Δημοσιεύτηκε στις Dec. 15, 2021, 9:28 a.m.

Ζήσε τη μαγεία των γιορτών στα ξενοδοχεία της Atlantica

Οι μέρες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μετρούν, επισήμως, αντίστροφα. Και η ιδέα να περάσεις αυτές τις γιορτές μακριά από το σπίτι, περιτριγυρίζει τις σκέψεις σου. Εξάλλου, τα ξενοδοχεία του νησιού φόρεσαν την πιο ωραία χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, που θα σε βάλει στο πνεύμα των γιορτών, ενώ σου υπόσχονται παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά. Eίτε ονειρεύεσαι λαμπερά ρεβεγιόν στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, που θα σε βάλουν απευθείας στο κλίμα των ημερών, είτε στιγμές χαλάρωσης σε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας βάζοντας στόχους για τη νέα χρονιά που συνδυάζει το ταξίδι για να ζήσεις την εμπειρία ξεκινά στα ξενοδοχεία του Atlantica Hotels & Resorts. Τόσο το μοναδικό στο είδος του Aphrodite Hills Hotel by Atlantica όσο και το Atlantica Miramare Beach σού δίνουν την καλύτερη επιλογή για να περάσεις τις φετινές γιορτές με λάμψη και πολυτέλεια, ανέσεις και ασφάλεια, μέσα από προτάσεις και εορταστικά πακέτα που τα συνδυάζουν όλα. Κλείσε όσο προλαβαίνεις.

Γιορτές στο λαμπερό Aphrodite Hills Hotel by Atlantica

01 /4

Γιορτές στο λαμπερό Aphrodite Hills Hotel by Atlantica

To Aphrodite Hills Hotel by Atlantica είναι ένα μοναδικό στο είδος του θέρετρο στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει μια απίστευτα κομψή επιλογή διακοπών αλλά και μονοήμερων αποδράσεων. Επιπλέον, πρόκειται για έναν από τους λίγους χώρους του νησιού στον οποίο ο επισκέπτης κάνει διακοπές με απόλυτο privacy ή ακόμα και με αξέχαστη κοινωνικοποίηση και δράση.

Στο μοναδικής αισθητικής περιβάλλον του, λοιπόν, μας υποδέχεται και τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά με πλούσια εδέσματα, ειδικά διαμορφωμένα μενού και μουσική! Όλα αυτά θα συμβούν μέσα σε ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα του μοναδικού Aphrodite Hills Resort στην Πάφο.

Το θέρετρο διαθέτει 290 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με ανέσεις για κάθε γούστο, καλύπτοντας ίσως το μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για κάθε επισκέπτη. Με θέα τη θάλασσα, τους πανέμορφους κήπους, το γήπεδo γκολφ PGA National και το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης, το 5 αστέρων ξενοδοχείο αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών για εκλεκτικούς ή απαιτητικούς. Επιπλέον, το θέρετρο αυτό ξεχωρίζει και για Retreat Spa by Atlantica, το πολυβραβευμένο σπα του που θα σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

01 /4

Ελκυστικά πακέτα διαμονής

02 /4

Ελκυστικά πακέτα διαμονής

Το Aphrodite Hills Resort έχει ετοιμάσει ειδικά γιορτινά πακέτα διαμονής, προσφέροντας ποιοτική φιλοξενία σε πολύ προσιτές τιμές, για όλους όσοι επιθυμούν να περάσουν αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο.

Μπορείς να επιλέξεις διαμονή για τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά! Eξάλλου, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που θα σε χαλαρώσει και θα σε ξεκουράσει, ενώ ταυτόχρονα θα σε διασκεδάσει με τα διάφορα happenings που ετοιμάζει.

Το πακέτο διαμονής για τα Χριστούγεννα, στις 24 & 25 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει διαμονή για δύο άτομα σε Deluxe Δίκλινο Δωμάτιο, με πρωινό, late Check out μέχρι τις 15:00 και νωρίτερο check-in, εάν το επιθυμείτε (κατόπιν διαθεσιμότητας), καθώς επίσης και δείπνο την Παραμονή Χριστουγέννων.  Το πακέτο στοιχίζει €220 ανά δωμάτιο / ανά βράδυ.

Ακόμα, στο πακέτο μπορεί να προστεθεί μία επιπλέον διανυκτέρευση σε deluxe δωμάτιο στην τιμή των €80 (ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση*), σου δίνεται η επιλογή του οικογενειακού δωματίου (με συρόμενες πόρτες, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά από 2-12 ετών), με επιπλέον €30 ανά διανυκτέρευση*, ενώ για επιπλέον διανυκτέρευση σε Οικογενειακό Δωμάτιο θα πληρώσεις μόνο €110 ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση*.
*Τα πιο πάνω ισχύουν για το πακέτο Bed & Breakfast.

Επιπρόσθετα, μπορείς να απολαύσεις και Χριστουγεννιάτικο γεύμα (€55 το άτομο, εξαιρούνται τα ποτά) απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες. Τα παιδιά μέχρι τριών ετών θα απολαύουν τις γιορτινές γεύσεις, δωρεάν, ενώ από 3-12 ετών τόσο το δείπνο όσο και το γεύμα τιμώνται στα €27.50.

Το πακέτο διαμονής για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου & 1η Ιανουαρίου 2022, περιλαμβάνει διαμονή για δύο άτομα σε Deluxe Δίκλινο Δωμάτιο, με πρωινό, late Check out μέχρι τις 15:00 και νωρίτερο check-in, εάν το επιθυμείτε (κατόπιν διαθεσιμότητας), καθώς επίσης και το New Year’s Eve Gala Buffet Dinner, με ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το πακέτο στοιχίζει €350 ανά δωμάτιο / ανά βράδυ.

Ακόμα, στο πακέτο μπορεί να προστεθεί μία επιπλέον διανυκτέρευση σε deluxe δωμάτιο στην τιμή των €80 (ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση*), σου δίνεται η επιλογή του οικογενειακού), με επιπλέον €40 ανά διανυκτέρευση*, ενώ για επιπλέον διανυκτέρευση σε Οικογενειακό Δωμάτιο θα πληρώσεις μόνο €120 ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση*.
*Τα πιο πάνω ισχύουν για το πακέτο Bed & Breakfast.

Επιπρόσθετα, μπορείς να απολαύσεις και Πρωτοχρονιάτικο γεύμα (€55 το άτομο, εξαιρούνται τα ποτά) υποδεχόμενος με τον πιο γευστικό τρόπο τη νέα χρονιά. Τα παιδιά μέχρι τριών ετών θα απολαύσουν τις γιορτινές γεύσεις, δωρεάν, ενώ από 3-12 ετών το δείπνο θα σερβίρεται στα €60 και το γεύμα στα €27.50.

>> Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα 26 829000 / 682/ 684/ 538 ή επικοινωνήστε μέσω email στο reservations_AH@atlanticahotels.com.

02 /4

Γιορτάζοντας στην καρδιά της Λεμεσού

03 /4

Γιορτάζοντας στην καρδιά της Λεμεσού

Τοποθετημένο στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και περιτριγυρισμένο από επιλογές και δραστηριότητες, το Atlantica Miramare Beach 4+* είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν άριστα πρότυπα διαμονής… αλλά και διαμονή με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα!   

Η κεντρική του τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όσους αναζητούν ένα ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο και στην παλιά πόλη. Συνδυάζει ηρεμία μαζί με υπέροχη διακόσμηση και καλή εξυπηρέτηση.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του χαρακτηρίζονται για την κομψότητά τους και τα εστιατόριά του ξεχωρίζουν για την εκλεκτή τους κουζίνα…

Όσο δε για τη γιορτινή περίοδο, θα προσπαθήσει να σου κλέψει την καρδιά σου!

03 /4

Ελκυστικά πακέτα διαμονής

04 /4

Ελκυστικά πακέτα διαμονής

Το ξενοδοχείο ενόψει των εορτών προσφέρει εορταστικό πακέτο διαμονής για τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά και την Πρωτοχρονιάς!

Πιο συγκεκριμένα, για τις μέρες των Χριστουγέννων, το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή από τις 23 έως τις 26 Δεκεμβρίου, μαζί με πρόγευμα, late check out μέχρι τις 14.00, και το εορταστικό gala buffet της παραμονής Χριστουγέννων, προς 270 ευρώ για δύο άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμονή για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι δωρεάν.

Επιπρόσθετα, μπορείς να απολαύσεις και Χριστουγεννιάτικο γεύμα (€35 το άτομο) απολαμβάνοντας μοναδικές γιορτινές γεύσεις. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναβάθμισης σε sea view δωμάτιο με €20 (το δωμάτιο/βράδυ) ή σε Deluxe δωμάτιο (που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 ενήλικες και 2 παιδιά) με €30 (το δωμάτιο/βράδυ).

Οι μικροί μας φίλοι, που θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσης τις αγαπημένες του γεύσεις, σε πολύ καλές τιμές. Τα παιδιά μέχρι δύο ετών θα απολαύσουν τις γιορτινές γεύσεις, δωρεάν, ενώ από 2-12 ετών το χριστουγεννιάτικο γεύμα με €15 και το Gala Dinner Buffet με €30.

Μπορείς όμως να απολαύσεις μόνο τα εορταστικά ρεβεγιόν. Το πλούσιο εορταστικό μενού που έχουν δημιουργήσει οι σεφ του ξενοδοχείου και η γιορτινή μουσική, θα σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Επίλεξε στις 24 Δεκεμβρίου το Christmas Eve Gala Dinner buffer (€65 ενήλικες/ €30 παιδιά άνω των 2 ετών), και ανήμερα Χριστουγέννων μοναδικό Christmas Lunch (€40 ενήλικες/ €20 παιδιά άνω των 2 ετών).

Το μοναδικό Atlantica Miramare Beach προσφέρει επίσης πακέτο διαμονής για την Πρωτοχρονιά, από τις 30 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, μαζί με πρόγευμα, late check out μέχρι τις 14.00 και το εορταστικό gala της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προς 350 ευρώ για δύο άτομα για 2 βράδια (€270 για ένα βράδυ). Αναβαθμίζοντας το δωμάτιο σου σε sea view θα πληρώσεις μόνο €20 επιπλέον, ενώ για Deluxe δωμάτιο (που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 ενήλικες και 2 παιδιά) €30 (το δωμάτιο/βράδυ). Μπορείς να παρατείνεις ακόμα τις διακοπές σου, πληρώνοντας €80 το βράδυ (για διαμονή με πρωινό) ή €110 το βράδυ (με ημιδιατροφή). Τα παιδιά μέχρι 12 ετών μένουν δωρεάν, και απολαμβάνουν τα γιορτινά γεύματα στο ξενοδοχείο με 50% έκπτωση.

Η τιμή για το gala dinner buffet της Παραμονής Πρωτοχρονιάς έχει ορισθεί στα €80 (για ενήλικες), ενώ τα παιδιά μέχρι 13 ετών επωφελούνται έκπτωσης (dinner €40, lunch €15).  Όσο δε για το μεσημεριανό της Πρωτοχρονιάς, αυτό θα είναι πλούσιο και απόλυτα γευστικό (€40 για ενήλικες και €20 για παιδιά μέχρι 13 ετών).

Ειδικά πακέτα έχουν διαμορφωθεί και για τα εορταστικά ρεβεγιόν. Το πλούσιο εορταστικό μενού που έχουν δημιουργήσει οι σεφ του ξενοδοχείου και η γιορτινή μουσική, θα σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές, είτε επιλέξεις να δειπνήσεις εδώ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (€80 ενήλικες/€40 παιδιά), είτε το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου 2022 (€40 ενήλικες/€20 παιδιά).

>> Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα 25 888400 ή επικοινωνήστε μέσω email στο reservations_miramare@atlanticahotels.com.

04 /4

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close