Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2015
Η Ομάδα Ινομυαλγίας Κύπρου και ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΑΣΚ), διοργανώνουν ένα ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα "Τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας στην Ινομυαλγία, ως εναλλακτική μορφή ανακούφισης και απαλλαγής από τον χρόνιο πόνο". Κύριος εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Ρεφλεξολόγος Μάριος Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ρεφλεξολόγων και Μέλος του Συμβουλίου Συμπληρωματικής και Φυσικής Υγειονομικής Περίθαλψης, Ηνωμένου Βασιλείου (MAR CNHC).
"Η Ρεφλεξολογία είναι μια μη παρεμβατική, συμπληρωματική θεραπεία υγείας, βασισμένη στη θεωρία ότι τα διάφορα σημεία της πατούσας, του κάτω μέρους του ποδιού, των χεριών (παλάμες και δακτύλων), του προσώπου και των αφτιών αντιστοιχούν στις διάφορες περιοχές του σώματός μας. Η Ρεφλεξολογία αναγνωρίζει πως το κάθε άτομο είναι μια ανεξάρτητη οντότητα. Ο Ρεφλεξολόγος δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει εκ των προτέρων πώς ο κάθε πελάτης θα ανταποκριθεί στη θεραπεία. Παρ᾽ όλα αυτά, έπειτα από μια θεραπεία, οι πελάτες αισθάνονται συχνά πιο χαλαροί, μπορεί να κοιμούνται καλύτερα και παρατηρούν βελτιωμένη διάθεση και γενικότερα ευημερία. Ενδέχεται να δει και άλλες βελτιώσεις, αυτό όμως εξαρτάται από τα προβλήματα που έχει τη δεδομένη στιγμή και την ανταπόκρισή του στη θεραπεία. Για μερικούς, επιφέρει δραματικές αλλαγές στην υγεία, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους ως προς το καλύτερο".
Η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη επεξήγηση στα ελληνικά. Επιπλέον θα δοθεί ενημερωτικό φυλλάδιο στα ελληνικά.
-
Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης Τράπεζας Κύπρου
16 Ιουνίου 2015
Σχετικά
15+1 χωριά για να παίξεις τόμπολα αυτές τις μέρες
Πάρε την παρέα σου, κράτα τα τυχερά σου δελτία και… καλή επιτυχία!
Βλέπουμε τα πεφταστέρια του Αυγούστου στην παραλία
Η βραδιά θα περιλαμβάνει παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπια, ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτά
Η 37η Χοροεσπερίδα Ακαπνούς έρχεται με μουσική, χορό και παραδοσιακό ταβά
Η Άννα Αριστείδου και το μουσικό σχήμα «Εξάρχοντες» αναλαμβάνουν τη διασκέδαση στη μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση της κοινότητας.
Περσείδες: Μία υπέροχη βραδιά αστροπαρατήρησης στο μουσείο
Απόψε σηκώνουμε το βλέμμα ψηλά και απολαμβάνουμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του νυχτερινού ουρανού
Ο Πεδουλάς στήνει την καθιερωμένη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του
Ο Στέλιος Μεσημέρης και η ορχήστρα του αναλαμβάνουν τη διασκέδαση σε μια βραδιά με μουσική, χορό και πλούσιο μπουφέ.
Μια βραδιά κυπριακής παράδοσης στήνεται στην Πύλα
Ζωντανή μουσική, τραγούδι και παραδοσιακοί χοροί στο προαύλιο της Παναγίας Ασπροβουνιώτισσας
Μια διήμερη γιορτή κυπριακής παράδοσης στήνεται στη Λάνια
Παραδοσιακές γεύσεις, τοπικά προϊόντα, χειροτεχνίες, μουσική και χορός μάς περιμένουν με ελεύθερη είσοδο.
To πιο "δυνατό" retro party θα στηθεί κάτω από την ντισκομπάλα
Μαζί με την ντισκομπάλα, γυρίζουμε και εμείς σε περασμένες και πάντα μαγικές δεκαετίες.
Περσείδες: 7 ξεχωριστά σημεία της Κύπρου για να παρατηρήσεις τους διάττοντες αστέρες
Το πιο εντυπωσιακό ουράνιο θέαμα του Αυγούστου πλησιάζει
Καλοκαίρι στο χωριό: Σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ και βραδιές τόμπολας σε 40 ορεινά χωριά μας
Κάνουμε check in σε 40 χωριά της Κύπρου, για μοναδικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις
O Άγιος Δημήτριος Μαραθάσας έφτιαξε καλοκαιρινό πρόγραμμα
Γιατί ο Αύγουστος στο χωριό είναι αλλιώς...
Η Λεμύθου μάς περιμένει για ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων η χχοροεσπερίδα με τη Σάσα Μπάστα