Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2025
Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της ελληνικής επιθεώρησης, Μάρκος Σεφερλής, ετοιμάζεται για μια ακόμη θεαματική κάθοδο στην Κύπρο και φέρνει μαζί του γέλιο, ρυθμό και... τον Νότη! Η απολαυστική κωμωδία "Νότις – Η Επιστροφή" έρχεται για να μας παρασύρει σε ένα καταιγιστικό δίωρο σόου, γεμάτο ατάκες, ανατροπές, σάτιρα και φυσικά, τις απίθανες μεταμορφώσεις που μόνο ο Σεφερλής ξέρει να κάνει με τόση μαεστρία.
Μετά τις sold out παραστάσεις στην Ελλάδα και την αδιάκοπη επιτυχία που τον συνοδεύει σε κάθε του θεατρικό εγχείρημα, ο αγαπημένος κωμικός επιστρέφει στην κυπριακή σκηνή πιο κεφάτος και... «σεφερλικός» από ποτέ. Η περιοδεία του στην Κύπρο περιλαμβάνει στάσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν ζωντανά έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού θεάτρου.
Στην παράσταση "Νότις", ο Σεφερλής σατιρίζει, παρωδεί, καυτηριάζει και διασκεδάζει, σχολιάζοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα, την καθημερινότητα και όλα όσα μας κάνουν να γελάμε... και να κλαίμε ταυτόχρονα. Χαρακτήρες-έκπληξη, έξυπνα λογοπαίγνια, αυτοσαρκασμός και ανελέητη ενέργεια στη σκηνή, συνθέτουν το εκρηκτικό σκηνικό που έχει γίνει συνώνυμο του ονόματος του.
Αν έχεις παρακολουθήσει έστω μία φορά τον Μάρκο Σεφερλή live, ξέρεις πως δεν είναι απλώς μια θεατρική παράσταση – είναι εμπειρία! Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία.
Ετοιμαστείτε για ένα δίωρο αυθεντικού γέλιου, γιατί ο "Νότις" δεν επιστρέφει απλώς. Έρχεται για να μείνει!
Θέατρο Στροβόλου: 2, 3, 4 & 6 Οκτωβρίου | Ώρες: 18:00 & 21:30
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας: 5 Οκτωβρίου | Ώρα: 21:00
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού: 7, 8, 9 Οκτωβρίου | Ώρα: 21:00
#Εισιτήρια #Προπωλούνται: https://ticketline.com.cy/
Περισσότερες πληροφορίες: 94540900
Σχετικά
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη ανεβαίνει στην Αξιοθέα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής πρωταγωνιστεί στο συγκινητικό μονόπρακτο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη και στην πολύχρονη φιλία τους
«Το Χρονικό της Κύπρου» επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Πιερή
Η ιστορική και πολυβραβευμένη παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζεται ξανά, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή και σκηνοθέτη του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η ζωή του γίνεται παράσταση στην Αθήνα
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν
Η «Πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα» επιστρέφει στην Κύπρο για δέκα παραστάσεις
Ο Χάρης Ρώμας φέρνει ξανά στο νησί την ξεκαρδιστική και συγκινητική κωμωδία του, με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών και παραστάσεις σε πέντε πόλεις.
8 ελληνικές παραστάσεις ταξιδεύουν το φθινόπωρο στην Κύπρο
Αγαπημένοι πρωταγωνιστές, μεγάλες επιτυχίες, κωμωδίες και έργα που συγκινούν έρχονται σε θέατρα σε όλο το νησί.
Οι «Επτά επί Θήβας» ανεβαίνουν στο Αρχοντικό Αξιοθέας
Η πολυγλωσσική σκηνική πρόταση της Λέας Μαλένη φέρνει την τραγωδία του Αισχύλου στο σήμερα, μιλώντας για τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και τον φαύλο κύκλο της βίας.
Φαίδων ή ο ίλιγγος: Η ποίηση της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ σε τρεις ξεχωριστούς χώρους στην Κύπρο
Η σύνθεση της νομπελίστριας Μαργκερίτ Γιουρσενάρ παρουσιάζεται ως θεατρικό ντουέτο σε «ποιητικούς» χώρους της Κύπρου
Το ΚΤΗΡΙΟΝ 53 παρουσιάζει σε Παγκύπρια πρώτη το έργο του Βρετανού συγγραφέα Άλιστερ ΜακΝτάουαλ «All of It».
Πρόκειται για έναν μονόλογο τύπου stream of consciousness – έναν κατακλυσμό σκέψεων και εικόνων που αναδύονται από το μυαλό της αφηγήτριας σε μια αδιάκοπη ροή
«Το Μεγάλο Βιβλίο Των Μικρών Πλασμάτων», ένα μιούζικαλ για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές
Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» και η Urban Productions παρουσιάζουν τη νέα παιδική παράσταση
18 θεατρικές παραστάσεις που θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο
Από αρχαίο δράμα και βραβευμένες διεθνείς παραγωγές μέχρι σύγχρονα κυπριακά έργα, δυνατούς μονολόγους και απολαυστικές κωμωδίες
Πάφος: Προετοιμασίες για «Το Ελιξίριο του Έρωτα» στο Μεσαιωνικό Κάστρο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη φετινή διοργάνωση του Pafos Aphrodite Festival
Οι «Υπεργαλαξιακά Αποτυχημένοι» επιστρέφουν στη Λευκωσία με νέες παραστάσεις
Η κωμικοτραγική ιστορία του Κωνσταντίνου Τσίτσιου για τη σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα και την αληθινή αντρική φιλία ανεβαίνει στο Flea Theatre