Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H απόλυτη εμπειρία γευστικής και αισθητικής απόλαυσης στην καρδιά της πρωτεύουσας

Ένα από τα πιο στυλάτα all day μέρη, για brunch, φαγητό και ψαγμένα ποτά, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024

Στον κεντρικότερο δρόμο της Λευκωσίας, αυτόν της λεωφ. Μακαρίου, το Sonhe, το γουστόζικο και ανανεωμένο στέκι στην πρωτεύουσα, συνεχίζει να μας εκπλήσσει, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό για να ζήσεις ένα άκρως ποιοτικό και γευστικό ταξίδι.

FOTO 1.jpg

Μετρώντας τρία και πλέον χρόνια στον χώρο της εστίασης στη Λευκωσία, μετά και την πρόσφατη ανακαίνισή του, μας μεταφέρει σε ένα εντελώς διαφορετικό και φρέσκο σκηνικό που εντυπωσιάζει.

thumbnail_IMG_3405.jpg

Μέσα στον πραγματικά εντυπωσιακό και ιδιαίτερο -για τα δεδομένα της πόλης- χώρο του, με την ξεχωριστή vintage ατμόσφαιρα και τις ethnic λεπτομέρειες, μοιραζόμαστε καθημερινά ωραίες στιγμές, γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα, ενώ εξωτερικά η ανανεωμένη του βεράντα φιλοξενεί τα πιο όμορφα βράδια. Εξάλλου, η ολοκληρωτική αλλαγή του, σε αποχρώσεις πλέον του μπεζ και του χρυσού, δημιουργεί το απόλυτο σκηνικό για όλες τις ώρες της μέρας. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

thumbnail_IMG_3403.jpg

Ένας ακόμη λόγος να επισκεφτείς το Sonhe μεσημέρι είναι, γιατί πλέον σερβίρει σπιτικά, ποιοτικά πιάτα από τις 12 μέχρι τις 3 ιδανικά για LUNCH BREAK.

Ποτό, καλό φαγητό και ωραία ατμόσφαιρα, ο τέλειος συνδυασμός για να απολαύσεις την εμπειρία του Sonhe all day.

thumbnail_IMG_3409.jpg

Απογευματινές συναντήσεις για AFTERWORK DRINKS και τσιμπήματα, η εταιρικά events στην ανανεωμένη του βεράντα, σε μεταφέρουν σε ένα εντελώς καλοκαιρινό και εξωτικό περιβάλλον.

FOTO 2.jpg

Όσο για το DINNER, οι μεσογειακές γεύσεις των πιάτων, παρέα με τα SIGNATURE COCKTAILS και μουσικά ακούσματα από FUNK, JAZZ, RETRO ελληνικό και ξένο ολοκληρώνουν την απόλυτη SONHE εμπειρία.

thumbnail_IMG_3402.jpg

Η γευστική εμπειρία συμπληρώνεται με απολαυστικές προτάσεις SONHE BRUNCH, το οποίο έχει καθιερωθεί ως αγαπημένη μας γευστική συνήθεια, ειδικά τα σαββατοκύριακα παρέα με DJS και EARLY DRINKS!

SONHE Η ΑΠΟΛΥΤΗ ALL DAY ΕΜΠΕΙΡΙΑ

(94 041 351) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 82Α, 1077, Λευκωσία.
Facebook: SÔNHE
Instagram:
sonhe_allday

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close