Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024
Η SKY express συνδέει απευθείας τη Λάρνακα με το Ηράκλειο. Με την προσθήκη του νέου δρομολογίου, η εταιρεία επιβεβαιώνει το ισχυρό ενδιαφέρον της για την Κύπρο, την οποία στρατηγικά έχει αναδείξει σε βάση δυναμικής ανάπτυξης.
Η SKY express υποδέχεται τη θερινή περίοδο εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Ηράκλειο. Οι πτήσεις που ξεκινούν στις 16 Μαίου, είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις και θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τα νέας γενιάς Airbus A320neo.
Το πτητικό έργο της SKY express με βάση τη Λάρνακα αναβαθμίζεται και διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
- τρεις καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο από/προς Αθήνα
- τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα όλο το χρόνο από/προς Θεσσαλονίκη
- τρεις πτήσεις την εβδομάδα από/προς Ηράκλειο
- προγραμματισμός πρωινής διασύνδεσης Λάρνακας-Αθήνας ώστε να διευκολύνεται η μετεπιβίβαση προς ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της SKY express, χωρίς μεγάλη αναμονή στην Αθήνα ή την ανάγκη διανυκτέρευσης.
- διασύνδεση και με άλλες χώρες μέσω των interline συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.
Το νέο δρομολόγιο συμπίπτει με τη συμπλήρωση τριών ετών αδιάλειπτης δραστηριοποίησης της SKY express στην Κύπρο. Εντάσσεται δε στο πλαίσιο της δέσμευσής της για διαρκή ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας και κατ΄επέκταση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.
Η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για την αριστεία και καινοτομία της, έχει πετύχει σε μικρό χρονικό διάστημα σημαντικά οφέλη για το επιβατικό κοινό της Κύπρου. Με την παρουσία της, φέρνει περισσότερες επιλογές με νέες συνδέσεις, περισσότερα δρομολόγια, καινοτόμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον υγιή ανταγωνισμό και τη μείωση των ναύλων.
Ταυτόχρονα, η SKY express ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του επιβατικού κοινού της ενίσχυσε τους τύπους ναύλων της (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy) με την προσθήκη της BLISS, της Business Class της εταιρείας. Η “BLISS” επαναπροσδιορίζει την ταξιδιωτική εμπειρία του επιβάτη προσφέροντας: προτεραιότητα και άνεση σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, πρόσβαση στα VIP lounges (η SKY express είναι η μοναδική ελληνική αεροπορική που διαθέτει VIP lounges σε τρεις προορισμούς: Ηράκλειο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλο το χρόνο), επιπλέον αποσκευές και υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα. Επιπλέον, η Business Class της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το περιβάλλον και πρακτικές για ένα βιώσιμο μέλλον.
Με την επιλογή της Κύπρου ως του πρώτου διεθνούς προορισμού της, η SKY express απέδειξε την αποφασιστικότητά της να επενδύσει μακροπρόθεσμα στις προοπτικές του νησιού. Αυτό συμβολίζει και η πρόσφατη ονοματοδοσία του πρώτου Airbus Α321neo με το όνομα «ΚΥΠΡΟΣ» παρουσία του εξοχοτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.
Όπως τονίζει ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της SKY express, Γεράσιμος Σκαλτσάς «Διανύουμε πλέον το τρίτο έτος παρουσίας στην Κύπρο και η επιλογή μας δικαιώνεται καθημερινά. Σήμερα, η σχέση μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο καθώς συνδέουμε δύο προορισμούς υψηλού συμβολισμού και ουσίας για την SKY express: την Κύπρο απ’ όπου ξεκίνησε το ταξίδι μας προς τους προορισμούς του εξωτερικού και το Ηράκλειο που ταυτίζεται με τις ρίζες μας. Είναι στρατηγική μας απόφαση να επενδύουμε στο νησί, να συμβάλουμε στην αύξηση της συνδεσιμότητάς του και να διευρύνουμε τις επιλογές των κατοίκων και επισκεπτών του. Ήρθαμε στην Κύπρο για να μείνουμε και να ταξιδεύουμε μαζί!».
Σχετικά
Ανακαλύψαμε δύο κομψά σπιτάκια στο χωριό, για άνετες διακοπές στη φύση
Δύο πανέμορφα πέτρινα σπίτια στην καρδιά της κυπριακής υπαίθρου υπόσχονται μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας
Το νέο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας με τη μεγαλύτερη πισίνα της περιοχής, σε καλεί για βουτιές
The Nines: Το νέο high-end ξενοδοχείο επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της luxury φιλοξενίας στην Αγία Νάπα
Πέντε νέες βραβεύσεις για το Columbia Beach Resort στα Cyprus Tourism Awards 2025
Τρία Gold Awards επιβεβαιώνουν τη διαχρονική του θέση ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς πολυτελούς φιλοξενίας στην Κύπρο
Ένα σπάνιο ουράνιο υπερθέαμα θα καθηλώσει τον κόσμο στις 12 Αυγούστου
Mια ολική έκλειψη ηλίου θα δημιουργήσει ένα ουράνιο θέαμα στον ουρανό για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, στις 12 Αυγούστου.
Στον Πρωταρά οι βάρκες μεταμορφώθηκαν σε βιβλιοθήκες κι έπιασαν θέση στις παραλίες
Oι βάρκες-όνειρο στον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας, έβαλαν πλώρη για τη γνώση.
Ο Πρωταράς φέτος έχει 18 βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες
Πρώτη θέση παγκύπρια για τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας στις Γαλάζιες Σημαίες 2026
Την πρώτη ανατολή της Ευρώπης θα την δεις στη χερσόνησο της «Ξησταριάς»
Αυτό θα είναι το απόλυτο μέρος για φωτογραφίες το φετινό καλοκαίρι
Καλοκαίρι γεμάτο προστασία και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια με τη σειρά αντηλιακών Cien Sun
Κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάτω από τον ήλιο των προϊόντων Cien Sun που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Lidl Κύπρου, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,19€
Επίσημη τελετή εγκαινίων του Limassol Greens
Θέτοντας ένα νέο ορόσημο για τον τουρισμό, το lifestyle και το επενδυτικό τοπίο της Κύπρου