Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2025
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα Όνειρο Μια Ευχή", σε συνεργασία με την εθελόντρια Ρούλα Χρίστου, διοργανώνει φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τον Σταύρο Κωνσταντίνου, στις 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 8.15 μμ, στο Hugo Restaurant Bar στη Λευκωσία. Τιμή εισόδου με φαγητό και απεριόριστο κυπριακό ποτό €50.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για προπώληση εισιτηρίων 99526828.
Λίγα λόγια για το σύνδεσμο:
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς για επίτευξη των σκοπών του Συνδέσμου.
Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι τρεις: Η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Ο πόνος δεν γνωρίζει σύνορα και διαχωριστικές γραμμές, αλλά ούτε και χρώμα δέρματος, θρησκεία, εθνικότητα, κοινωνική τάξη και οικονομική κατάσταση. Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ευχές καρκινοπαθών παιδιών που προέρχονται από την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα, από τις θρησκευτικές ομάδες των Μαρωνιτών, των Αρμενίων και των Λατίνων, από μικτούς γάμους Κυπρίων με ξένους καθώς και από οικογένειες αλλοδαπών που ζουν στην Κύπρο.
Η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών των παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο στοχεύει στη μερική ανακούφιση από τα υπέρογκα έξοδα και χρέη που υποχρεούνται οι γονείς να υποστούν, κυρίως όταν πρόκειται για θεραπείες στο εξωτερικό.
Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών και δωρητών, εκτιμητών και χορηγών και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος πάνω σε εντελώς εθελοντική βάση.
Όλοι μαζί ας συμμεριστούμε το αίσθημα της προσφοράς προς τα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο. Όλοι μαζί ας φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα τους χείλη. Ας κάνουμε αυτά τα παιδιά να αισθάνονται χαρούμενα, να απολαύσουν τις χαρές της ζωής.
Για πληροφορίες για το Σύνδεσμο επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 22311277 ή 99448723.

Σχετικά

H Αλέξια ερμηνεύει τα κλασικά, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου
Τη συναυλία διοργανώνει η Φιλόπτωχος Αδελφότης Αγίων Ομολογητών, για τα 90 χρόνια αγάπης και προσφοράς


SeptemberFest: Η συναυλία που μόλις ανακοινώθηκε
Το αγαπημένο δίδυμο έρχεται Κύπρο για μία συναυλία

Οι 8 καλοκαιρινές συναυλίες που θα γίνουν φέτος στο Θεατράκι Δάσους
Ο Κάτω Αμίαντος γεμίζει μουσική

Επιπλέον συναυλία για τον Bloody Hawk στην Κύπρο
Μετά την sold out της πρώτης, με σύνολο τριών συναυλιών

«Μισός Αιώνας Σιωπές»: Συναυλία μνήμης για την Κύπρο του 1974
Με αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες

Έφυγε από τη ζωή ο Paul Mario Day, ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών

Το SeptemberFest ανακοίνωσε την τέταρτή του συναυλία
To Φεστιβάλ Μπίρας Septemberfest Nicosia Beer Festival ετοιμάζεται να επιστρέψει

Νατάσσα Μποφίλιου: Ξεκίνησε η προπώληση για την μεγάλη συναυλία της στην Κύπρο
Έρχεται δυναμικά ο δεύτερος και ανανεωμένος κύκλος των πολύ επιτυχημένων παραστάσεών της

Φιλανθρωπικός μουσικός μαραθώνιος για τους πυρόπληκτους στην Λεμεσό
Μια ολόκληρη μέρα με ζωντανή μουσική και DJ sets από τοπικούς καλλιτέχνες

Αλλαγή χώρου για την συναυλία του Bloody Hawk στην Λεμεσό
Ο πιο αληθινός ήχος της σκηνής επιστρέφει δυναμικά!

Swing the Senses: Οι Τετάρτες στη Λευκωσία έχουν retro jazz ρυθμό
Μουσική εμπειρία στο Pralina Experience