Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2024
Η τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών, σε παραγωγή του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.
Παρά την επιτυχία της, η σειρά διακόπηκε κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών - της Αλέκας, της Ντομινίκ, της Φωφώς και της Πόπης, με αυτόν που θεωρούσαν υπεύθυνο για την κακοποιήσή τους στην παιδική τους ηλικία: τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Βασιλική Ανδρίτσου ως Αλέκα Καλουδάκη, Παναγιώτα Βλαντή ως Ντομινίκ Σεζάρ, Μαρία Λεκάκη ως Φωτεινή Τσιντικίδου και Ελένη Ουζουνίδου ως Πόπη Καμένου, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις αρχικές Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Αβα Γαλανοπούλου και Ελένη Καστάνη.
Η πρώτη ταινία πραγματεύεται τις απόπειρες των τεσσάρων γυναικών να φτάσουν στον στόχο τους και η δεύτερη, που είναι απόλυτη συνέχεια της πρώτης, ολοκληρώνει με έναν καταλυτικό τρόπο αυτές τις απόπειρες. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Αύγουστο με την πρώτη ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2025.
Σχετικά

Χρυσές Σφαίρες 2026: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026 θα λάβει χώρα η 83η απονομή των Χρυσών Σφαιρών στο Beverly Hilton, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το Stranger Things, η επιτυχημένη σειρά του Netflix, γίνεται animation
Η περιπέτεια συνεχίζεται για τους αγαπημένους ήρωες


Wednesday 2: Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ teaser
Η Jenna Ortega επιστρέφει στον ρόλο της κόρης της διάσημης οικογένειας Addams

Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου: Προβολές ταινιών και συζητήσεις στο πλαίσιο της σειράς «GoetheKino»
Με τρεις ταινίες που προβληματίζουν η σειρά υπόσχεται να δώσει το έναυσμα για ουσιαστικές συζητήσεις και αναστοχασμούς

To Enola Holmes 3 έρχεται στο Netflix - Η νέα περιπέτεια της έφηβης ντετέκτιβ, αδελφής του Σέρλοκ Χολμς στη Μάλτα
Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Φίλιπ Μπαραντίνι του «Adolescence»

Ο νέος κανονισμός που θα εφαρμοστεί στην επόμενη απονομή των βραβείων Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα την τροποποίηση στους κανόνες

To Adolescence είναι η 3η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix
Δες τις 10 πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες τηλεοπτικές σειρές

Το φινάλε του «You» και οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix
Μέχρι τις 27 Απριλίου

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου