Nightlife & Music , Bars & Clubs

"H αγάπη των fans κάνει τον Hardwell αυτό που είναι σήμερα"

O #1 DJ στον κόσμο, μιλάει αποκλειστικά στο Check In Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2015

Πρώτη φορά στο νησί; Πως αισθάνεσαι;

Ενθουσιασμένος! Πραγματικά περιμένω πως και πως να παίξω όλα τα νέα κομμάτια και να “παρτάρω” με τον κόσμο! Θα είναι ένα τρελό σόου, στα σίγουρα!

#1 DJ στον κόσμο 2 συνεχείς χρονιές, βραβεία, δόξα; Πως το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;

Το ονειρεύομουνα απ’ όταν ήμουν μικρό παιδί, γι’ αυτό και όταν έγινε πραγματικότητα, μου φαινόταν σαν κάτι σουρεαλιστικό! Μοναδικό συναίσθημα, ένα που μου είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια! Το να φτάσω στο #1 φυσικά μου άλλαξε την ζωή, αφού τώρα ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι, αλλά η καθημερινότητα πάνω κάτω είναι η ίδια, όπως πριν. Κρατώ τον εαυτό μου προσγειωμένο, με καλούς φίλους και την οικογένεια μου δίπλα μου. 

Ποιες στιγμές θεωρείς ορόσημο στο να γίνεις αυτό που είσαι σήμερα;

Δεν μπορώ να επιλέξω μια, ούτε καν να τις μετρήσω στα δάκτυλα τους ενός χεριού! Δουλεύω πάνω από 10 χρόνια και συνεχώς προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να εξελίσσομαι. Για εμένα, η επιτυχία της Revealed Recordings, το να κερδίσω τον τίτλο του #1 DJ δυο χρονιές στην σειρά, το ντοκιμαντέρ μου, το ‘I Am Hardwell’, η επιτυχία του προηγούμενου μου παγκόσμιου μου tour, ακόμη και τα singles ‘Spaceman’, ‘Apollo’, ‘Never Say Good’ ή το debut artist album ‘United We Are’, όλα έχουν συνεισφέρει στο να γίνω ο άνθρωπος και ο καλλιτέχνης που είμαι σήμερα. Η πίστη σ’ αυτό που κάνώ και η αγάπη των fans κάνει τον “Hardwell” αυτό που είναι σήμερα, χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα γινόταν απ’ όλα αυτά! 

Τέσσερα χρόνια “Hardwell on Air”. Ένα σόου που ακούμε πλέον και στην Κύπρο, στον SUPER FM. Πόση προεργασία χρειάζεται κάθε εβδομάδα;

Χρειάζεται σκληρή δουλειά, αλλά μ’ αρέσει να ετοιμάζω το radio show, κάνω κάτι που αγαπώ! Έχω μια εξαιρετική ομάδα μαζί μου, που βοηθά στο στήσιμο του “Hardwell on air”, στέλνω συνεχώς στον παραγωγό μου μουσική που θέλω να παίζει στο σόου. Το ψάχνουμε πολύ για να είμαστε σίγουροι πως παίζουμε τα πιο hot κομμάτια στον πλανήτη. Θέλω οι fans να το αγαπήσουν πολύ, είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα να παίζει την μουσική που μ’ αρέσει και να βοηθήσω κι εγώ να πάει ένα βήμα μπροστά, τόσο η ηλεκτρονική μουσική όσο και νέοι καλλιτέχνες. Έχω μεγάλα σχέδια για το μέλλον αλλά προς το παρόν θα κρατήσω κλειστά τα χαρτιά μου, όλα θ’ αποκαλυφθούν την σωστή στιγμή!

Τί άλλο να περιμένουμε από εσένα; Που σταματούν τα όνειρα σου;

Δεν τελειώνουν ποτέ! Όταν αυτό γίνει, θα έχω αφυπηρετήσει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτό θα συμβεί ποτέ! Έρχεται το residency μου στην Ibiza, το ‘Hardwell’s Carnival’, κάτι το οποίο θα είναι φανταστικό! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω εκεί για 12 ολόκληρες εβδομάδες! Σε λίγο θα κυκλοφορήσει και το νέο μου κομμάτι, με τον Jason Derulo, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας και τ’ αυτιά σας ανοιχτά!

Τι να περιμένει η Κύπρος, στις 02 Ιουλίου;

Ένα σετ γεμάτο πάθος και ενέργεια, πολλή ενέργεια! Θα παίξω πολύ “φρέσκα” κομμάτια που είμαι σίγουρος πως οι fans θα λατρέψουν! Θέλω να είναι ένα σόου που θα θυμούνται για όλη τους την ζωή, γι’ αυτό να περιμένετε μεγάλα πράγματα από εμένα στις 02 Ιουλίου!

Διάβασε όλη την συνέντευξη, στο Check In Ιουλίου. Κυκλοφορεί την Παρασκευή, 26 Ιουνίου!

 

Πέμπτη, 02 Ιουλίου, Παραλία Φοινικούδων Λάρνακα.

Opening acts: Kill The Buzz, Andrew P, Jonathan Reyes, Steve Richards και Galvanize.

Πληροφορίες: 77772939 και 77777040 ή στο : www.hardwellcy.com και www.tickethour.com.cy

Παρουσιάζει, το Shark Energy Drink.

Powered by SUPER FM.

Οργάνωση παραγωγής: Moonlight Productions

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close