Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

15 εικόνες από την εντυπωσιακή, νέα άφιξη της Λεμεσού

Το μαγαζί που θα γίνει το νέο place to be, άνοιξε τις πολυτελείς πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2024

Tο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού υποδέχθηκε μόλις κάτι… νέο. Νέο από κάθε άποψη, αφού εκεί αναδύθηκε ένα καινούργιο και πρωτοποριακό concept. Το Roe & Bone έφτασε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το φαγητό και τη διασκέδαση.

Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει το φαγητό, το ποτό και τη διασκέδαση, στο πιο ωραίο σημείο της Λεμεσού!

ROE+BONE_1.jpg

Όσον αφορά στο φαγητό, το εστιατόριο προσφέρει μια μοναδική σύμπραξη μεσογειακής κουζίνας με επιρροές από Γαλλία και Ασία. Παράλληλα, εξειδικεύεται σε πρώτης ποιότητας κρέατα, στέικ και φρέσκο ψάρι, ενώ προσφέρει και ποικιλία από ωμά πιάτα, όπου τα στρείδια κυριαρχούν, καθιστώντας το ως ένα από τα κορυφαία Οyster Βars του νησιού.

ROE+BONE_8.jpg

Το ισόγειο αποτελεί έναν ζωντανό χώρο, στον οποίο οι επισκέπτες – κάπου ανάμεσα στις ωραίες συζητήσεις και τη χαλαρή ατμόσφαιρα - θα απολαμβάνουν tapas και signature κοκτέιλ, πάνω στα ψηλά τραπέζια και τα μακριά island μπαρ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο έχουν η εντυπωσιακή παρουσίαση ψαριών σε βιτρίνα και το ειδικό τμήμα ωρίμανσης κρεάτων, τα οποία ενισχύουν τη δέσμευση του Roe & Bone στη φρεσκάδα και την ποιότητα.

ROE+BONE_7.jpg

Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο, η εμπειρία των επισκεπτών γίνεται πιο… εστιατορική. Το αριστοτεχνικά σχεδιασμένο μενού επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν το γευστικό τους ταξίδι και να ζήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Highlight του χώρου: τα τραπέζια που περιβάλλουν το μεγάλο μπαρ, τα οποία προσφέρουν μια μαγευτική θέα στη θάλασσα!

ROE+BONE_9.jpg

Μετά το δείπνο, το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε ένα παλλόμενο κέντρο ενέργειας και ενθουσιασμού, όπου το πάρτι… συνεχίζεται!

Πληρ. 99 128111.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close