Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2026
Ένα από τα πιο όμορφα και χαρούμενα απογεύματα της φετινής άνοιξης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ο Λουβαράς, με το Περιφερειακό Φεστιβάλ Παιδιού να προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή γεμάτη χρώματα, παιχνίδι και διασκέδαση.
Την Κυριακή 31 Μαΐου 2026, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00, το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Λουβαρά μετατρέπεται σε έναν ζωντανό χώρο χαράς και δημιουργίας, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αμέτρητες δραστηριότητες και μοναδικές στιγμές.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια, φουσκωτά, foot darts, face painting, μουσική, τραγούδι και χορό, ενώ στον χώρο θα λειτουργούν περίπτερα με φαγητό, ποτό και πολλές ακόμη εκπλήξεις για όλη την οικογένεια. Παράλληλα, θα υπάρχει και τυχερή γωνιά, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη διασκέδαση στους επισκέπτες.
Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει μια όμορφη συνάντηση παιδιών, γονιών και φίλων, στέλνοντας παράλληλα το δικό του αισιόδοξο μήνυμα: «Γιατί αν σωθεί το παιδί, υπάρχει ελπίδα».
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με περίπτερο πώλησης προϊόντων, χειροτεχνημάτων ή άλλων ειδών μπορούν να επικοινωνήσουν στο 99402908.
Σχετικά
Ο Βασίλης Λέκκας στο 2ο Μουσικό Φεστιβάλ «Στέλιος Πισής» στη Λεμεσό
Μια γιορτή αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή, με συναυλία, μουσικά σύνολα και δημιουργικά εργαστήρια, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο.
Το Καϊμακλί αποκτά το δικό του φεστιβάλ νεολαίας
Ο Γιώργος Κυριάκου και ο DJ A.CHRIS δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε ένα φεστιβάλ νεολαίας με συζήτηση, γέλιο και μουσική.
Τα Σπήλια μάς κερνούν ζεστό παλουζέ!
Mάθαμε την ημερομηνία για το Φεστιβάλ Παλουζέ στα Σπήλια
Αυτά είναι όλα όσα θα συμβούν στην 3η Γιορτή της Μπανάνας που επιστρέφει στην Κισσόνεργα
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα
Πού να πάμε με τα παιδιά; 8 όμορφες ιδέες για αυτό το Σαββατοκύριακο
Παιδικές παραστάσεις, παιχνίδια στη φύση, δημιουργικές δραστηριότητες και παραμύθια γεμίζουν το οικογενειακό μας πρόγραμμα στις 3 και 4 Οκτωβρίου.
20 φεστιβάλ και γιορτές σε πόλεις και χωριά για να βγεις έξω αυτό το σαββατοκύριακο
Σοκολάτα, κρασί, παλουζές, παραδοσιακές τέχνες και μουσική μάς δίνουν αφορμές για βόλτες σε πόλεις και χωριά της Κύπρου, το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
33 ταινίες από όλο τον κόσμο στο Διεθνές Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Κύπρου
Από τις 10 έως τις 16 Οκτωβρίου, το Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό φιλοξενεί τη 16η διοργάνωση, με προβολές μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation κάθε βράδυ στις 20:00
«Η Βασίλισσα του Χιονιού» φέρνει μια φιλία πιο δυνατή από τον χειμώνα στο Σατιρικό
Η Παιδική Σκηνή κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου με μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Όλα όσα θα γίνουν στο 2ο Φεστιβάλ Αβοκάντο στην Αργάκα
Το 2ο Φεστιβάλ Αβοκάντο έρχεται με συνταγές από γνωστούς σεφ, ζωντανή μουσική, χορό και δραστηριότητες για παιδιά
Η Άλασσα μάς προσκαλεί να ζυμώσουμε, να χορέψουμε και να γνωρίσουμε την παράδοσή της
Το 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Άλασσας έρχεται με παραδοσιακές γεύσεις, βιωματικά εργαστήρια και ελεύθερη είσοδο
KIDS FUN DAY 2026: Μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για τη στήριξη του Συνδέσμου ΔΕΠΥ Κύπρου
Με κεντρικό μήνυμα «Όλα τα παιδιά μετρούν!», το KIDS FUN DAY φιλοδοξεί να ενώσει παιδιά, γονείς, εθελοντές, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα σε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία, προσφορά και χαμόγελα