Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2024
Η Φιλανθρωπική Συναυλία ονόματι "𝗖𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗧𝗵𝗲 𝗝𝗼𝘆 𝗢𝗳 𝗚𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴" θα πραγματοποιηθεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα στην οποία ερμηνεύει ο τραγουδιστής Χρίστος Τελεβάντος με απώτερο σκοπό την οικονομική βοήθεια στο Ιασόνειο Ίδρυμα πέραν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Το Ιασόνειο Ίδρυμα φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών. Στη Συναυλία συμμετέχει και ο Σαξοφωνίστας Νίκος Νικολάου.
Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2024, στις 6-7:30 μ.μ.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασης ενάμισι ώρας περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αγγλόφωνα και ελληνόφωνα σε ένα ευρύ ρεπερτόριο όπως Frank Sinatra, Michael Buble, Josh Groban, George Michael, Elvis Presley και λοιπά με πολλές εκπλήξεις.
Την Κυριακή αγκαλιαζόμαστε όλοι, χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς με τις πιο απολαυστικές μελωδίες και νιώθουμε τη χαρά του να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ας είμαστε όλοι παρόντες!
Λίγα λόγια για το Ιασόνειο Ίδρυμα
Μετά από προσπάθεια χρόνων και εθελοντική εργασία πολλών ατόμων, τον Σεπτέμβριο του 2018 λειτούργησε στη Λάρνακα το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ «Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής».
Το Κέντρο φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών, τα οποία λόγω σοβαρών νοητικών, κινητικών και συναισθηματικών προβλημάτων, δεν γίνονται δεκτά για ένταξη σε οποιαδήποτε άλλη υφιστάμενη δομή εξυπηρέτησης ΑμεΑ, στη Λάρνακα.
Στο Ιασόνειο εφαρμόζονται διάφορα εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, τα οποία αποσκοπούν τόσο στην ευημερία όσο και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας των εξυπηρετουμένων ΑμεΑ, προκειμένου να καταστούν ικανά να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα, στην ευρύτερη κοινότητα που ζουν.
Βασικός στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να διασφαλίσει τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου και, σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο, να καταστεί δυνατή η συνέχιση εργοδότησης επιστημονικού προσωπικού, η βελτίωση του εσωτερικού και του περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου καθώς και η αγορά επιπρόσθετου ειδικού εξοπλισμού, για την αντιμετώπιση των εξειδικευμένων αναγκών κάθε ΑμεΑ ξεχωριστά.
Σχετικά
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Η Αρτέμης Κυριακοπούλου έρχεται στο Ella Music House
Μια φωνή που μαγεύει. Από αυτό το Σάββατο, δύο φορές τον μήνα.
East Cyprus Music Meetings: δωρεάν συζητήσεις και εργαστήρια για τη μουσική βιομηχανία που φέρνουν κοντά μουσικές κοινότητες από όλο το νησί
Η πρωτοβουλία φέρνει κοντά μουσικούς, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, διοργανωτές συναυλιών και άλλους επαγγελματίες του μουσικού χώρου στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ηλίας Βρεττός στο Monte Caputo για το «Wish for the Stars»
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακές ερμηνείες
Το "Full House" απογειώνει τις Παρασκευές στο Παλαιά Ελιά Live Stage!
Η νύχτα που σου αλλάζει τη διασκέδαση στη Λευκωσία!
Η Ελένη Δήμου επιστρέφει στη Λεμεσό για μία ξεχωριστή live βραδιά
Το ραντεβού δίνεται στο Vinylio Wine Etc, στη Λεμεσό, για μια μουσική έξοδο με καλό κρασί και τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά
Οι Hermaphrodite’s Child επιστρέφουν στην Κύπρο για τρεις βραδιές rock 'n' roll!
Ετοιμαστείτε να χορέψετε με τη μουσική θρύλων όπως τους The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys, Elvis Presley, Chuck Berry και The Kinks
200 Κιθάρες με τον Γιώργο Περρή, σε δυο μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο
Συμμετέχει στο τραγούδι η Μαρίζα Αναστασιάδη
Windcraft Back: 10 χρόνια Windcraft Loud, με τη μουσική στο προσκήνιο
Μια σειρά εργαστηρίων και συναυλιών μεταξύ 31 Οκτωβρίου-29 Νοεμβρίου 2026 στη Λευκωσία
Το ZAZZA Music Theater έκανε δυναμικό opening
Φέτος, συστήνεται στο κοινό μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένες φωνές, διαχρονικά τραγούδια και μια ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο Olio για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο αγαπημένος δημιουργός συναντά το κοινό της Λευκωσίας μαζί με τέσσερις ερμηνευτές.