεσκό του ψάρι αλλά, φυσικά, και τα υπέροχά του cocktails έχει καταφέρει μόλις μερικούς μήνες από την έναρξη λειτουργίας του να πείσει πολύ κόσμο ότι βρήκε το "νησί" που του
αξίζει. Ενημερώσου για τα events που πλησιάζουν από τη σελίδα του στο Facebook και πήγαινε από νωρίς, το La isla σε περιμένει.
(25310310) Αμαθούντος 17.
 
 

PlusSea
Και πάλι κάπου κοντά στο St. Raphael Hotel θα βρεις το Beach Club που έψαχνες επίμονα. Αν επιθυμείς να περάσεις όλη τη μέρα στην ξαπλώστρα ή στους καναπέδες, να γευματίσεις στο εστιατόριο -επιλέγοντας από ένα φάσμα προσφερόμενων πιάτων- ή απλώς να πιεις ένα ποτάκι by the sea τη νύχτα, βάλε συν στο PlusSea. Η chill out διάθεση είναι σκορπισμένη σε όλο το χώρο, με αναπαυτικούς καναπέδες στο ξύλινο κατάστρωμα, δροσερή μουσικούλα και άμεση εξυπηρέτηση. Chill στο Plus Sea, αυτό το καλοκαίρι!
(25634995) Αμαθούντος, κοντά στο Elias Beach hotel.
 
 

Bedroom Day n’ Night
Ο Όμιλος Breeze έχει κι αυτό το καλοκαίρι κάτι καινούργιο να μας προτείνει... χαρίζοντας στις νύχτες και τις μέρες μας έναν άλλο αέρα, άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα νησιώτικο... Αυτό δεν είναι άλλο από το νέο του "παιδί", το BedRoom, Day n’ Night... Το νέο beach resto bar του ομίλου που δεσπόζει εδώ και λίγες μέρες στον παραλιακό της Λεμεσού, έχει chic ύφος, ethnic στοιχεία, αισθησιακές κουρτίνες και κρεβάτια που χαρίζουν μια αίσθηση υπνοδωματίου σε εξωτερικό χώρο... κι όλα αυτά σε ένα απόλυτα λευκό σκηνικό. Μάθε περισσότερα εδώ.
 
 
Τα Clubs
 


Breeze Summer
Το club με τις πολυάριθμες διακρίσεις για τη διακόσμηση και το χώρο του κλείνει αισίως 10 χρόνια ζωής. 10 χρόνια ως ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά clubs του νησιού, γνωστό για τα διεθνή και ευρωπαϊκά του events, έχοντας φιλοξενήσει διάσημους Έλληνες και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Και φέτος με το ενισχυμένο του πρόγραμμα, το εξυπηρετικό του προσωπικό, τα δυνατά του events και τα καλύτερα vibes της πόλης, η διασκέδαση είναι μονόδρομος.
(70005868) Ποταμός Γεραμασόγειας.
 
 

 
Dolce Club
Η επιτομή του κοσμοπολίτικου! Ένα μοναδικό στο είδος του, πολυτελέστατο και στυλάτο club, μόλις 100 μέτρα από την παραλία της Αμαθούντας και τη μαρίνα της. Απαράμιλλη εξυπηρέτηση, μεγάλα ονόματα και δυνατές νύχτες ξέφρενης διασκέδασης. Για εσένα που αποζητάς το κάτι παραπάνω από τη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού. Ντύσου καλά, νιώσε όμορφα και άφησε το Dolce να μεριμνήσει για σένα. Η διασκέδαση είναι... προδιαγεγραμμένη!
(25314900) Αμαθούντος 138.
 
 

Guaba beach bar
Το πιο γνωστό ίσως club της Λεμεσού. Το club που βρίσκεται στη θέση 29 της παγκόσμιας κατάταξης του περιοδικού DJ Mag (ναι, έπεσε λίγο, αλλά παραμένει ψηλά στη λίστα). Οι Guabians είναι πολλοί κι έρχονται από παντού, θαμώνες-πολίτες ενός ξεχωριστού κράτους εν κράτει, πολίτες που χορεύουν και διασκεδάζουν στο απίστευτα δυνατό εβδομαδιαίο πρόγραμμα, που δεν σου αφήνει περιθώρια απουσίας. Αν γουστάρεις μια εναλλακτική εμπειρία από αυτήν της Κυριακής στο Guaba, πήγαινε Δευτέρα βράδυ για τους πιο γλυκούς και καλοκαιρινούς ήχους reggae που έχεις ακούσει ποτέ. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα στη χώρα του Guaba!
(96682865) Αμαθούντος 7.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close