Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2024
Η Μαρίνα Λεμεσού γιορτάζει με περηφάνια 10 χρόνια ζωής, σηματοδοτώντας μια δεκαετία εξαιρετικής επιτυχίας, ισχυρής εμπορικής ανάπτυξης, ξεχωριστού τρόπου ζωής και εμπειρίας στη θάλασσα. Με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας της, μας προσκαλεί να συμμετέχουμε σε μοναδικές εκδηλώσεις που ετοίμασε για μικρούς και μεγάλους.
Δέκα χρόνια, λοιπόν, με 6 εορταστικές εκδηλώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ευχαριστήσουν όλους όσους είναι μέρος της ιστορίας της Μαρίνας Λεμεσού και τον κόσμο που την αγκαλιάζει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί μία ολοκληρωμένη μαρίνα σε κάθε επίπεδο, είτε αυτό ειναι σκάφη είτε υπηρεσίες και αποτελεί την προέκταση της παλιάς πόλης της Λεμεσού. Ένας χώρος χαλάρωσης και ψυχαγωγίας με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, εξυπηρετώντας έτσι κάθε κάτοικο και επισκέπτη. Ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό στολίδι, σημείο αναφοράς για την Λεμεσό και σημείο συνάντησης για τους πολίτες.

Sunset Beach Workout
Αρχή στις 6 εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει για τη 10η επέτειό της η Μαρίνα Λεμεσού, κάνει μια αναζωογονητική εμπειρία γυμναστικής στη θάλασσα κατά τη δύση του ηλίου, σε συνεργασία με το Sanctum Spa & Fitness και το Gazebo Mare.
>> Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, Peninsula Beach, Μαρίνα Λεμεσού, 19:00.
-
Μαρίνα Λεμεσού
20 Σεπτεμβρίου 2024
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου