Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δρόμοι μόνο για πεζούς [πεζοδρομείται η Αγία Νάπα]

Κλείνει η Αγία Μαύρη και το κέντρο, μετά από απόφαση του ΔΣ της

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2015

Η πιο κάτω ανακοίνωση έφτασε κοντά μας πριν από λίγο και σ' αυτήν αναφέρεται ότι:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας με ομόφωνη απόφασή του, η οποία πάρθηκε στη  συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου αποφάσισε το κλείσιμο και την πεζοδρομοποίηση της Αγίας Μαύρης και του κέντρου, με την προϋπόθεση ότι οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής  θα συμμορφώνονται στις υποδείξεις του Δήμου και δεν θα τοποθετούν τραπεζάκια ή άλλα αντικείμενα στην εν λόγω πεζοδρομοποιημένη περιοχή".

Στην απόφαση του «το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις και τις απόψεις που εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, οι καταστηματάρχες και οι εκπρόσωποι άλλων φορέων της Αγίας Νάπας στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος μαζί τους.

Επίσης όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την προκήρυξη προσφορών για Αρχιτεκτονικό Γραφείο, το οποίο θα αναλάβει το σχεδιασμό  ανάπλασης της Αγίας Μαύρης και του Κέντρου με βάση όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος την μέχρι τώρα εμπειρία, με  στόχο την αναβάθμισή του έτσι ώστε να καταστεί ένα σύγχρονο τουριστικό κέντρο που θα προσφέρει εμπειρικές στιγμές στον επισκέπτη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close