Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δύο κορυφαίες επιλογές για φαγητό στον Πρωταρά, για τις εξορμήσεις σου στην περιοχή

Φινέτσα, νοστιμιά, γούστο και υψηλή γαστρονομία σε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια της επαρχίας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2024

Με το που ζεσταίνει ο καιρός, σου έρχονται στο μυαλό στιγμές που έχεις νοσταλγήσει στα εστιατόρια του νησιού, όπου το καιλοκαίρι βρίσκει καταφύγιο και ξεφεύγει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

DSC04933.jpg

Τα εστιατόρια Ahino και Inamo είναι ένα από εκείνα τα στέκια που περιμένουμε πώς και πώς να βγάλουν τα τραπεζάκια τους στη βεράντα που βλέπει πιάτο την καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά από ψηλά και να μας καλοδεχτούν σε μια κομψή και σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Τα δύο δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής λοιπόν, που διανύουν φέτος τον τρίτο χρόνο λειτουργίας τους, επανέρχονται στις 25 Μαρτίου, δημιουργώντας και φέτος υψηλές προσδοκίες και δίνοντας υποσχέσεις για νόστιμα γαστρονομικά ταξίδια.

DSC09574.jpg

Αυτή η πρόσκληση, λοιπόν, ισχύει για το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, οπότε θα σερβίρουν και τα δύο εστιατόρια το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα σε υποδέχονται καθημερινά από τις 17.00-23.00, αφού το σημείο είναι ιδανικό για καθημερινή after office βόλτα για ένα ποτήρι καλό κρασί ή κάποιο afternoon cocktail από τη signature λίστα, που θα το συνοδεύσει γευστικά μια πρόταση από το ανανεωμένο μενού τους. Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο απολαυστικό για τα ανοιξιάτικα βράδια στο κέντρο του Πρωταρά;

DSC04783.jpg

Όσον αφορά στο εστιατόριο Ahinos είναι ένα σύγχρονο εστιατόριο, με μοντέρα διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα, που βλέπει πιάτο την καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά από ψηλά! Όσο για την κουζίνα του, αυτή ενώνει τις τάσεις της σύγχρονης ψαροφαγίας με τις αγαπημένες γεύσεις μίας ψαροταβέρνας. Πιο συγκεκριμένα, στο μενού του, που βασίζεται στην εποχικότητα και την ποιότητα της πρώτης ύλης, θα βρεις ολόφρεσκα ψάρια, αλλά και πλούσιο θαλασσινό μεζέ με μοντέρνα προσέγγιση, καθώς επίσης και θαλασσινά πιάτα με μοντέρνες νότες. Επιπλέον, πέρα από τα ψάρια και τα θαλασσινά, η κουζίνα του αγαπά και τα sushi, που φιγουράρουν στην κάρτα. Τα δροσιστικά κοκτέιλ, που παρατάσσονται δίπλα στα εκλεκτά πιάτα του εστιατορίου, και πλαισιώνονται από ποιτική μουσική, έρχονται να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο γευστικό ταξίδι, που πρέπει το φετινό καλοκαίρι οπωσδήποτε να απολαύσεις!

DSC00953.jpg

Στο ίδιο επίπεδο λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά και το εστιατόριο Inamo, που απολαμβάνει επίσης τη αφ' υψηλού θέα της καταγάλανης θάλασσας του Πρωταρά. Στον ίδιο εξόχως διαμορφωμένο χώρο, που ακροβατεί ανάμεσα στο μοντέρνο και το κοσμοπολίτικο, με έναν κοινό παρονομαστή το καταγάλανο της θάλασσας, θα βρεις και το ασιατικό Inamo, το οποίο σε περιμένει για να σε μυήσει στη φιλοσοφία του, ταξιδεύοντάς σε με γεύσεις από όλη την Ασία. Στην κάρτα του θα βρεις εξαιρετικές ασιατικές επιλογές, με μεγάλη ποικιλία, εμπνευσμένα sushi και γευστικά πιάτα, που φτιάχνονται με απόλυτη δεξιοτεχνία μπροστά στα μάτια σου, καθώς επίσης και επιλεγμένες μουσικές. Η γαστριμαργική απόλαυση σιγοντάρεται αρμονικά από την ξεχωριστή fine drinking εμπειρία που προσφέρει το μπαρ του, το οποίο σερβίρει Asian style signature cocktails.

DSC01007.jpg

Τηλέφωνο: 23 831211
Διεύθυνση: Πρωταρά 26, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Ahinos Seafood & Sushi: Δ-Κ 17.00-23.00.
Facebook: Ahinos Seafood & Sushi
Instagram: ahinos.seafood

INAMO Asian Philosophy: Δ-Κ 17.00-23.00.
Facebook: INAMO Asian Philosophy
Instagram: inamo.asian

DSC01036.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close