Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

7 υπέροχα glamping στην Κύπρο για πολυτελή διαμονή στη φύση

Εντυπωσιακές προτάσεις για εναλλακτικές διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024

Ναι καλά διάβασες, πάμε glamping!

Πρόκειται μια μοναδική εμπειρία όπου η αίγλη και η λάμψη συναντούν το κάμπινγκ στα καλύτερά του, εξ ου κι εμείς έχουμε να προτείνουμε 7 spots για σένα που σε εξιτάρει η ιδέα του διαφορετικού.

dome in nature.jpg

Dome in Nature
Στο πευκοδάσος του χωριού Βαβατσινιά της επαρχίας Λάρνακας υπάρχει ένας επίγειος, απομονωμένος παράδεισος. Μία σκηνή με όλες τις ανέσεις... σε ένα καταπράσινο τοπίο. Με τα δέντρα να κυκλώνουν το igloo, και όλες τις ανέσεις για άνετη διαμονή, προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Dome in Nature που προσφέρει την τέλεια απόδραση για ζευγάρια, φίλους ή μικρές οικογένειες που αναζητούν ένα καταφύγιο γεμάτο περιπέτειες. Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα – τη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου που συνδυάζει άψογα τις σύγχρονες ανέσεις με τη μαγευτική ομορφιά του φυσικού κόσμου. Βάζοντας λοιπόν όλη την ενέργειά τους, οι δημιουργοί του, προσφέρουν στους επισκέπτες ένα οικείο καταφύγιο για να χαλαρώσουν, να επανασυνδεθούν με τη φύση και να κοιτάξουν τα αστέρια κάτω από τον συναρπαστικό νυχτερινό ουρανό. Άλλωστε το dome (θόλος), είναι μία σκηνή κυκλικής κατασκευής σε σχήμα φούσκας, με διάφανο θόλο που χαρίζει μια άνευ προηγούμενου θέα στον ουρανό! Το igloo είναι άνετο και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα, διαθέτοντας δύο φιλόξενα queen-size κρεβάτια, ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση ή μια αξέχαστη απόδραση με φίλους ή οικογένεια. Ακόμα διαθέτει τραπεζαρία, μία μοντέρνα κουζίνα εξοπλισμένη με όλα όσα θα χρειαστείς (ακόμα και πληντύριο ρούχων και στεγνωτήριο!) και ντουλάπες. Τα κρύα βράδια του χειμώνα θα τα περάσεις δίπλα στο μοντέρνο τζάκι, ενώ το καλοκαίρι θα απολαύσεις τη δροσιά του βουνού ή του air condition, θα κάνεις μπάνιο στο αναζωογονητικό ντους. Οι τιμές για διαμονή είναι: Δευτέρα-Πέμπτη: 230 Euro το βράδυ και Παρασκευή-Κυριακή: 250 ευρώ το βράδυ. Επιπλέον μπορούν να σου εξασφαλίσουν υπηρεσίες μασάζ, ξυλεία για το τζάκι (€10 το βράδυ) αλλά και καθαριότητας (€40), κατόπιν αιτήματος και με έξτρα χρέωση.
>> Μάθε περισσότερα και κάνε κράτηση στο https://www.domeinnature.com.

kalopanayiotis.jpg

River Glamping Kalopanayiotis
Φαντάσου μία σκηνή κοντά δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα αστέρια. Να ξαπλώνεις και να ακους τον ήχο του νερού, σε μία απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και ένωσης με τη φύση που δεν κερδίζεται εύκολα. Έπειτα φαντάσου πως όλα τα προτερήματα των διακοπών στο camping συνδυάζονται με όλες τις ανέσεις ενός επιπλωμένου, βολικού δωματίου όπου μπορείς να διατηρήσεις την ιδιωτικότητά σου, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Με αέρα βουνού αλλά και θάλασσα, το River Glamping Kalopanayiotis, σε ένα πολύ ήσυχο μέρος, δίπλα σε ποτάμι του Καλοπαναγιώτη, προσφέρει αξέχαστη διαμονή σε igloo, με σημαντικές παροχές που θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμα πιο όμορφη. Τα igloo μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 3 άτομα, διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή και κάμπετ, τουαλέτα, κουζίνα, με ψυγείο, φρυγανιέρα, καφετιέρα και βραστήρα, air-condition, jacuzzi, τηλεόραση, ακόμα και ξυλόσομπα! Οι επισκέπτες του επίσης μπορούν να απολαύσουν πλήρες αγγλικό/ιρλανδικό πρωινό.
>> Πληροφορίες: 96003626/glampingkalopanayiotis@gmail.com

glamping.jpg

Anatura Glamping
Αν είσαι λάτρης της φύσης και καλοκαίρι για σένα πάει... χέρι - χέρι με το κάμπινγκ, βάλε άμεσα στο πρόγραμμά σου το Anatura Glamping. Ένα luxury κάμπινγκ όπου οι γοητευτικοί χώροι του προσφέρουν μια ήρεμη διαμονή στη φύση σε συνδυασμό με την άνεση των μοναδικών καταλυμάτων του, που σε κάνουν να νιώθεις πως κοιμάσαι σε σκηνή νομάδων της Μογγολίας. Βρίσκεται στο χωριό Αναρίτα της Πάφου, μια ανάσα από τη θάλασσα. Εκεί θα συναντήσεις έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών, που στοχεύει στην εμπειρία της ζωής κοντά στη φύση, αλλά και μέσα σε αυτή. Διαθέτει 3 αυθεντικά yurts συνολικής χωρητικότητας 11 ατόμων με άνετα κρεβάτια (και κατόπιν αιτήματος μπορούν να προστεθούν επιπλέον κρεβάτια για να φιλοξενήσουν έως και 16 άτομα. Στο δυναμικό του πλέον έχει ενταχθεί το Aliya. Το ολοκαίνουργιο yurt μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 4 άτομα.
>> Πληροφορίες: 97877716. Χωριό Αναρίτα, επ. Πάφου.

GREENLAND.jpg

GreenLand
Το GreenLand, ένα θεματικό πάρκο που έχει όλα όσα αναζητάς και θα σ' το επιβεβαιώσουμε! Συγκεκριμένα, το πάρκο θα το συναντήσεις στο όμορφο χωριό Επταγώνια στην επαρχία Λεμεσού. Διαθέτει έναν τεράστιο χώρο για τα παιδιά με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες, μπάρμπεκιου, εστιατόριο, σάουνα και σπα, μονοπάτι, λιμνούλα για ψάρεμα, glamping house για διανυκτερεύσεις και πισίνα με μπαρ. Αν θέλεις να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του κάμπινγκ... πολυτελείας, μάθε πως το glamping house κοστίζει €240 & €180 ανά ημέρα. Προαιρετικά (με επιπλέον χρέωση) είναι το BBQ.
>> Πληροφορίες 77 770417. Χωριό Επταγώνια, επ. Λεμεσού.

amazing.jpg

Amazing Cyprus Glamping Domes
Ένας συνδυασμός πολυτέλειας και κάμπινγκ, το glamping είναι ένας τρόπος για να ζήσεις αυθεντικά τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Και στο Amazing Cyprus Glamping Domes που δημιουργήθηκε στο χωριό Κιδάσι της επαρχίας Πάφου, είναι τόσο πολυτελές και λαμπερό, αλλά και αφιερωμένο στο να εμπνέει και να καθοδηγεί όσους αναζητούν ένα διαφορετικό είδος ταξιδιού, που θα σε ενθουσιάσει. Ετοιμάσου να ξεκουραστείς κάτω από τα αστέρια, να δοκιμάσεις νέες κουζίνες, να απολαύσεις BBQ, βουτιές στην πισίνα, να δεις ταινίες στην ύπαιθρο, να κάνεις yoga και άλλα πολλά. Αρκεί να επιλέξεις ένα από τα υπέροχα domes του: Modern house, Tropic house, Buddha house και Bamboo house (όλα από €130 το βράδυ).
>> Πληροφορίες: 99 069141. Κιδάσι, επ. Πάφου.

nirvana.jpg

Nirvana Yurts Glamping
Υπάρχει ένα μαγικό μέρος "κρυμμένο" κάπου στον Κάτω Δρυ της επ. Λάρνακας, όπου μπορείτε να συνδεθείτε όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τη φύση. Πρόκειται για το Nirvana Spritual Farm. Το συγκεκριμένο κατάλυμα αποτελείται από δύο yurts, που συνδέονται μεταξύ τους και περιβάλλονται από βιολογικούς κήπους, δέντρα, λουλούδια και βότανα. Αν ψάχνετε για μια "μυστική" και ρομαντική απόδραση, το Nirvana είναι το κατάλληλο μέρος!Τα δύο yurts (Day & Night) συνδέονται μεταξύ τους και είναι εξοπλισμένα με κάθε άνεση, συμπεριλαμβανομένου του χώρου χαλάρωσης, πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας και ιδιωτικό μπάνιο με μεγάλο ντους και φώτα. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν έπιπλα και πανοραμικά παράθυρα που επιτρέπουν να δείτε το ηλιοβασίλεμα και να ξυπνήσετε με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα, από την άνεση του ιδιωτικού δωματίου σας.
Πληροφορίες 97850245. Eπαρχιακή οδός Βάβλας- Κάτω Δρυς 7714, επ. Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close