Eating News

Γιατί τόσο καιρό, τρώμε κινέζικο με λάθος τρόπο;

Ένα βίντεο σκέτη αποκάλυψη για το ασιατικό delivery

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2024

Δεν είναι ένα ακόμα life hack βίντεο από αυτά που βλέπεις καθημερινά στο TikTok. Είναι μία πρόταση που θα σου αλλάξει πιθανότατα τη ζωή, αν είσαι από εκείνους που αγαπούν το κινέζικο.

Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε πολλοί που όταν έρχεται το φαγητό μας που παραγγείλαμε από κάποιο ασιατικό εστιατόριο αρχίζουμε να παλεύουμε με τη συσκευασία του. Ε λοιπόν από ότι φαίνεται, κάνουμε λάθος, καθώς παραδίδεται έτσι, για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Πώς λειτουργεί
Γνώριζες εσύ ότι η συσκευασία του προορίζεται για να ξεδιπλωθεί σε ένα πιάτο; Ούτε εμείς. Το σχήμα του κουτιού είναι σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, και κρυβόταν κάτω από τη μύτη μας όλο αυτό το διάστημα.

Ξεδιπλώνοντας τις πλευρές αυτού του φαινομενικά κοινού δοχείου τροφίμων, το γεύμα είναι αμέσως έτοιμο για να το απολαύσουμε χωρίς να προκαλέσουμε χάος γύρω μας. Ξέχνα λοιπόν τις μέρες που σκάλιζες τον πάτο του δοχείου για επιπλέον σάλτσα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις σωστά όλα τα πιάτα που παρήγγειλες και να τα σερβίρεις στο τραπέζι. Δεν απαιτούνται επιπλέον πιάτα.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις τι ακριβώς λέμε τόση ώρα, δες το παρακάτω βίντεο και ιδανικά παράγγειλε το αγαπημένο σου ασιατικό για να το δοκιμάσεις και μόνος σου στην πράξη. Το αγαπημένο μας μέρος αυτού του hack είναι ότι κάνει πολύ πιο εύκολο το μοίρασμα, το οποίο, φυσικά, είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να απολαμβάνεται η εν λόγω κουζίνα. Thank us later!


ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close