Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Be a hero… φόρεσέ το περήφανα σαν ήρωας

Αποκτώντας ένα από τα μπλουζάκια, βοηθάς τον ΠΑΣΥΚΑΦ να συνεχίσει το έργο του

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2014

Τα μπλουζάκια “Be a hero” Etherial Limited Edition για άνδρες και γυναίκες συνεχίζει να διαθέτει προς πώληση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) στo πλαίσιo της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης "Μαζί στη ζωή" με στόχο την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του.

 

Τα μπλουζάκια “Be a hero” δημιούργησε για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την Πρέσβειρα του Ευρυδίκη, η ζωγράφος, Digital and Design Artist Χρίστα Δαμιανού Σταύρου, το 2013.

 

Σε χρώματα άσπρο, ροζ και γκρι, με ιδιαίτερα σχέδια που συμβολίζουν τη δύναμη και την αλλαγή, ο ΠΑΣΥΚΑΦ επιλέγει τα τρία μπλουζάκια ως εναλλακτικό μέσο επικοινωνίας με όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με τα μικρά αλλά σημαντικά και μας προκαλεί να γινόμαστε ήρωες με όποιο τρόπο μπορούμε, στην καθημερινότητά μας.

 

“Οι όμορφες στιγμές δίνουν αξία στο χρόνο και διάρκεια στη ζωή που ο καθένας μας πρέπει να απολαμβάνει” αυτό θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ιδιαίτερα τώρα που οι δύσκολοι καιροί απαιτούν ένα εφαλτήριο ανθρωπιάς σήμερα, μας αναφέρει χαρακτηριστικά η Διευθύντρια Μάρκετινγκ του ΠΑΣΥΚΑΦ Γεωργία Ορφανού. “Φορώντας ένα απ’ αυτά δίνετε συνέχεια στο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ”.

 

Τα μπλουζάκια διατίθενται προς πώληση από το κατάστημα 34 the Shop, Limassol Marina στη Λεμεσό, Nanolab στη Λευκωσία, διαδικτυακά από www.etherial.eu και από τα Γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ σε όλες τις πόλεις.

 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν τη συνέχιση της προσφοράς των Υπηρεσιών του ΠΑΣΥΚΑΦ, υπηρεσίες που καλύπτουν παγκύπρια τις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, δωρεάν. Συνολικά 5000 ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους λαμβάνουν κάθε χρόνο, Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα και ιατρικό εξοπλισμό στο σπίτι, Φυσικοθεραπεία, Πρόληψη και θεραπεία του Λεμφοιδήματος, Οδική μεταφορά από τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία για θεραπείες, και ποιοτική ενασχόληση στα Κέντρα Επικοινωνίας και Δραστηριοποίησης των Ασθενών.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close