Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2025
Τρεις δημοφιλείς ηθοποιοί –ο Μιχάλης Αναγιωτός, ο Χάρης Αριστείδου και ο Νικόλας Κουρουζίδης– ένωσαν τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά τους για να φέρουν στη Λευκωσία ένα πρωτότυπο street food concept: το food truck The A Burgers, το οποίο μόλις στάθμεσυε στη γωνία Ιφιγενείας και Αρμενίας στον Στρόβολο μόλις πριν από μερικές ημέρες.
Η ιδέα γεννήθηκε το 2023, όταν οι τρεις τους έστησαν ένα κινητό crew που ετοίμαζε burgers σε parties και εκδηλώσεις. Το 2025, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το όραμα εξελίχθηκε σε ένα πλήρως αυτόνομο food truck, εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό σύστημα, δική του ύδρευση και εξ ολοκλήρου custom–made εγκαταστάσεις.
Στο μενού πρωταγωνιστούν 3 λαχταριστά smush burgers, 3 διαφορετικά burger με fried chicken, 1 veggie burger και ένα… γλυκό burger με νουτέλα που έχει ήδη γίνει talk of the town.
Όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από παραγωγούς της γειτονιάς, ενισχύοντας την τοπική αγορά και διατηρώντας την ποιότητα στο μέγιστο.
Το The A Burgers λειτουργεί Τρίτη–Κυριακή, 18:30–22:30, και συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Wolt.
Info: The A Burgers, γωνία Ιφιγενείας & Αρμενίας, Στρόβολος
Σχετικά
Η Νέα Υόρκη έρχεται για ένα βράδυ στη Λευκωσία!
Mία βραδιά με NYC vibes, καλό φαγητό, ποτά και μουσική.
Επιστρέφοντας στο Musa, το γαστρονομικό "σπίτι" του Αθηναγόρα Κωστάκου στη Λεμεσό
Ξαναδοκιμάσαμε το μενού του Έλληνα σεφ στο εστιατόριο της Λεμεσού και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας
Έξι εμβληματικά ελληνικά κρασιά σε ένα ξεχωριστό Wine Masterclass στη Λευκωσία
Το RESERVA 52 LOUNGE μάς προσκαλεί σε ένα Wine Masterclass αφιερωμένο στους θρύλους του ελληνικού αμπελώνα
Ο Jeffrey Hoffens επιστρέφει στη Λεμεσό, με live ψήσιμο στη φωτιά και paella
Ένα ακόμη live cooking experience αφιερωμένο στους λάτρεις του καλού κρέατος και της μαγειρικής στη φωτιά
Αυτό είναι το Franchisee of the Year 2026: Μια ιστορική διεθνής διάκριση για την Κύπρο
Τα wagamama Κύπρου στην κορυφή!
Δύο ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στο ιταλικό κρασί και τη γαστρονομία, στη Λευκωσία
Στις 10 & 11 Νοεμβρίου θα μάθουμε τις ιστορίες πίσω από μία από τις ιστορικές οινοποιητικές οικογένειες της Τοσκάνης.
Αυτό είναι το νέο ασιατικό fine dining του νησιού
Η νέα πρόταση που θα καταστήσει το Aphrodite Hills Resort ως τον must προορισμό για κάθε λάτρη της fusion κουζίνας.
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Σαντορίνης για το 2026
Νέο διάστερο από τη Σαντορίνη και ηχηρή απώλεια αστεριού για το Delta, προσθήκες στην καινούρια -εκτεταμένη και εκτός Αθηνών, σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη- λίστα του περίφημου γαστρονομικού οδηγού για τη χώρα μας, που περιλαμβάνει 62 εστιατόρια.
Το LPM Limassol παρουσιάζει το Le Dîner en Blanc: Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη σαμπάνια Henri Giraud
Μια μοναδική εμπειρία γαλλομεσογειακής γαστρονομίας, εκλεκτής σαμπάνιας και ζωντανής μουσικής στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.
Σάββατο για brunch σε αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας, με τη σαγκρία κερασμένη
Το «The Brunch Society» δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο για φαγητό, κουβέντα και ένα κέρασμα για την παρέα.
Η νόστιμη μεσογειακή κουζίνα της Γάστρας κρύβει έμπνευση κι εναλλαγές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον
Μια σύγχρονη ματιά στην κυπριακή κουζίνα, με πιάτα για μοίρασμα
Η 28η Οκτωβρίου θέλει ρεμπέτικα, σπιτικούς μεζέδες και ένα μεσημεριανό γλέντι σε αγαπημένο κουτούκι της πόλης
Ο Γιώργος Παόττος και ο Σωτήρης Καραντώνης αναλαμβάνουν τη μουσική σε ένα μεσημεριανό γλέντι για την εθνική επέτειο.