Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2025
Οι Nama Dama και Freedom Candlemaker ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική μουσική βραδιά στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας τα καινούρια τους άλμπουμ σε μια παράσταση με τίτλο "Pagan Ageless Soul". Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2025 στο Θέατρο Δέντρο και υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Η Nama Dama, με την ικανότητά της να συνδυάζει την αιθέρια ομορφιά της ηλεκτρονικής folk με την εκρηκτική ενέργεια της pop, θα παρουσιάσει το άλμπουμ της Pagan Soul. Στη σκηνή θα εμφανιστεί σόλο χρησιμοποιώντας την τέχνη του live looping για να δημιουργήσει μια μοναδική τελετουργική ατμόσφαιρα, που θα ταξιδέψει το κοινό.
Ο Freedom Candlemaker θα παρουσιάσει το άλμπουμ Ageless, το οποίο εξερευνά την πνευματική απελευθέρωση και την αναγνώριση της εσωτερικής μας δύναμης, αποδομώντας τις παραδοσιακές αντιλήψεις για τον χρόνο και τη φθορά. Η μουσική του συνδυάζει ψυχεδελικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία με υφές από το nu-folk και την ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα ηχητικό τοπίο που συνδυάζει την εσωτερική αναζήτηση με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις. Η ενέργεια των τραγουδιών αγγίζει βαθιές πνευματικές χορδές προσφέροντας ένα ταξίδι στον προσωπικό και συλλογικό εαυτό.

Στη σκηνή με τον Freedom Candlemaker θα εμφανιστούν οι μουσικοί Nama Dama και Cemre Arca στα φωνητικά, η Αλεξάνδρα Αστραίου-Καρύδη στην ηλεκτρική κιθάρα, καθώς και οι Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Χατζηζήσης στην ηλεκτρική κιθάρα και το μπάσο, και Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα. Σε ορισμένα κομμάτια θα εμφανιστούν επίσης οι χορεύτριες Σοφία Ηρακλέους και Ιόλη Κασκάνη, προσθέτοντας μια ακόμα διάσταση στην παράσταση.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30, ενώ τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας more.com. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Θέατρο Δέντρο, θα διατίθενται προς πώληση τα δύο άλμπουμ σε φυσική μορφή (vinyl), καθώς και άλλο σχετικό merchandise των δύο καλλιτεχνών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Θέατρο Δέντρο
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025
Πόρτες: 20:30
Εισιτήρια: www.more.com προς €15
-
Θέατρο Δέντρο
27 Φεβρουαρίου 2025
Σχετικά
Οι Μπλε επιστρέφουν στη Λευκωσία για ένα live
Το συγκρότημα έρχεται στο DownTown Live την άνοιξη για να μας υπενθυμίσει τη διαχρονικότητα των τραγουδιών τους.
Eurovision 2026: Απόψε ο Β' Ημιτελικός – Τα τραγούδια, τα φαβορί και οι guests εμφανίσεις
Το πρόγραμμα του Β' Ημιτελικού με τους υπόλοιπους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν μια θέση στον τελικό
Sing for Greece 2026: Τα 7 τραγούδια που διεκδικούν το "εισιτήριο" για τη Eurovision
Ο Akylas με το Ferto στον εθνικό τελικό
Απόψε ο πρώτος ελληνικός ημιτελικός για τη Eurovision
14 τραγούδια διεκδικούν επτά θέσεις στον μεγάλο τελικό - Ανάμεσά τους και το μεγάλο φαβορί «Ferto» από τον Akyla
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Ετοιμάσου για την Καρναβαλίστικη Φιέστα του Windcraft Band
Με 30 μουσικούς στη σκηνή, το Windcraft Band υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ενέργεια,
Eurovision 2026: Είδαμε, ακούσαμε το "Jalla" και γράφουμε την άποψή μας
Χιούμορ, ταυτότητα και ένα κολλητικό “Jalla Jalla” η Κύπρος παίζει με τον εαυτό της, κερδίζει τους φαν και ανεβαίνει στα στοιχήματα
Στις 14 Φλεβάρη, αφήστε τα ρομαντικά playlists και κατεβείτε Πρόζακ
Στις 14 Φλεβάρη, αντί να αγοράζετε ο ένας στον άλλο λουλούδια, ρίξτε τα σε εμάς
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην Κύπρο
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και αυθεντικές στιγμές, σε έναν χώρο που ξέρει να φιλοξενεί δυνατά live
Πέθανε ο τραγουδιστής των 3 Doors Down – Εφυγε από τη ζωή ο Brad Arnold σε ηλικία 47 ετών
Ο Αρνολντ έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του νεφρού.
Super Bowl LX: Το πάρτι του Bad Bunny στο Halftime Show – Lady Gaga, Ρίκι Μάρτιν και πολιτικά μηνύματα
Στις οθόνες του Levi's Stadium εμφανίστηκε με τεράστια γράμματα το μήνυμα «The only thing more powerful than hate is love» (Το μόνο πράγμα πιο δυνατό από το μίσος είναι η αγάπη).