Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2025
Το εστιατόριο Jamie Oliver Kitchen βρίσκεται στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού και σας προσκαλεί να απολαύσετε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές Κυριακές με γεύση, διασκέδαση και ψυχαγωγία για τους μικρούς επισκέπτες.
Από τις 13 Ιουλίου και κάποιες συγκεκριμένες Κυριακές, το εστιατόριο λανσάρει μια ολοκαίνουργια εμπειρία παιδικής ψυχαγωγίας στον εσωτερικό του χώρο. Επαγγελματίες εμψυχωτές θα βρίσκονται εκεί για να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, προσφέροντας στους γονείς την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μεσημεριανό τους, με θέα τη μαγευτική μαρίνα.
Το μενού του εστιατορίου έχει ανανεωθεί, με πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα και τα καλοκαιρινά υλικά, γεμάτα χρώμα και γεύση. Υπάρχει επίσης ειδικό παιδικό μενού, με νόστιμες και θρεπτικές επιλογές, σχεδιασμένες ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, τη σελίδα στο Facebook ή τον λογαριασμό στο Instagram του Jamie Oliver Kitchen. Για κρατήσεις καλέστε στο +357 25 057 575.
>> Κυριακή 13 & 27 Ιουλίου και 3 & 10 & 31 Αυγούστου, Jamie Oliver Kitchen, Μαρίνα Λεμεσού.
-
Μαρίνα Λεμεσού
13 Ιουλίου 2025
27 Ιουλίου 2025
03 Αυγούστου 2025
10 Αυγούστου 2025
31 Αυγούστου 2025
Σχετικά
Φθινόπωρο στο χωριό: 25 ταβέρνες για εκδρομές που καταλήγουν σε καλό τραπέζι
Μεζέδες, σπιτικά μαγειρευτά και κυριακάτικες σούβλες μάς δίνουν την αφορμή να αφήσουμε την πόλη και να πάρουμε τον δρόμο για την κυπριακή ύπαιθρο.
Ραφαήλ Χαίλλου: "Η Gen Z πίνει διαφορετικά και ο κόσμος του κρασιού καλείται να αλλάξει"
Ο 20χρονος που ανάλαβε τα ηνία του Wine & More μιλά στο Check In Cyprus για τη σχέση της Gen Z με το αλκοόλ, την είσοδό του στην οικογενειακή επιχείρηση στα 17 και τη σκέψη πίσω από ένα προσεγμένο εταιρικό δώρο
Αυτό το ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να παραγγείλουμε γλυκό
Μια όμορφη πρωτοβουλία, για ένα πολύ σημαντικό σκοπό
Τα πιο ωραία κλασικά (μαγειρευτά) τα φάγαμε στης Δήμητρας
Το μαγειρείο της Λεμεσού όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας
Chica: Η νέα άφιξη βάζει το κοτόπουλο στη σχάρα και σε αφήνει να φτιάξεις το πιάτο σου
Μαρινάδες με μεσογειακές και πικάντικες επιρροές, λαχανικά, σαλάτες και επιλογές για όλη την παρέα
Σε ποια εταιρεία περνά το γνωστό στέκι «Θαλασσάκι» της Λεμεσού;
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το παραλιακό σνακ μπαρ στην Ακτή Ολυμπίων - Η συμφωνία των €796.260 και οι όροι της πενταετούς παραχώρησης.
TasteAtlas: Τα μελομακάρονα 2α στη λίστα με τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο
Ποια άλλα ελληνικά γλυκά ξεχώρισαν
warmth that lasts: το νέο χειμερινό μενού των wagamama ζεσταίνει τις πιο γευστικές στιγμές του χειμώνα
Αυτόν τον χειμώνα, τα wagamama σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη ζεστασιά που διαρκεί πέρα από την τελευταία μπουκιά.
Ο «Beefboy» επιστρέφει στο Beefbar Cyprus για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο ιδρυτής του Beefbar, Riccardo Giraudi, επιστρέφει στo AMARA για μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα