Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2024
H ομάδα του Salonica View επισκέπτεται την Αγία Νάπα για μια μοναδική πεζοπορία με πανσέληνο. Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία την Κυριακή 21 Ιουλίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 κάτω από το φως των αστεριών.
Θα ξεκινήσουμε με λεωφορείο από το κέντρο χειροτεχνίας της Λευκωσίας. Θα κάνουμε μια μικρή στάση για καφέ στην Αγία Νάπα και στην συνέχεια θα φτάσουμε στην αφετηρία της πεζοπορίας μας. Θα ξεκινήσουμε τη κυκλική πεζοπορία μας, μήκους 6 χιλιομέτρων στο μονοπάτι ''Κάβο Γκρέκο''.
Η πεζοπορία είναι μέτριας δυσκολίας και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες. Το μονοπάτι Αφροδίτη βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο και ακολουθεί μια κατηφορική κλίση μέχρι να φτάσει στην παραλία. Το πρώτο μέρος της διαδρομής περνά από τα ερείπια του αρχαίου ναού, αφιερωμένο στη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, Αφροδίτη.
Στο δρόμο προς την παραλία, το μονοπάτι περνά από φυσικές σπηλιές με ξερολιθιές που χρησιμοποιήθηκαν παλιά από τους βοσκούς. Αφού τελειώσουμε την πεζοπορίας μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο όπου εκεί θα υπάρχει κέρασμα με κρασί για να απολαύσουμε, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας, την όμορφη πανσέληνο.
* Η πληρωμή θα γίνει στο λεωφορείο (Μην λαμβάνετε υπόψη σας το αυτόματο μήνυμα για πληρωμή που θα λάβετε).
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ
>> Κυριακή 21 Ιουλίου, μονοπάτι ''Κάβο Γκρέκο'', Αγία Νάπα, 16:00 - 19:00.
Σχετικά
Το Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη: Μαγικά Χριστούγεννα στην Ορεινή Πάφο! «Εκεί που η Παράδοση Ανταμώνει τη Μαγεία!»
Από τις 22 Νοεμβρίου 2025, το πανέμορφο Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη μεταμορφώνεται σε έναν φανταστικό προορισμό
Η Αγία Φύλα ετοιμάζει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Όλο το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου
Γνώρισε την μπύρα σε 120 λεπτά, στη Λευκωσία
Tαξιδεύουμε στον κόσμο της ζυθοποιίας με τη Certified Cicerone Σύλβια Σαββίδου
Φτιάχνουμε «Κουραμπιέδες αλλιώς» σε ένα ξεχωριστό γευστικό εργαστήρι, με τη Μαριλένα Ιωαννίδου
«Κουραμπιέδες αλλιώς: γλυκιές παραδόσεις με άχνη και αγάπη» στο Λεβέντειο
Μια μαγική, χριστουγεννιάτικη μέρα στη Δερύνεια!
Η 13η Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος στη Δερύνεια είναι γεγονός!
Πάμε για παραμυθοδιαβάσματα, θεατρικό εργαστήρι και κυριακάτικο μπουφέ στη φάρμα
Εκεί, τα παιδιά θα γίνουν ήρωες παραμυθιού μέσα από ένα διαδραστικό, βιωματικό και απόλυτα χριστουγεννιάτικο θεατρικό εργαστήρι
Ο Άγιος Δομέτιος ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του!
Κι ετοιμάζει μία ολοήμερη γιορτή στο εκκλησάκι του Αγ. Δομετίου
Η μεγάλη επιστροφή του απόλυτου latin dance φεστιβάλ είναι γεγονός!
To LATIN WORLD STARS IN CYPRUS – Winter Edition επιστρέφει πιο εντυπωσιακό, πιο δυνατό και πιο «γιορτινό» από ποτέ
Η Πάφος τρέχει στο Cyprus Road Races Grand Pri
Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, περιλαμβάνει τέσσερεις μοναδικές διαδρομές για δρομείς όλων των επιπέδων.
Direct Orient: Βραδιά ποίησης αφιερωμένη στην ποιήτρια Ελένη Κεφάλα
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικά ιντερμέδια
Όλες οι γιορτινές εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων στον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου
Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου «φοράει» από νωρίς τα γιορτινά του
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Και ανακοίνωσε το πρόγραμμά του