30 October-1 November 2014
Live Music , Nightlife & Music

Trio Dell' Arte [συναυλία μουσικής δωματίου]

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2014

Frederic Dupuis (βιολοντσέλο), Emilie Moutin (πιάνο) και Χρυσόστομο Νεοφύτου (βιολί), οι οποίοι αποτελούν το Trio Dell' Arte, διοργανώνουν στην Κύπρο 3 συναυλίες κλασικής μουσικής δωματίου στο νησί μας.

 

Στο εν λόγω κονσέρτο θα παρουσιαστούν κομμάτια μεγάλων συνθετών κλασικής μουσικής όπως ο Sergei Rachmaninoff (piano Trio Elegiac no 1) Sergei Prokofiev Romeo and Juliette (transcription for piano tiro by Emilie Moutin ) καθώς και έργα  Nuevo Tango του Astor Piazzolla (Four season in Buenos Aires for piano trio).

Αυτή η σειρά συναυλιών κλασσικής μουσικής θα συνδυαστεί με στοιχεία απο animation σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με δύο νέους Κύπριους καλλιτέχνες το Χαράλαμπο Μαργαρίτη και το Γιώργο Χαραλάμπους σε μια προσπάθεια ανάμειξης της κλασικής μουσικής με το μοντέρνο στοιχείο του animation.

 

To Trio DeIl’Arte
Το TRIO DELL’ ARTE δημιουργήθηκε αρχές του 2009 κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση σε συναυλία στο Παρίσι.  Ακολούθησαν διάφορες σειρές συναυλιών σε Αγγλία, Γαλλία και Κύπρο αποσπώντας πάντα τις καλύτερες κριτικές για τις εμφανίσεις τους.

Ο Frederic Dupuis είναι αριστούχος απόφοιτος του Conservatoire de Paris στο οποίο σπούδασε Βιολοντσέλο και Μουσική Δωματίου.  Από το 1991 είναι μέλος της National Orchestra of Ile de France στην οποία έχει πολυπληθή συμμετοχή σε κοντσέρτα ως σολίστ.  Η Emilie Moutin  σπούδασε πιάνο στο Conservatoire de Lyon ενώ συνέχισε στις σπουδές της με μαθήματα Μουσικής Δωματίου, Ιστορίας της Μουσικής, Μουσικής Σύνθεσης και Μουσικής Ανάλυσης  στο Conservatoire de Paris. Ο Χρυσόστομος Νεοφύτου είναι απόφοιτος του Conservatoire de Paris στο οποίο σπούδασε Βιολί και Μουσική Δωματίου. Συνέχισε τις σπουδές του στο Royal Academy of Music του Λονδίνου όπου του απονεμήθηκε ο τίτλος: Masters of Arts Performance.

H  Emilie Moutin λόγv προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Κύπρο και θα την αντικαταστήσει ο πιανίστας Leo De BONO.

Ώρα: 20.30. Εισιτήρια: €13 & €10. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99924725.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close