Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2026
Πολύ ωραία νέα. Και πολύ ωραία αίσθηση το τρέιλερ - αν εξαιρέσει κανείς το τραγούδι, κυρίως το πώς εκφέρεται, αλλά αυτά είναι γούστα.
Το «Wildwood» βασίζεται στο ογκώδες ομώνυμο βιβλίο του Κόλιν Μέλοϊ και μιλά για την ιστορία της Πρου που βλέπει τον μικρό της αδελφό να απαγάγεται και να μπαίνει σε μια ακραία περιπέτεια για να τον σώσει. Η ταινία στα 139 λεπτά θα είναι το μακρύτερο (αγγλόφωνο) animation της ιστορίας, μαζί με το «Across the Spider-Verse», πράγμα ίσως λογικό αφού το βιβλίο είναι 500 σελίδες.
Σκηνοθετεί ο Τράβις Νάιτ («Bumblebee»), σεναριογραφεί ο Κρις Μπάτλερ («ParaNorman») και φαίνεται ότι το πράγμα πάει σε PG-13, οπότε δεν θα κοιτούν το ρολόι και οι γονείς.
Η LAIKA δημιουργεί ήδη μια παράδοση με το ειδικό της stop motion animation, η κλίμακα της φιλοδοξίας, αναπόφευκτα, έχει ανέβει λένε οι αναφορές, και τα εκατοντάδες σκηνικά συνοδεύουν σχεδόν 250 μαριονέτες! Πολύ-πολύ ωραία, μακάρι να είναι στο επίπεδο του «Kubo» κι ακόμα παραπέρα, στις 23 Οκτωβρίου βγαίνει στις ΗΠΑ, μακάρι επίσης να υπάρξει και ανάλογο ενδιαφέρον στα ταμεία, έχουμε να γεφυρώσουμε το φοβερό πρώτο μισό της χρονιάς με το ασφαλές κλεισιμό της.
Σχετικά
Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Οστιν Μπάτλερ επιστρέφουν στο Μαϊάμι των 80s με το νέο «Miami Vice»
Η κινηματογραφική αναβίωση της θρυλικής αστυνομικής σειράς ξεκίνησε γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζόζεφ Κοζίνσκι, με δύο από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς της γενιάς τους στους εμβληματικούς ρόλους των Σόνι Κρόκετ και Ρικάρντο Ταμπς.
Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζει την πιο προσωπική ταινία της καριέρας του
Ο Μεξικανός δημιουργός αφήνει πίσω του τη φαντασία και στρέφεται σε μια ιστορία απαγωγής που ενδέχεται να συνδέεται με ένα από τα πιο τραυματικά γεγονότα της οικογενειακής του ζωής.
«Transformers 8»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει στο franchise
Ο εμβληματικός σκηνοθέτης αναλαμβάνει την εποπτεία όλων των δημιουργικών πτυχών της όγδοης ταινίας, η οποία βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη στην Paramount.
13 ταινίες βάζουν την κυπριακή δημιουργία στο επίκεντρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα της 16ης διοργάνωσης, η ειδική προβολή «Ο Χώρος Ανάμεσα» και δύο νέα βραβεία στο Θέατρο Ριάλτο.
Το «MOTHERWITCH» του βραβευμένου με Emmy Μίνου Παπά έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους
Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυπριακή ταινία MOTHERWITCH του βραβευμένου με Emmy Νέας Υόρκης σκηνοθέτη Μίνου Παπά έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου
Τέσσερις νέες ταινίες μάς δίνουν ραντεβού στο σινεμά αυτή την εβδομάδα
Οι αποκαλύψεις για το Facebook, η σκοτεινή πλευρά της τηλεόρασης, μια ανατριχιαστική «Άλλη Μαμά» και μια περιπέτεια φιλίας έρχονται στις κυπριακές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου.
Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «Animals» με τον Μπεν Άφλεκ
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Αναστέλλεται η παραγωγή του «The Batman 2» - Ο Ματ Ριβς αποχώρησε λόγω «οικογενειακού ζητήματος»
Τον Ιούλιο, το στούντιο ανέβαλε την πρεμιέρα της ταινίας για τον Φεβρουάριο του 2028
«Avengers: Endgame»: Ξεπέρασε το Avatar και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών
Το «Avengers: Endgame» που κυκλοφόρησε το 2019 έχει συγκεντρώσει συνολικά 2,925 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την 51η ταινία του στη Μαδρίτη
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει πίσω από την κάμερα για τη νέα του ταινία, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου και τη Μαδρίτη να βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.
Σαμπρίνα Κάρπεντερ και Μάργκαρετ Κουόλι στο πλευρό του Τομ Χόλαντ στο biopic του Φρεντ Αστέρ
Η Κάρπεντερ θα υποδυθεί την Τζίντζερ Ρότζερς και η Κουόλι την Αντέλ Αστέρ στη νέα ταινία του Πολ Κινγκ, με τον Χόλαντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του θρυλικού χορευτή και να ετοιμάζεται για μερικές από τις πιο απαιτητικές χορευτικές σκηνές της καριέρας του.
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.