Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2026
Το Balza, το ατμοσφαιρικό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, ετοιμάζεται να κάνει comeback στα πρωτευουσιάνικα βράδια μας!
Το διάσημο spot θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Πέμπτη 28 Μαΐου, προτείνοντας ένα ανανεωμένο μενού, νέα cocktail λίστα και την ίδια ξεχωριστή φιλοσοφία που το καθιέρωσε ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα μαγαζιά της πρωτεύουσας.
Στο τιμόνι της κουζίνας θα βρίσκεται και φέτος ο γνωστός και βραβευμένος Ελλαδίτης chef Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος υπογράφει ένα μενού με δημιουργική, μοντέρνα και αυθεντική προσέγγιση. Μεσογειακές γεύσεις με fusion επιρροές υπόσχονται μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε όους αγαπούν το καλό φαγητό.
Παράλληλα, η signature cocktail list ανανεώνεται, ενώ η μουσική και η συνολική ατμόσφαιρα θα μας χαρίσουν ακόμη ένα καλοκαίρι γεμάτο βραδιές με urban χαρακτήρα και αίσθηση αστικής απόδρασης, με φόντο τα φώτα της Παλιάς Λευκωσίας.
Όλα αυτά εκτυλίσσονται στο υπερυψωμένο σκηνικό του Balza, στον 7ο όροφο του Μεγάρου Χατζησάββα, στη γωνία Λεωφόρου Ευαγόρου και Ομήρου, στην καρδιά της Λευκωσίας.
https://www.instagram.com/balzanicosia/
https://www.facebook.com/balzacyprus
Σχετικά
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα