Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2024
Αν είσαι απ' αυτούς που αγαπούν το καλό και ψαγμένο brunch, σίγουρα θα έχεις επισκεφτεί έστω και μία φορά το κουκλιστικο Jam, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Old Port στην οδό Δημήτρη Μητρόπουλου στην πόλη της Λεμεσού.

Το Jam δεν είναι μόνο brunch
Είναι ένας all day χώρος. Από τις 7:00 το πρωί σερβίρει το breakfast του ξενοδοχείου το οποίο μπορούν να το απολαύσουν και οι μη διαμένοντες στο ξενοδοχείο. Από τις 10:00 αρχίζει το brunch μέχρι τις 16:00 και συμπληρωματικά ξεκινά το lunch και dinner από τις 12:00 μέχρι το βραδύ.

Ένας ιδανικός χώρος για lunch breaks, διάλειμμα από τη δουλειά, μία χαλαρή στάση για ένα καλό γεύμα το μεσημέρι με φίλους όπου θα απολαύσεις πιάτα για όλα τα γούστα. Το μενού του Jam πρόσφατα ανανεώθηκε με νέες, πολύ καλές και γευστικές προσθήκες από πιάτα φτιαγμένα πάντα με φρέσκα, ντόπια υλικά που θα σου θυμίσουν γεύσεις της μαμάς και της γιαγιάς. Από τα νέα πιάτα δοκίμασε το Mammas Pasta, Μediteranean tappas, το chargrilled cauliflower, την σαλάτα με τα αρκατένα, το chicken thighs και πολλά άλλα που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.
Στο μενού θα βρεις επίσης πολύ καλές σαλάτες και bowls όπως τη δροσερή cauliflower σαλάτα και το Budha bowls. Ταυτόχρονα, θα βρεις μία σειρά από ζουμερά και χορταστικά μπέργκερς, πίτσες αλλά και μερικά νόστιμα απογευματινά σνακ και γλυκά όπως το cheesecake cookie και την chocolate tarte.

Όταν ξεκινήσει να βραδιάζει το Jam μεταμορφώνεται σε ένα πολύ ρομαντικό στέκι ιδανικό για after work drinks, χαλαρή βραδυνή έξοδο για ποτό και φαγητό. Ανάβει τα φωτάκια του στην πανέμορφη πλατεία του, βάζει ψαγμένες lounge μουσικές και προσφέρει τα πιο αρωματικά signatures cocktails που έχετε δοκιμάσει, μαζί με φανταστικά bites to share, σαλάτες, μπέργκερ, pasta, πίτσες και νόστιμα πιάτα με κρέας. Σου προτείνουμε τα shrimp tacos και σίγουρα το beef tagliata. Τέλος, θα βρεις μία σειρά από εξαιρετικά επιδόρπια για να ολοκληρώσουν γλυκά και όμορφα το δείπνο σου.
Το Jam δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα του κρασιού γι' αυτό τελευταία έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή και ενημερωμένη λίστα με φυσικά κρασιά που είνα πολύ τρεντ τελευταίως και είναι ο τέλειος συνδυασμος με τα πιάτα του εστιατορίου.


Το Jam, μας έμαθε να τρώμε ποιοτικό brunch, έγινε σύντομα το στέκι μας αλλά αποτελεί και μία ιδανική πρόταση για νότιμο φαγητό τα μεσημέρια και καλή επιλογή για φινετσάτη βραδυνή έξοδο για φαγητό και κοκτέιλ στη όμορφη περιοχή του παλιού κέντρου της Λεμεσου.
(25353209) Δημήτρη Μητροπούλου 2, Λεμεσός
Σχετικά
Πάμε για burger, steak, μπίρες και κοκτέιλ στο καλύτερο Grill Bar / Pub του νησιού
Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά το άνοιγμά του, το Knight’s Gastropub παραμένει σταθερή αξία στην Περνέρα
Ένα αρχοντικό 1940s σπίτι στη Λάρνακα μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα spots της πόλης
Ένα μικρό hidden gem στο κέντρο της Λάρνακας, που αξίζει να ανακαλύψεις
Επιστρέφει στη Λευκωσία ένα από τα πιο hot spots για ιαπωνικό φαγητό
Το Sumosan επιστρέφει και η Λευκωσία αποκτά ξανά ένα από τα πιο ξεχωριστά spots για ιαπωνική γαστρονομία
Τίτλοι τέλους για το «Δασούι» στο πάρκο
Η τελευταία εβδομάδα λειτουργίας του αγαπημένου χώρου στην Αραδίππου
Ο φούρνος που φτιάχνει παραδοσιακές Φανουρόπιτες για τη γιορτή του Αγίου Φανουρίου
Η Καλαβασός θα μοσχομυρίσει φανουρόπιτες
Πήγαμε στο νέο, talk of the town γουστόζικο, espresso bar της Πάφου
Το Méli & Co στην Κάτω Πάφο φέρνει κάτι από την κουλτούρα του καφέ της Μελβούρνης στην Κύπρο, συνδυάζοντας specialty coffee, φρέσκα αρτοποιήματα, βινύλια και μια ιδιαίτερη μεσογειακή αισθητική
Ένα από τα πιο παλιά σουβλατζίδικα της Λεμεσού αλλάζει στέγη
Μετά από 60 χρόνια, τα σουβλάκια Ορφανίδης αφήνουν τη Γλάστδωνος και μετακομίζουν, κρατώντας όμως αναλλοίωτη τη γεύση που μεγάλωσε γενιές Λεμεσιανών
Το Caffè Nero έφτασε στο Fig Tree Bay-καφές, φαγητό και θέα σε ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του Πρωταρά
Πρόκειται για το 23ο κατάστημα Caffè Nero στην Κύπρο, το οποίο δημιουργήθηκε για να αποτελέσει έναν all-day, all-year-round προορισμό για κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής
Το θρυλικό ζαχαροπλαστείο Petit Paris "φεύγει" κι έρχεται το ΦΛΕΡΤ
Nέα εποχή για το ιστορικό ζαχαροπλαστείο με τις πιο διάσημες σοκολατίνες του νησιού
Η νέα άφιξη λίγο έξω από τη Λευκωσία μάς καλεί για φαγητό, ποτό και μπλα μπλα
Η νέα άφιξη στην Αγία Βαρβάρα που μας καλεί για τσιμπήματα, dinner & drinks
Το Ιστορικόν επιστρέφει από τις διακοπές και στρώνει ξανά τραπέζι στην αυλή
Το βραβευμένο ταβερνάκι του Αγίου Δομετίου ανοίγει ξανά στις 25 Αυγούστου και επαναφέρει μία από τις πιο όμορφες αυλές της Λευκωσίας στην καθημερινότητά μας
Ένα αγαπημένο εστιατόριο στον χωριό, με θέα στο καταπράσινο Τρόοδος
Το εστιατόριο στον Πεδουλά σερβίρει από πλούσιο brunch μέχρι κλέφτικο στον ξυλόφουρνο