Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2025
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα Όνειρο Μια Ευχή", σε συνεργασία με την εθελόντρια Ρούλα Χρίστου, διοργανώνει φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τον Σταύρο Κωνσταντίνου, στις 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 8.15 μμ, στο Hugo Restaurant Bar στη Λευκωσία. Τιμή εισόδου με φαγητό και απεριόριστο κυπριακό ποτό €50.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για προπώληση εισιτηρίων 99526828.
Λίγα λόγια για το σύνδεσμο:
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς για επίτευξη των σκοπών του Συνδέσμου.
Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι τρεις: Η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Ο πόνος δεν γνωρίζει σύνορα και διαχωριστικές γραμμές, αλλά ούτε και χρώμα δέρματος, θρησκεία, εθνικότητα, κοινωνική τάξη και οικονομική κατάσταση. Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ευχές καρκινοπαθών παιδιών που προέρχονται από την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα, από τις θρησκευτικές ομάδες των Μαρωνιτών, των Αρμενίων και των Λατίνων, από μικτούς γάμους Κυπρίων με ξένους καθώς και από οικογένειες αλλοδαπών που ζουν στην Κύπρο.
Η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών των παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο στοχεύει στη μερική ανακούφιση από τα υπέρογκα έξοδα και χρέη που υποχρεούνται οι γονείς να υποστούν, κυρίως όταν πρόκειται για θεραπείες στο εξωτερικό.
Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών και δωρητών, εκτιμητών και χορηγών και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος πάνω σε εντελώς εθελοντική βάση.
Όλοι μαζί ας συμμεριστούμε το αίσθημα της προσφοράς προς τα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο. Όλοι μαζί ας φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα τους χείλη. Ας κάνουμε αυτά τα παιδιά να αισθάνονται χαρούμενα, να απολαύσουν τις χαρές της ζωής.
Για πληροφορίες για το Σύνδεσμο επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 22311277 ή 99448723.

Σχετικά

Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία
Ακολουθούν οι Post Malone, Μπίλι Άιλις, Chappell Roan και Shaboozey


Ανακοινώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών
Με ένα αγαπημένο δίδυμο

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με την MorFarm Big Band στην Πλατεία Ελευθερίας
Ελεύθερη είσοδος

Αφιέρωμα στην Άννα Βίσση: Ένα εκρηκτικό βράδυ με τα τραγούδια της απόλυτης σταρ
Με ζωντανή μουσική από εξαιρετικούς τραγουδιστές

7 μουσικά ραντεβού με αγαπημένους καλλιτέχνες την παραμονή Πρωτομαγιάς
Το νησί φορά τα ανοιξιάτικά του και γεμίζει μουσική: Πού θα πας την παραμονή της Πρωτομαγιάς

Ο Wim Mertens έρχεται στην Κύπρο για μια ξεχωριστή συναυλία
Ο Βέλγος συνθέτης, γνωστός για τη μοναδική του προσέγγιση στη μουσική

H Γλυκερία επί σκηνής στην Κύπρο μαζί με 200 κιθάρες
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου με την Τόνια Ιωάννου και τον Ρομπέρτας Γκροντ
Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου παρουσιάζουν σε Λευκωσία και Λάρνακα η Τόνια Ιωάννου και ο Ρομπέρτας Γκροντ.

Στο νοσοκομείο ο Κάρλος Σαντάνα
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση του στο Τέξας


Η Φρόσω Στυλιανού στο Παλαιά Ελιά Live Stage, Κυριακή 4 Μαΐου
Η Φρόσω Στυλιανού κάνει βουτιά στο βαθύ πυρήνα του λαϊκού ρεπερτορίου και φέρνει στο προσκήνιο τη ροκ δυναμική αυτών των θρυλικών τραγουδιών