Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2026
Η υπόθεση της γυναικοκτονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Μάιο του 2021, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη μέσα από μια μεγάλη βρετανική παραγωγή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η σειρά ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και θα προβληθεί μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Amazon Prime, παρουσιάζοντας μία από τις πιο πολυσυζητημένες υποθέσεις των τελευταίων ετών.
Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό και διήρκεσαν συνολικά 14 ημέρες. Το πολυμελές συνεργείο ταξίδεψε τόσο στα Γλυκά Νερά, όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα, όσο και στην Αλόννησο, το νησί όπου μεγάλωσε η Καρολάιν. Στο πλαίσιο της παραγωγής καταγράφηκαν μαρτυρίες ανθρώπων που τη γνώριζαν, ενώ συνεντεύξεις παραχώρησαν ο πατέρας της, οι συνήγοροι της οικογένειάς της και του καταδικασμένου συζύγου της, καθώς και πρόσωπα που έζησαν από κοντά την υπόθεση.
Την παραγωγή υπογράφει η βρετανική εταιρεία StoryFilms, η οποία έχει διακριθεί διεθνώς με σημαντικά βραβεία, μεταξύ αυτών και BAFTA, για τις δημοσιογραφικές και κινηματογραφικές της παραγωγές.
Η σειρά θα παρουσιάζει συνολικά πέντε υποθέσεις δολοφονιών που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Για καθεμία από αυτές θα προβληθούν δύο επεισόδια διάρκειας περίπου 90 λεπτών, με την ιστορία της Καρολάιν να αποτελεί μία από τις κεντρικές ενότητες της παραγωγής.
Τη δημοσιογραφική παραγωγή του διπλού επεισοδίου για την ελληνική υπόθεση ανέλαβε η δημοσιογράφος Ανθή Καρασάββα, η οποία είχε καλύψει από την πρώτη στιγμή το έγκλημα για μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Όπως ανέφερε στη Realnews, επιλέχθηκε από την εταιρεία παραγωγής επειδή είχε ασχοληθεί σε βάθος με την υπόθεση και γνώριζε όλα τα στάδια της έρευνας. Παράλληλα, σημείωσε ότι η υπόθεση είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον και στη Βρετανία, καθώς ο πατέρας της Καρολάιν είναι Βρετανός και το έγκλημα απασχολούσε καθημερινά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Η ίδια υπογράμμισε ακόμη ότι η σειρά θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ληστεία και να παραπλανήσει τις Αρχές επί 37 ημέρες, μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Σχετικά
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο «μενού» του καιρού το σαββατοκύριακο
Αναλυτικά η πρόγνση του καιρού
Ένα Σαββατοκύριακο στο νέο PlayPlanet: Πώς ο πιο γνωστός παιδότοπος της Λεμεσού έγινε προορισμός για όλη την οικογένεια
Το PlayPlanet ξανασυστήνεται: Ο νέος family destination της Λεμεσού που έχει κάτι για κάθε ηλικία
4+1 εκδρομές εντός Κύπρου για τον Σεπτέμβριο
Οι καλύτερες αφορμές για εξορμήσεις στα χωριά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου
H SkyUp™ ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις σε μια πολύ όμορφη, καταπράσινη πόλη
Έναν προορισμό που τον ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου
Οι πρώτες εικόνες από την 6η σεζόν του Emily in Paris με «άρωμα» Ελλάδας
Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν του Emily in Paris
Κίτρινη προειδοποίηση για 40 βαθμούς αλλά με ενδεχόμενο βροχών
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Netflix: Νέες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Σεπτέμβριο
Κάθε μήνα, το Netflix ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τον κατάλογό του με νέες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, animation και ακόμη και διαγωνιστικά shows
Ο Στρόβολος ετοιμάζεται από τώρα για το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του
Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Δήμου Στροβόλου!
H Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις σε 18 προορισμούς (για 2 μέρες)
Πτήσεις με τιμές που ξεκινούν από €15.29
Ξανά στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία – Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Κλείνει το εντυπωσιακό ξυλογέφυρο της Τρόζενας
Η εντυπωσιακή σιδερένια γέφυρα, με το ξύλινο οδόστρωμα, που συνδέει τα χωριά Γεροβάσα και Τρόζενα
Πότε αλλάζει η ώρα από θερινή σε χειμερινή
Η κατάργηση της αλλαγής της ώρας που πήγε… περίπατο