Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2014
Μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε πιο χαρούμενοι απλά με το να την ακούμε. Μπορεί να κολλήσει στο μυαλό μας για μέρες, και μπορεί να μας παρασύρει να κινηθούμε στο ρυθμό της, ακόμη και όταν δεν το θέλουμε! Και τώρα, αυτή η δύναμη βρίσκεται, κυριολεκτικά, στα χέρια σου. Αυτό το καλοκαίρι η αγαπημένη μας Coca-Cola στην Κύπρο θα φιλοξενήσει στις συσκευασίες της στίχους από τα πιο δημοφιλή ξένα και ελληνικά τραγούδια, και σε προσκαλεί να μοιραστείς αυτό που νιώθεις, αλλά και να απολαύσεις το καλοκαίρι με ένα τραγούδι και μία παγωμένη και απολαυστική Coca-Cola! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη συσκευασία με το στίχο από το τραγούδι που σε εκφράζει, να σκανάρεις το QR code, και αυτόματα θα μεταφερθείς στο www.sayitwithasong.coke.com. Εκεί, θα μπορείς να ακούσεις και να δεις το απόσπασμα του τραγουδιού που έχεις επιλέξει, αλλά και πολλών άλλων ακόμη, και να τα μοιραστείς με τους φίλους σου, μέσα από τους social media λογαριασμούς σου!
Θέλεις να της εκφράσεις αυτό που νιώθεις αλλά δεν έχεις το θάρρος; Χάρισέ της ένα κουτάκι Coca-Cola με τον στίχο "One in a million". Ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο με φίλους και θες να τους πεις ότι σίγουρα θα περάσετε καλά; Μοιράσου μαζί τους το "Tonight's going to be a good night"! Στίχοι από 45 ξένες και 6 ελληνικές επιτυχίες είναι εδώ για να τις μοιραστούμε, γιατί είναι καλύτερα όταν το λες με ένα τραγούδι! Οι συσκευασίες που θα φιλοξενήσουν τους στίχους των 51 τραγουδιών στην Κύπρο είναι τα κουτάκια των 330 ml και τα μπουκάλια των 500ml.
Όλα τα τραγούδια προέρχονται από το roaster της κορυφαίας δισκογραφικής εταιρείας Universal Music και εκφράζουν συναισθήματα και θέματα όπως η χαρά, η φιλία, η αγάπη, η διασκέδαση. Στην καμπάνια "Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola" Coca-Cola θα φιλοξενούνται στις συσκευασίες μας πολλά, αγαπημένα και επιτυχημένα ελληνικά τραγούδια όπως "Να με ερωτευτείς", λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, γιατί έτσι "Γίνεται" πιο όμορφο. Άλλωστε, "πιο έρωτας πεθαίνεις", οπότε "μη φύγεις τώρα" και "πάρε με για να πάω όπου με πας", με μια παγωμένη Coca-Cola στο χέρι.
Η καμπάνια "Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola" περιλαμβάνει digital επικοινωνία, ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και ένα δροσερό beach party στο νησί μας, που θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε το δικό μας, προσωποποιημένο κουτάκι ή μπουκάλι, με το στίχο που μας εκφράζει περισσότερο. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προϊοντικές καμπάνιες παγκοσμίως, και αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας "Μοιράσου μια Coca-Cola", που "έτρεξε" και στη χώρα μας πέρσι το καλοκαίρι, φιλοξενώντας δεκάδες ελληνικά ονόματα στις συσκευασίες του προϊόντος. Με την καμπάνια αυτή, συμμετέχει και η Κύπρος και αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να γίνει το απόλυτο μέσο έκφρασης, ειδικά ανάμεσα στους νέους!
#SayItWithACoke #SayItWithASong και ετοιμάσου να απογειωθείς! Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola!
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου