Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2015
Οι διακοπές του Πάσχα γίνονται για πολλούς αφορμή να ξεκλέψουν λίγες μέρες για να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους μέρη. Σε προηγούμενη έρευνα της trivago παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον που δείχνουν οι ξένοι τουρίστες για τις πόλεις της Κύπρου. Για ποιους, όμως, προορισμούς ενδιαφέρονται και πού σκοπεύουν να ταξιδέψουν για τις πασχαλινές τους διακοπές; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους κυπριακούς προορισμούς, για τους οποίους οι ξένοι δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Την προτίμησή τους για τις όμορφες πόλεις της Κύπρου δε διστάζουν να δείχνουν με κάθε ευκαιρία τουρίστες από την υπόλοιπη Ευρώπη, οι οποίοι επιδιώκουν να την επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Έτσι και τώρα, με την ευκαιρία των διακοπών του Πάσχα, είναι πολλοί εκείνοι που θα επισκεφθούν την Κύπρο για να απολαύσουν τις φυσικές της ομορφιές.
Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρουν τους για την Κύπρο έχουν δείξει πολλοί Γερμανοί, ειδικότερα για να επισκεφθούν την Πάφο και την Αγία Νάπα. Για τις ίδιες πόλεις δείχνουν προτίμηση και οι Άγγλοι, προσθέτοντας όμως στους επιθυμητούς τους προορισμούς και τη Λεμεσό. Λάρνακα ψηφίζουν οι Σουηδοί, ενώ οι Έλληνες προτιμούν την Αγία Νάπα.
H έρευνα βασίζεται σε αναζητήσεις που έγιναν από την αρχή του έτους μέχρι τις 15 Μαρτίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 2 και 5 Απριλίου, κατά τη διάρκεια δηλαδή του καθολικού Πάσχα, όπου και η πλειοψηφία των ταξιδιωτών από τις προαναφερθείσες χώρες θα πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους.
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται συγκεντρωτικά το ενδιαφέρον που δείχνουν συγκεκριμένες χώρες για συγκεκριμένες κυπριακές πόλεις:

Σχετικά
Η νέα αεροπορική που αρχίζει πτήσεις από την Κύπρο
Νες απευθείας διαδρομές και προσιτές επιλογές ταξιδιού για τους Κυπρίους
Τέλος η δωρεάν χειραποσκευή στον βασικό ναύλο από μεγάλη αεροπορική εταιρεία
Η κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική του ομίλου να ευθυγραμμιστεί με τα μοντέλα των low-cost αεροπορικών εταιρειών
«Kylie»: Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ από το Netflix
Στη σειρά συμμετέχουν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της, προσφέροντας τη δική τους οπτική για τη ζωή και την καριέρα της, μεταξύ των οποίων η Ντάνι Μινόγκ και ο Νικ Κέιβ.
Wizz Air: Επέκταση του δικτύου της στη Λάρνακα με την προσθήκη δύο νέων υπέροχων δρομολογίων
Πέρα από τα νέα δρομολόγια, η εταιρεία αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων προς Βαρκελώνη, Θεσσαλονίκη και Γερεβάν
Μετά από ένα ανατρεπτικό πρώτο επεισόδιο, το «The Floor» επιστρέφει δυναμικά!
Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ
Leisure Lifestyle Awards: Ελλάδα η χώρα με τα καλύτερα αξιοθέατα και το Νο1 νησί στην Ευρώπη
H ισχυρή δυναμική της Ελλάδας στην αγορά της Βόρειας Αμερικής (στρατηγικής σημασίας για ελληνικό τουρισμό), επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία χρονιά στα Leisure Lifestyle Awards 2026
Emily in Paris: Το επόμενο story της Emily θα ανέβει από Ελλάδα
Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Emily in Paris του Netflix φαίνεται να ξεκινούν τον Μάιο στην Ελλάδα, με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη να συγκαταλέγονται στους επικρατέστερους προορισμούς.
Η Κρίσταλ Πάιτ γράφει το Μήνυμα για τη Διεθνή Ημέρα Χορού 2026
Η Διεθνής Ημέρα Χορού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου
Λυρίδες 2026: «Βροχή» αστεριών φωτίζει τον κυπριακό ουρανό
Κορυφώνεται απόψε το εντυπωσιακό φαινόμενο
Η Κύπρος στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου στη Μπολόνια
Στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια, ενός από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για το παιδικό και εφηβικό βιβλίο, βρέθηκε η Κύπρος.