Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015
Την έκδοση ετήσιας κάρτας σε ζευγάρια, με την οποία θα επισκέπτονται όσες φορές θέλουν μέσα στο χρόνο τις παραλίες και θα παίρνουν ομπρέλα και δύο κρεβατάκια έναντι 50 ευρώ, που είναι το κόστος για έκδοση της κάρτας, αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Ο Δήμος πήρε την απόφαση να εφαρμόσει το πρωτοποριακό αυτό μέτρο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις χιλιάδες των επισκεπτών στις παραλίες.
Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, η κάρτα η οποία στοιχίζει 50 ευρώ το χρόνο, θα επιτρέπει σε ένα ζευγάρι να ενοικιάζει για ολόκληρο το χρόνο δύο κρεβατάκια και μία ομπρέλα, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί όσες φορές και αν επισκεφθεί οποιαδήποτε παραλία της Αγίας Νάπας.
Πρόσθεσε ότι "έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση της σχετικής κάρτας, η οποία θα είναι προσωπική με τη φωτογραφία του ενδιαφερόμενου, ώστε να ελέγχεται από τους εργαζόμενους των παραλιών και να αποφεύγεται η παράδοση της κάρτας από το ένα άτομο στο άλλο".
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ετήσια κάρτα, συνέχισε ο Δήμαρχος, μπορούν να αποταθούν στον Δήμο Αγίας Νάπας. Στόχος είναι να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη κάρτα από την 1η Ιουλίου και αυτή η απόφαση λήφθηκε ύστερα από αιτήματα που υποβλήθηκαν στο Δήμο από πάρα πολύ κόσμο που επισκέπτεται πολύ τακτικά τις παραλίες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος είπε ακόμα ότι έχουν αγοραστεί περίπου 3,5 χιλιάδες καινούργια κρεβατάκια και 3,5 χιλιάδες ομπρέλες στο ίδιο χρώμα. "Εχουν ήδη τοποθετηθεί σε αρκετές παραλίες της Αγίας Νάπας και έχουμε τα πρώτα θετικά σχόλια από τον κόσμο και τους τουριστικούς πράκτορες τόσο για την ομοιομορφία όσο και για το γεγονός ότι υπάρχουν άνετοι χώροι για τον κόσμο", πρόσθεσε.
Ωστόσο, συνέχισε, "χρειαζόμαστε ακόμα λίγες μέρες προκειμένου οι καινούργιες ομπρέλες και τα κρεβατάκια να τοποθετηθούν σε όλες τις παραλίες μας και να εργάζονται κανονικά. Ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει καθορίσει την τιμή στα δυόμιση ευρώ για ένα κρεβατάκι και δυόμιση ευρώ για μία ομπρέλα".
Ο κ. Καρούσος ευχαρίστησε το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αφού ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν λάβει και υλοποιούν τις υποδείξεις του Δημάρχου και του Επιθεωρητή της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου. «Διατηρούμε τις παραλίες μας καθαρές, υπάρχει ασφάλεια, περιπολία και υπηρεσίες και όλα αυτά θα συνεχίσουν να υπάρχουν καθ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου»,, κατέληξε.
Πηγή ΚΥΠΕ
Σχετικά
Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πότε θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό το «Φεγγάρι του Κάστορα»
Γιατί ονομάζεται Φεγγάρι του Κάστορα
Μια εντυπωσιακή τοιχογραφία 70 μέτρων αφηγείται την ιστορία της Χοιροκοιτίας
Μια εντυπωσιακή νέα τοιχογραφία ξεδιπλώνει την ιστορία, τις παραδόσεις και τους θρύλους της κοινότητας
Αυτές είναι οι 15 ασφαλέστερες πόλεις του κόσμου για ταξίδια το 2027
Ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Ζυρίχη, το Άμστερνταμ και το Ρέικιαβικ είναι από τις ασφαλέστερες στον κόσμο για τους ταξιδιώτες, σύμφωνα με μια νέα κατάταξη
Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Adams Beach Hotel
Από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και το φιλανθρωπικό Christmas Market μέχρι τα εορταστικά δείπνα, τις μουσικές βραδιές και τις οικογενειακές δραστηριότητες, το Adams Beach Hotel ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλη την περίοδο των γιορτών
«Μικρά μωρά, μεγάλες προοπτικές»
Τα «Μωρά Θαύματα» αναδεικνύουν τη σημασία της συστηματικής παρακολούθησης των πρόωρων παιδιών
Καιρός: Πότε αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι το Σάββατο
Διπλή επιτυχία για την Pafilia στα European Property Awards 2026–2027
Το Minthis ενισχύει τη διεθνή του αναγνώριση με το βραβείο πέντε αστέρων στην κατηγορία Best Mixed Use Development στην Κύπρο, ενώ το Elysia Blu διακρίνεται στην κατηγορία Residential Development 20+ Units
Αυτή αναδείχθηκε λέξη της χρονιάς για το 2026 σύμφωνα με το λεξικό Collins του Ηνωμένου Βασιλείου
Η λέξη της χρονιάς για το 2025 ήταν το «vibe coding», η δημιουργία μιας εφαρμογής μέσω περιγραφών σε εργαλεία AI
Το νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Λάρνακας που θα γίνει talk of the town
Με 47 δωμάτια και σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, το πλήρως ανακαινισμένο ibis Styles Larnaca Finikoudes Beach προσθέτει μια νέα επιλογή διαμονής στο κέντρο της πόλης.
Χειμώνας στην Ευρώπη: 10 προορισμοί που αξίζει να ανακαλύψετε
Η Ευρώπη διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προορισμών για να επισκεφθεί κανείς τον χειμώνα, είτε αναζητά χιονισμένες αποδράσεις, είτε παραθαλάσσιες διακοπές, είτε ιστορικές περιηγήσεις
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό
Javokhir Sindarov: Η μεγάλη επιστροφή στο Cap St Georges Hotel & Resort
Η επιστροφή του Javokhir Sindarov στο Cap St Georges Hotel & Resort έχει ιδιαίτερο συμβολισμό.