Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2026
Με μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες της χρονιάς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των ARK Καλοκαιρινών Παραγωγών 2026, καθώς ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, για μια ξεχωριστή εμφάνιση στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, με τη χαρακτηριστική του ερμηνεία και ένα ρεπερτόριο που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το ελληνικό κοινό, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, αυθεντικότητα και τραγούδια που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή.
Στο πλευρό του θα βρεθεί η Ιουλία Καραπατάκη, μία από τις πιο ξεχωριστές φωνές της νεότερης γενιάς, καθώς και ο Γιάννης Μάλαμας με τη μπάντα του, δημιουργώντας μια μουσική συνάντηση που αναμένεται να χαρίσει δυνατές στιγμές και αγαπημένες μελωδίες κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό της πρωτεύουσας.
Η συναυλία αποτελεί την τελευταία στάση των φετινών ARK Καλοκαιρινών Παραγωγών, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη επιτυχημένη συναυλιακή σεζόν και δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τη συνέχεια των μουσικών εκδηλώσεων του DownTown Live.
Οι πύλες θα ανοίξουν στις 19:00, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής τραγουδοποιίας, σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς συναυλιακούς χώρους της Λευκωσίας.
>> Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία
Άνοιγμα πυλών: 19:00
Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση εισιτηρίων: διαθέσιμη μέσω του DownTown Live
Πληροφορίες: +357 99 810011
-
Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου
03 Οκτωβρίου 2026
Σχετικά
Ο Demos Beke live στο AMARA
Στο The Bar του AMARA, η μουσική γίνεται μέρος της εμπειρίας και τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν ακόμη ένα λόγο για να τα θυμόμαστε.
Τα Λεύκαρα τραγουδούν Παντελίδη, Μητροπάνο, Καρρά και Σφακιανάκη για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό μουσικό αφιέρωμα σε τέσσερις φωνές που άφησαν εποχή, με τον DJ Peris στα decks και είσοδο με εισφορά €5
Το παλιό λαϊκό τραγούδι ζωντανεύει στην καρδιά της Πάφου
Μια δωρεάν μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου στήνεται στην είσοδο της Δημοτικής Αγοράς
Τα μεγάλα live στα χωριά που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον 15αύγουστο
Αυτό που θα συμβεί φέτος στην ορεινή Κύπρο, ομολογουμένως δεν το περιμένει κανείς
Eurovision 2027: Ανακοινώθηκε η πόλη της Βουλγαρίας που φιλοξενήσει τη διοργάνωση
Η επιλογή πραγματοποιήθηκε από ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη BNT
Το Fengaros Festival ανακοίνωσε ήδη τις ημερομηνίες για το 2027
Το δημοφιλές φεστιβάλ ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό του
Η Πλατεία Ζουχουρί τον Σεπτέμβριο θα μετατραπεί σε μια μεγάλη υπαίθρια σκηνή jazz μουσικής
Το Larnaka Jazz Festival επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά, με δωρεάν είσοδο και μπίρα στους επισκέπτες
«Πού ’ναι τα χρόνια»: Ένα μουσικό ταξίδι στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή
Η παράσταση με τους Δημήτρη Φανή και Μαρίνα Βερζανλή παρουσιάζεται με ελεύθερη είσοδο σε Δύμες, Κοράκου και Κάτω Δρυ
Ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά Καζαντζίδη και Μητροπάνο σε μια δωρεάν συναυλία
Η μουσική παράσταση «Τρεις Φωνές» έρχεται στον Άγιο Αθανάσιο, με τη συμμετοχή του Λευτέρη Πιτσιλλίδη και του οκταμελούς Μουσικού Σχήματος «Ορφέας»
Eurovision 2027: Η EBU αλλάζει τους κανονισμούς του Διαγωνισμού – Όλες οι νέες αλλαγές
Σύμφωνα με την EBU, οι αλλαγές έχουν ως στόχο να προσφέρουν μεγαλύτερη σαφήνεια σε όλους όσοι συμμετέχουν στον Διαγωνισμό
Δωρεάν συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες!
6 μουσικά απογεύματα στη Λεμεσό
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού ξανά στο «Οκτάγωνο»!