Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Κύπρος απέκτησε μία πολύ ιδιαίτερη δανειστική βιβλιοθήκη-βάρκα

Εντυπωσιάζει η «Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης» με τη βιβλιοθήκη – βάρκα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021

Μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα είχε το Κοινοτικό Συμβουλιο και η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας. Ποια ιδέα; Μα να μετατρέψουν μια βάρκα σε βιβλιοθήκη!

Στην περίοδο που διανύουμε, όπου το άγχος και οι σκέψεις μπορούν εύκολα να μας καταβάλουν, τα βιβλία γίνονται ακόμη πιο πολύτιμα, αφού μας χαρίζουν έναν εύκολο τρόπο «απόδρασης», έτσι οι προαναφερθείσες Αρμόδιες Αρχές, πήραν την πρωτοβουλία δημιουργίας ανοιχτής δανειστικής βιβλιοθήκης στην ειδυλλιακή παραλία των Γιαννάδων! 

Οι βιβλιόφιλοι δεν χρειάζεται να πάρουν βιβλίο μαζί τους, αφού πριν τη βουτιά τους, έχουν την ευκαιρία να δανειστούν από τη βιβλιοθήκη-βάρκα μια μεγάλη συλλογή από αξιόλογα κυρίως λογοτεχνικά μεταφρασμένα στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα.

Παρόλα αυτά, οι αναγνώστες μπορούν να τοποθετούν στα ράφια και δικά τους βιβλία που δεν χρειάζονται πια και να τα αντικαταστήσουν με άλλα εντελώς δωρεάν. Με μια απλή κίνηση, μπορούμε όλοι να ανταλλάξουμε γρήγορα ιστορίες, ιδέες και πληροφορίες!

Ας ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδη!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close