Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2024
Η Φιλανθρωπική Συναυλία ονόματι "𝗖𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗧𝗵𝗲 𝗝𝗼𝘆 𝗢𝗳 𝗚𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴" θα πραγματοποιηθεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα στην οποία ερμηνεύει ο τραγουδιστής Χρίστος Τελεβάντος με απώτερο σκοπό την οικονομική βοήθεια στο Ιασόνειο Ίδρυμα πέραν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Το Ιασόνειο Ίδρυμα φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών. Στη Συναυλία συμμετέχει και ο Σαξοφωνίστας Νίκος Νικολάου.
Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2024, στις 6-7:30 μ.μ.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασης ενάμισι ώρας περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αγγλόφωνα και ελληνόφωνα σε ένα ευρύ ρεπερτόριο όπως Frank Sinatra, Michael Buble, Josh Groban, George Michael, Elvis Presley και λοιπά με πολλές εκπλήξεις.
Την Κυριακή αγκαλιαζόμαστε όλοι, χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς με τις πιο απολαυστικές μελωδίες και νιώθουμε τη χαρά του να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ας είμαστε όλοι παρόντες!
Λίγα λόγια για το Ιασόνειο Ίδρυμα
Μετά από προσπάθεια χρόνων και εθελοντική εργασία πολλών ατόμων, τον Σεπτέμβριο του 2018 λειτούργησε στη Λάρνακα το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ «Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής».
Το Κέντρο φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών, τα οποία λόγω σοβαρών νοητικών, κινητικών και συναισθηματικών προβλημάτων, δεν γίνονται δεκτά για ένταξη σε οποιαδήποτε άλλη υφιστάμενη δομή εξυπηρέτησης ΑμεΑ, στη Λάρνακα.
Στο Ιασόνειο εφαρμόζονται διάφορα εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, τα οποία αποσκοπούν τόσο στην ευημερία όσο και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας των εξυπηρετουμένων ΑμεΑ, προκειμένου να καταστούν ικανά να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα, στην ευρύτερη κοινότητα που ζουν.
Βασικός στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να διασφαλίσει τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου και, σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο, να καταστεί δυνατή η συνέχιση εργοδότησης επιστημονικού προσωπικού, η βελτίωση του εσωτερικού και του περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου καθώς και η αγορά επιπρόσθετου ειδικού εξοπλισμού, για την αντιμετώπιση των εξειδικευμένων αναγκών κάθε ΑμεΑ ξεχωριστά.
Σχετικά
Άννα Βίσση: Αυτό είναι το βιντεοκλίπ για το viral «Αιγαίο»
Σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας κυριάρχησε στο TikTok πριν ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα
Η Ιουλία Καλλιμάνη φέρνει το Summer Tour 2026 στην Κύπρο με 5 εκρηκτικές συναυλίες
Και ταξιδεύει σε Λάρνακα, Πάφο, Πρωταρά και Λεμεσό
Αυτός είναι ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που θα κάνει opening στο Nava Seaside
Το μαγαζί του Πρωταρά υποδέχεται τη σεζόν με τρία εκρηκτικά events
Το Φεστιβάλ Νεολαίας ΕΔΟΝ επιστρέφει τον Ιούλιο και ανακοίνωσε ημερομηνίες
Καλοκαίρι χωρίς το φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, δεν ειναι καλοκαίρι
Ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει στο Lush Beach Bar
Για μια εκρηκτική βραδιά γεμάτη αγαπημένες επιτυχίες
Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται Κύπρο με το "Λογαριασμός Summer Tour"
Μετά τις σαρωτικές και πολυπλατινένιες αλλά και super viral επιτυχίες, η εμπορική κυρία του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού ζητάει λογαριασμό στη Λεμεσό
Ο Apon καταφθάνει στη Λάρνακα με το «Ηχογένεια Tour»
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά στο Παττίχειο Αμφιθέατρο γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και αγαπημένα hits
Ρεσιτάλ για σόλο βιολοντσέλο από τον Mikhail Radunski
Μια μουσική ερμηνεία που προσεγγίζει τη μοναχικότητα όχι ως απουσία, αλλά ως παρουσία· μια συνθήκη ακρόασης, όπου ο ήχος εκτυλίσσεται στον χρόνο και αποκαλύπτει την εσωτερική του δομή
Η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο για μία "καυτή" καλοκαιρινή συναυλία - Ξεκίνησε η προπώληση
Η Ελένη Φουρέιρα «ντύνει» το φετινό καλοκαίρι με τις πιο hybrid συναυλίες, χαρίζοντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα «μιλούν» 22 μέρες πριν τον τελικό – Πού βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος
Ανατροπές στις αποδόσεις, φαβορί που ξεχωρίζουν και η θέση Ελλάδας – Κύπρου λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά
Μεγάλο φινάλε σεζόν με τέσσερις βραδιές γεμάτες μουσική και διαφορετικά vibes σε γνωστό στέκι της πρωτεύουσας
Από live εμφανίσεις μέχρι DJ sets, το season closing υπόσχεται ένα δυναμικό τετραήμερο αποχαιρετισμού
Ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται για μια μεγάλη συναυλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή για μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες και έντονα συναισθήματα