Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2024
Η Φιλανθρωπική Συναυλία ονόματι "𝗖𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗧𝗵𝗲 𝗝𝗼𝘆 𝗢𝗳 𝗚𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴" θα πραγματοποιηθεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα στην οποία ερμηνεύει ο τραγουδιστής Χρίστος Τελεβάντος με απώτερο σκοπό την οικονομική βοήθεια στο Ιασόνειο Ίδρυμα πέραν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Το Ιασόνειο Ίδρυμα φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών. Στη Συναυλία συμμετέχει και ο Σαξοφωνίστας Νίκος Νικολάου.
Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2024, στις 6-7:30 μ.μ.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασης ενάμισι ώρας περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αγγλόφωνα και ελληνόφωνα σε ένα ευρύ ρεπερτόριο όπως Frank Sinatra, Michael Buble, Josh Groban, George Michael, Elvis Presley και λοιπά με πολλές εκπλήξεις.
Την Κυριακή αγκαλιαζόμαστε όλοι, χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς με τις πιο απολαυστικές μελωδίες και νιώθουμε τη χαρά του να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ας είμαστε όλοι παρόντες!
Λίγα λόγια για το Ιασόνειο Ίδρυμα
Μετά από προσπάθεια χρόνων και εθελοντική εργασία πολλών ατόμων, τον Σεπτέμβριο του 2018 λειτούργησε στη Λάρνακα το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ «Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής».
Το Κέντρο φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών, τα οποία λόγω σοβαρών νοητικών, κινητικών και συναισθηματικών προβλημάτων, δεν γίνονται δεκτά για ένταξη σε οποιαδήποτε άλλη υφιστάμενη δομή εξυπηρέτησης ΑμεΑ, στη Λάρνακα.
Στο Ιασόνειο εφαρμόζονται διάφορα εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, τα οποία αποσκοπούν τόσο στην ευημερία όσο και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας των εξυπηρετουμένων ΑμεΑ, προκειμένου να καταστούν ικανά να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα, στην ευρύτερη κοινότητα που ζουν.
Βασικός στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να διασφαλίσει τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου και, σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο, να καταστεί δυνατή η συνέχιση εργοδότησης επιστημονικού προσωπικού, η βελτίωση του εσωτερικού και του περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου καθώς και η αγορά επιπρόσθετου ειδικού εξοπλισμού, για την αντιμετώπιση των εξειδικευμένων αναγκών κάθε ΑμεΑ ξεχωριστά.
Σχετικά
Eurovision 2025: Τι δείχνουν τα μέχρι στογμής στοιχήματα για τον ελληνικό εθνικό τελικό
O ελληνικός τελικός της Eurovision 2025 είναι προγραμματισμένος για τις 30 Ιανουαρίου
Σχεδόν 5 τρισεκατομμύρια τα music streams του 2024 - Πρώτες στις ΗΠΑ οι γυναίκες ποπ σταρ
Ποια είναι τα 10 κορυφαία τραγούδια παγκοσμίως στο streaming
Oι Μπλε μαζί με τους Prospectus για μια συναυλία στην Λευκωσία
Το ροκ με ηλεκτρονικά στοιχεία που άφησε το στίγμα του
Μια βραδιά βιολιστικής μαγείας από την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με τον βιρτουόζο Roman Simović και εξάρχων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου και την εξαίρετη μαέστρο Ζωή Τσόκανου
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι της Κύπρου στη φετινή Eurovision
Θα εμφανιστεί στη σκηνή του ελληνικού τελικού ο φετινός μας εκπρόσωπος;
Η σπουδαία ρεμπέτισσα Μαριώ έρχεται στην Κύπρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις
Για δύο μουσικά βραδιά με υπέροχα ρεμπέτικα τραγούδια
Eurovision 2025: Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσουν τον Εθνικό Τελικό της Ελλάδας
Είναι επίσημο!
«Λόγος λαϊκός»: Παναγιώτης Μάργαρης και Φωτεινή Βελεσιώτου στην Κύπρο
Μια μοναδική σύμπραξη δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών
Ο Σταύρος Κωνσταντίνου τραγουδά για το TELETHON
Φιλανθρωπική βραδιά για τη στήριξη του TELETHON
Ιουλία Καραπατάκη: Άλλη μια live εμφάνιση στην Κύπρο
Ένα διήμερο μουσικής με την πρώτη συναυλία sold out