Eating News , Εστιατόρια

Το υπέροχο μαγαζί που ανανέωσε τη Μαρίνα Λεμεσού

Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το grand opening του PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού, την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024.

Φίλοι και συνεργάτες, εκπρόσωποι των Media, foodies καθώς και λάτρεις της αγαπημένης και ιστορικής γαλλικής αλυσίδας φούρνων, ζαχαροπλαστείων και εστιατορίων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πληθώρα επιλογών από καναπεδάκια φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά, τα διάσημα μακαρόν και τάρτες αλλά και όλα τα γαλλικά γλυκά PAUL που άφησαν εποχή. Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν επίσης τα μοναδικά κοκτέιλ του PAUL, σε ένα υπέροχο σκηνικό με φόντο το πανέμορφο τοπίο της Μαρίνας Λεμεσού. Η βραδιά είχε μυρωδιά από Παρίσι με τη μπάντα «Avant Tout» να δίνει ρυθμό με τις γαλλικές μουσικές της επιλογές και τον καρικατουρίστα να ζωγραφίζει τα πορτρέτα των παρευρισκόμενων, σε ένα παριζιάνικο σκηνικό.

Το νέο κατάστημα PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού αναβαθμίζει την εμπειρία του πελάτη καθώς ξεχωρίζει όχι μόνο για τη γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Cafe & Restaurant.

Στο τμήμα Patisserie & Espresso Bar, το οποίο λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self-service), οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν και να απολαύσουν στο χώρο του καταστήματος ή ακόμα και στο σπίτι τους, γαλλικά εδέσματα από το takeaway bar της φημισμένης, πλούσιας βιτρίνας των PAUL. Επιπλέον, μπορούν να προμηθευτούν φρέσκο ψωμί, το οποίο ζυμώνεται καθημερινά με αγάπη.

Στο PAUL Café & Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα με signature choices, με άρωμα Γαλλίας. Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

About PAUL:
To PAUL, Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café, συνεχίζει να μοιράζεται από το 1889, τις πιο σημαντικές αξίες της οικογένειας: την αγάπη για το ψωμί, τη γαλλική “art de vivre” και τη συνεχή παρακολούθηση της ποιότητας σε όλα όσα κάνει. Πλέον τα PAUL αριθμούν 750+ σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου.

Το 2017, άνοιξε επίσημα το πρώτο κατάστημα PAUL στην Κύπρο, στην οδό Ζήνας Κάνθερ, στο κέντρο της Λευκωσίας, προσφέροντας μια μοναδική γαλλική ‘art de vivre’ στους πελάτες του, παρέχοντας όλη την γκάμα προϊόντων του brand με το εστιατόριο, café, ζαχαροπλαστείο αλλά και το αρτοποιείο εντός του καταστήματος, όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ζωντανά την παρασκευή των διάσημων ψωμιών του PAUL. To 2019, το PAUL επεκτάθηκε με το δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο εντός του νέου ανανεωμένου Mall of Cyprus στη Λευκωσία, ενώ ακολούθησε τo άνοιγμα του PAUL και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Στη Μαρίνα Λεμεσού, το άνοιγμα του PAUL έγινε πραγματικότητα πρόσφατα.

Mάθετε περισσότερα για τα PAUL στο https://paul-cy.com/ και επισκεφθείτε τα social media:
Facebook: PAUL1889.Cyprus
Instagram: paulcyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close