Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2025
Αν τραγουδάς τα Τρίγωνα Κάλαντα πολύ μετά τα Χριστούγεννα... Αν βλέπεις μπροστά σου φαντάσματα αλλά δεν είσαι στα γυρίσματα του Ghostbusters... Αν κάνεις παρέα με τον Michael Jackson, τον James Brown ή τον Freddie Mercury κι ας μην ζουν πια... Τότε ίσως να είναι Αποκριές και να βρίσκεσαι στην Καρναβαλίστικη Φιέστα του Windcraft Band! Γιατί εκεί όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν!
Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεφαντώσετε με τα χάλκινα του Windcraft Band, σε ένα αποκριάτικο πάρτυ με χορό, χιούμορ, δώρα και εκπλήξεις όπου η τρέλα δεν έχει όρια και όπου όλοι και όλες είναι ευπρόσδεκτοι!
Το ντουέτο Traces (Πασχάλης Κοντοπύργος – Κωνσταντίνος Λύρας) θα ανοίξει τη βραδιά φτιάχνοντάς μας τη διάθεση, το Windcraft Band θα μας ανεβάσει στην πίστα με όλα τα χιτάκια του καρναβαλιού και με γνωστές ποπ και φανκ μελωδίες, ενώ στο τέλος η Dj WonderLU θα μας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε!
Ελάτε κεφάτοι και μεταμφιεσμένοι!
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025
Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης,
Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Λευκωσία
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30μ.μ.
Είσοδος €10
Κρατήσεις: 99566485
Προπώληση εισιτηρίων στο Ticketmaster.cy. Περιορισμένος αριθμός θέσεων σε ψηλά ή χαμηλά τραπέζια – απαραίτητη η κράτηση πριν την αγορά εισιτηρίου. Δυνατότητα εισόδου χωρίς κράτηση μόνο για όρθιες θέσεις.
Πληροφορίες: www.windcraftmusic.com
*** Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση, η τηλεφωνική προκράτηση θέσεων και τραπεζιού, είναι απαραίτητη (πριν την αγορά εισιτηρίων)
-
Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης
21 Φεβρουαρίου 2025
Σχετικά
Βοηθάμε τα αδέσποτα ζώα: Πάμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Nicosia Dog Shelter
Τα χριστουγεννιάτικα παζάρια που διοργανώνουν τα φιλοζωικά σωματεία είναι πολύ σημαντικά.
Παρπατούμεν "Παθκιά Παθκιά" την Τερσεφάνου
Ανακαλύπτουμε σημεία και δομές της κοινότητας, ακούγοντας ιστορίες που φωτίζουν άγνωστες πτυχές του παρελθόντος και στιγμιότυπα που διαμόρφωσαν την καθημερινότητα των κατοίκων
Μία γιορτινή αγορά στο χωριό, με τοπικούς δημιουργούς, φαγητό και μουσική
Για τη Εορταστική Αγορά Liven θα πάμε στον Κόρνο
Σε αυτό το χωριό θα στηθεί το Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη!
Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό σε ένα μαγικό χωριό!
«Χριστούγεννα στην Αραδίππου» με παρελάσεις, φωταγωγήσεις δέντρων, συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια κ.ά., σε Αραδίππου, Τρούλλους και Κελλιά!
Από 23 Νοεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου, ζήσε τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα στην καρδιά της Αραδίππου!
Στο Πάρκο Ακρόπολης θα στηθεί ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου επιστρέφει και φέτος
Φωταγώγηση, συναυλίες, φεστιβάλ, διαγωνισμοί: Αυτά είναι όλα όσα ετοιμάζει ο Δήμος Στροβόλου για τα Χριστούγεννα
Ο Δήμος Στροβόλου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με λάμψη, μουσική και χαρά για όλους!
Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε και φέτος πάνω στη θάλασσα
Ελάτε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 22 Νοεμβρίου 2025!
Έρχεται ανανεωμένη η 4η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού
Η Λεμεσός υποδέχεται και φέτος τη μεγαλύτερη πολιτιστική της συνάντηση - 120 εκδηλώσεις, 6 σκηνές, 2 ημέρες
20 υπέροχα πράγματα να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας, με όλα όσα δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τις επόμενες μέρες
Στην Περιστερώνα θα στηθεί μία υπέροχη Οδός Χριστουγέννων
Η Περιστερώνα φορά τα γιορτινά της και σας περιμένει σε μια μαγική Χριστουγεννιάτικη μέρα για όλη την οικογένεια!
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στο ψηλότερο χωριό της Κύπρου
Όλα όσα μας περιμένουν στον Πρόδρομο