Παιδί

Πάμε με τα παιδιά στο θεατρικό Musical "Γιαγιά σ' αγαπώ"

Το θεατρικό κείμενο Γιαγιά Σ’ αγαπώ της Ελένης Οδυσσέως είναι βασισμένο στο ομώνυμο Παιδικό Βιβλί ο της Μάρως Θεοδωράκη

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021

Το ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ εγκαινιάζει τη νέα θεατρική σεζόν με τη Μουσικοθεατρική Παράσταση Μusical «ΓΙΑΓΙΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ», την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί, και κάθε Κυριακή στις 10:30μμ.
Θέατρο μετά την πανδημία! 

Εκ φύσεως τους τα παιδιά αναπτύσσουν αδιάρρηκτους δεσμούς με τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους, τους δεύτερους γονείς τους, οι οποίοι προσφέρουν απλόχερα την αγάπη, το χαμόγελο και την καλοσύνη τους. 

Αμφότεροι έχουν στερηθεί τα τελευταία δύο χρόνια ο ένας τον άλλο, την ιδιαίτερη σχέση και αγάπη μεταξύ τους, ανάμεσα σε εγκλεισμούς και υγειονομικά μέτρα, σε μια προσπάθεια να αλληλοπροστατευθούν από τον κορονοϊό.

Οι αγαπημένοι μας γονείς και γονείς των γονιών μας, περνούν μέσα από τις φθορές του χρόνου, όπως ακριβώς και η γιαγιά Μαρία που αρχίζει να παρουσιάζει άνοια. 

Σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, όπου τα παιδιά αναπτύσσονται συναισθηματικά και πνευματικά και πριν την εφηβεία τους, έχουν ανάγκη από ενημέρωση, κάτι που οι τέχνες μπορούν να κάνουν αβίαστα. 

Το ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ έρχεται και φέτος με έμπνευση για δημιουργία και με πολύ αγάπη, να εντείνει αυτή την επανασύνδεση μέσα στην οικογένεια, με το MUSICAL «ΓΙΑΓΙΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ», ένα υπέροχο θεατρικό κείμενο γραμμένο από την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ελένη Οδυσσέως, βασισμένο στην όμορφη ιστορία του Παιδικού Βιβλίου της μουσικού και συγγραφέως, Μάρως Θεοδωράκη.

Το θεατρικό Musical «ΓΙΑΓΙΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ», που συνδυάζει όλες τις τέχνες, φέρνει μια παράσταση γεμάτη χρώματα, χιούμορ, συγκίνηση, τραγούδια, και χορό, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική πραγματικότητα, ενθαρρύνοντας όλους να αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ τη ζωή, αλλά και να βιώσουμε την αξία της έκφρασης των συναισθημάτων μέσα από την τέχνη, και την σημαντικότητα και αξία της οικογένειας ιδιαίτερα μέσα από δύσκολες ανθρώπινες συνθήκες.

Η ιστορία με τη Γιαγιά Μαρία, πραγματώνει στην σκηνή την καλοσύνη, τη χαρά και την αισιοδοξία, τους στόχους και τα όνειρα, την αγάπη, αξίες και αρετές. 
Η εγγονή της, η μικρή της σουσουράδα, όπως την αποκαλεί, έχει μια ξεχωριστή σχέση με τη γιαγιά της που μέρα με τη μέρα δυναμώνει. 

Μια ιστορία που ξετυλίγεται μεσα από στοργή και μπόλικη σοφία. 

Εκείνη τη σοφία που μας διδάσκει πως ό,τι κι αν συμβεί πρέπει να είμαστε κοντά στους ηλικιωμένους όταν μας χρειάζονται, όπως όταν η γιαγιά Μαρία αρχίζει να έχει άνοια, και η οικογένεια της και η εγγονή της, την αντιμετωπίζουν με σεβασμό, υπομονή και αγάπη. 

Μια γλυκιά, όμορφη και μελωδική ιστορία που διασκεδάζει, συγκινεί, και περνά δυνατά και ξεχωριστά μηνύματα για τον κάθε θεατή, νεαρό ή μεγαλύτερο. 

Μια ιστορία που καθρεφτίζεται στην παιδική , και όχι μόνο, ψυχή.
Η παράσταση απευθύνεται ναι μεν, στους νέους μικρόυς θεατές, αλλά και τους γονείς που θα τη δουν μαζί τους, και κυρίως στις γιαγιάδες και παππούδες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 10:30πμ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ
– ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, Θέατρο ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ Αγίου Δημητρίου 28Δ, Λευκωσία 2012.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ:
24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Γενική Είσοδος €10
Πληροφορίες: τηλ 7000 28 29

Σκηνοθεσία: Ελένη Οδυσσέως
Παίζουν: Ειρένα Αβρααμίδου, Κρίστη Χαραλάμπους
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Πισιήλη
Χορογραφίες: Γιώργος Οδυσσέως, Κίκης Κακουλλής Σκηνογράφος: Πανίκος Τεμπριώτης Στίχοι: Ελένη Οδυσσέως, Μάρω Θεοδωράκη, Μουσική Ενορχήστρωση: Μάρω Θεοδωράκη Σχεδιασμός Φωτισμού: Σταύρος Τάρταρης.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close