Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2024
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Από τη Δευτέρα θα παρατηρείται στην ατμόσφαιρα σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες.
Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα σημειώσει περαιτέρω αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά


Εναλλακτική διαδρομή για όσους θα εξορμήσουν στα βουνά
Οδηγίες από την Αστυνομία για χρήση εναλλακτικού δρομολογίου για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν θα ψήσεις σούβλα στο βουνό
Εξόρμηση για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου και κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών


Saulieu: Το κρυφό διαμάντι της Βουργουνδίας
Μια μικρή πόλη όπου η φύση, η τέχνη και η γαλλική γαστρονομία συναντιούνται


Η Cyprus Airways μόλις ανακοίνωσε πτήσεις σε έναν νέο, πολύ δημοφιλή προορισμό
Οι πτήσεις ξεκινούν από τον Δεκέμβριο

Κάμπος – Τσακίστρα: Οδοιπορικό σε έναν αλλιώτικο προορισμό που αξίζει να ανακαλύψεις
Μια πανέμορφη διαδρομή στα πυκνόδασα βουνά μας, με επιλογές για φαγητό και διαμονή που θα σε δικαιώσουν

Οι pet friendly παραλίες της Kύπρου, για ατέλειωτες βουτιές με τους τετράποδους φίλους σου
Πού θα πάτε με τον σκύλο σας

Βράζει η Κύπρος: Στους 45 βαθμούς η θερμοκρασία - Ο καιρός το τριήμερο
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Κορυφώνεται ο καύσωνας: «Αγγίζει» τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος
Σήμερα η πιο ζεστή μέρα του Αυγούστου