Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο Magic Day Fun Park θα περάσεις όμορφα

Κάτι περισσότερο από έναν απλό παιδότοπο!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2014

Το Magic Day Fun Park είναι ένας μοντέρνος, σύγχρονος "παιδότοπος" που λειτούργησε στο Δάλι τον Ιούλιο του 2011. Γιατί βάζουμε τη λέξη παιδότοπος σε εισαγωγικά;  Επειδή το Magic Day είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό παιδότοπο, είναι ένα "Family Amusement Park" με την έννοια που δίνεται στους οικογενειακούς χώρους διασκέδασης στο εξωτερικό.

 

Πρόκειτια για ένα συναρπαστικό χώρο, που δίνει την ευκαιρία στους μικρούς να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα ασφαλισμένο για τα παιδιά μας περιβάλλον, και ταυτόχρονα στους γονείς να χαλαρώσουν και να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς!

 

Το Magic Day στεγάζεται σε ένα μοντέρνο κτίριο με πολύ όμορφους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σχεδιασμένους έτσι ώστε να προσφέρουν απόλαυση αλλά και ανάπαυση. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έχουν διαδραματίσει και τα υψηλής ποιότητας συστήματα ηχομόνωσης που διαθέτει. Ο εσωτερικός του χώρος συμπεριλαμβάνει το δωμάτιο παιγνιδιών το οποίο φιλοξενεί μια τριώροφη παιχνιδοκατασκευή με θέμα μια αρχαία πόλη χαμένη στο βυθό της θάλασσας και το χώρο παιγνιδιών για παιδιά από 1 μέχρι 3 χρόνων. Επίσης φιλοξενεί το δωμάτιο προβολών όπου γίνονται προβολές τρισδιάστατων ταινιών κινουμένων σχεδίων καθώς και το Party Room που είναι ένας χαρούμενος χώρος γεμάτος χρώματα. Επιπλέον στο εσωτεριξκό υπάρχουν δύο καθιστικά στα οποία οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το γλυκό τους ή ακόμα και την απολαυστική κουζίνα. Μπορούν επίσης να παίξουν τάβλι ή επιτραπέζια, να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να ξεφυλλίσουν ένα περιοδικό, η ακόμα και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις δύο γιγαντοοθόνες που υπάρχουν.

 

Οι εξωτερικοί χώροι του Magic Day είναι το ίδιο συναρπαστικοί όσο και οι εσωτερικοί. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν πόλεμο με τα κανονάκια που ρίχνουν μαλακές μπαλίτσες, να αναρριχηθούν με ασφάλεια στο φουσκωτό  βουνό ύψους 7 μέτρων, να πηδήσουν στο τραμπολίνο, να μπουν στο φουσκωτό κάστρο με τις μεγάλες τσουλήθρες ή ακόμα να καθίσουν στα πλοκάμια του μεγάλου χταποδιού για να τους στριφογυρίσει. Για τα πιο μικρά παιδιά υπάρχει το καραβάκι με τις μπάλες και η παιγνιδοκατασκευή με πάτωμα ασφαλείας.

 

Για τους γονείς υπάρχουν δύο όμορφα διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι στους οποίους μπορούν να περάσουν ωραία την ώρα τους διαβάζοντας, συζητώντας, δουλεύοντας στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή  ή ακόμα παρακολουθώντας τα παιδιά τους να διασκεδάζουν.

 

Αυτό είναι το Magic Day Fun Park για μας ο χώρος που όλοι περνούν όμορφα. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει παιδικά πάρτι, δεξιώσεις βάπτισης, θεματικές βραδιές καθώς και όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close