Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2015
Γυναίκες όλης της Κύπρου ετοιμαστείτε! Έφτασε η στιγμή που με αγωνία και λαχτάρα τόσο καιρό περιμένατε! Πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη μεταφορά του πρώτου μέρους της ερωτικής best seller τριλογίας 'Fifty Shades of Grey' της Βρετανίδας συγγραφέως E.L. James.
Το πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε το 2011 σημειώνοντας, μέχρι τα μέσα του 2012, πωλήσεις 100 εκατομμυρίων αντιτύπων σε όλο τον κόσμο.
Σε ό,τι αφορά στο καστ, στο ρόλο της Anastasia Steele συναντούμε την ανερχόμενη Dakota Johnson (κόρη των ηθοποιών Don Johnson και της Melanie Griffith και εγγονή της Tippi Hedren-μούσας του Alfred Hitchcock) ενώ ο 33χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Jamie Dornan υποδύεται το ρόλο του πλούσιο σαδιστή Christian Grey.
Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αnastasia Steele παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Christian Grey και νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του.
Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της - ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν.
Αφελής και αθώα, η νεαρή φοιτήτρια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.
Όμως ο Grey βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Anastasia ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Grey κρατά καλά κρυμμένα...
Τη σκηνοθεσία του ‘Fifty Shades of Grey’ έχει αναλάβει η Sam Taylor-Johnson ('Nowhere Boy') ενώ συμμετέχουν επίσης οι Aaron Taylor-Johnson, Rita Ora και Marcia Gay Harden.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
20 Μαρτίου - 26 Μαρτίου 2015
Σχετικά
Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «Animals» με τον Μπεν Άφλεκ
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Αναστέλλεται η παραγωγή του «The Batman 2» - Ο Ματ Ριβς αποχώρησε λόγω «οικογενειακού ζητήματος»
Τον Ιούλιο, το στούντιο ανέβαλε την πρεμιέρα της ταινίας για τον Φεβρουάριο του 2028
«Avengers: Endgame»: Ξεπέρασε το Avatar και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών
Το «Avengers: Endgame» που κυκλοφόρησε το 2019 έχει συγκεντρώσει συνολικά 2,925 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την 51η ταινία του στη Μαδρίτη
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει πίσω από την κάμερα για τη νέα του ταινία, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου και τη Μαδρίτη να βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.
Σαμπρίνα Κάρπεντερ και Μάργκαρετ Κουόλι στο πλευρό του Τομ Χόλαντ στο biopic του Φρεντ Αστέρ
Η Κάρπεντερ θα υποδυθεί την Τζίντζερ Ρότζερς και η Κουόλι την Αντέλ Αστέρ στη νέα ταινία του Πολ Κινγκ, με τον Χόλαντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του θρυλικού χορευτή και να ετοιμάζεται για μερικές από τις πιο απαιτητικές χορευτικές σκηνές της καριέρας του.
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
4 νέες ταινίες και μία μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους της Κύπρου
Ο Brad Pitt παλεύει για επιβίωση, η Jane Austen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και το «Avengers: Endgame» προβάλλεται σε νέα εκδοχή
Το «La Bola Negra» κερδίζει το βραβείο κοινό στο Τορόντο και οδεύει προς τα Οσκαρ
Η ισπανική ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι κατέκτησε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή φεστιβαλική διαδρομή που ξεκίνησε στις Κάννες.
Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Πόλη Όμηρος» της Sylvie Deleule στον Κινηματογράφο Πάνθεον
Μια συγκλονιστική περιήγηση στη σύγχρονη ιστορία, τη μνήμη και τις ανοιχτές πληγές της Κύπρου