Eating News

Το comeback του Περικλή Ρουσουνίδη

Το artisan bakery του γνωστού Κύπριου σεφ επανέρχεται και ανοίγει ξανά σε νέο χώρο και τοποθεσία

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2024

Ο Περικλής Ρουσουνίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον τομέα της κυπριακής γαστρονομίας ενώ οι επιχειρήσεις του κατά καιρούς είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία εκπαίδευοντας το κοινό σε νέες μαγειρικές τεχνικές, προϊόντα και γεύσεις.

Ένας καλλιεργημένος άνθρωπος της εστίασης και της γαστρονομίας που έφερε την ανανέωση στο τομέα αυτό με τις τολμηρές και καινοτόμες προτάσεις του.

6132-sitesdefaultfilestoc145_eatout_chef.width-1920.jpg

Το 2021 ο Περικλής Ρουσουνίδης άνοιξε ένα καινούργιο μαγαζί, αυτή την φορά στην περιοχή της Έγκωμης. Το Craft Bakery & Sweets αποτέλεσε μία νέα πρόταση ενός σύγχρονου φούρνου με ποιοτικά προϊόντα γαλλικής εμπνεύσεως. Το νέο κατάστημα διέθετε καλής ποιότητας ψωμιά, με προζύμι και γενικά μεγάλη ποικιλία από γλυκά και αρτοποιήματα. Το μεράκι του ταλαντούχου Περικλή Ρουσσουνίδη παντρεύει γαλλικές συνταγές με υψηλής ποιότητας ελληνική και κυπριακή πρώτη ύλη δημιουργώντας ένα μοναδικά γευστικό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στα προϊόντα του βρίσκαμε ιδιαίτερα γλυκά, με βάση το περγαμόντο και την μαστίχα, δυο υλικά που δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Μετά από μία μικρή ανάπαυλα, ο Περικλής Ρουσουνίδης και το Craft Bakery & Sweets κάνουν comeback στον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Αυτή τη φορά σε ένα νέο, ανανεωμένο χώρο και λογότυπο στην οδό Πειραιώς 20, στον Στρόβολο (πάροδο λεωφόρου Αθαλάσσας).

Ο νέος χώρος θα προσφέρει εκλεπτυσμένα γλυκά, ψωμιά, κρουασάν, εκλεκτό καφέ κι άλλα αρτοποιήματα και θα συνδυάζει γαλλικές και ιταλικές γεύσεις με υλικά από την Κύπρο.

Σε σημείωμά του το νέο μαγαζί αναφέρει σχετικά με το επερχόμενο άνοιγμά του που αναμένεται να γίνει στο επόμενο διάστημα.

Craft Bakery: Τα γλυκά είναι κάτι περισσότερο από ένα αρτοποιείο. Είμαστε τεχνίτες της γεύσης, δημιουργοί στιγμών και προμηθευτές της παράδοσης. Με κάθε δημιουργία, τιμούμε τη διαχρονική τέχνη της αρτοποιίας, εμποτίζοντας κάθε φραντζόλα, ζύμη και γλυκό με την ουσία της ποιότητας και της αυθεντικότητας.

Στο Craft Bakery - Sweets, είμαστε υπερήφανοι για την αφοσίωσή μας στη δεξιοτεχνία, επιλέγοντας σχολαστικά τα καλύτερα υλικά και κατασκευάζοντας κάθε είδος με προσοχή και ακρίβεια. Τα ψωμιά μας διαθέτουν την τέλεια ισορροπία υφής και γεύσης, ενώ τα αρτοσκευάσματα μας σαγηνεύουν τις αισθήσεις με τις λεπτές στρώσεις και τις εξαίσιες γεμίσεις τους.

Αλλά πέρα από τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, είναι το πάθος μας για την παράδοση που πραγματικά μας ξεχωρίζει. Με κάθε καρβέλι ψωμί και κάθε γλυκό γλυκό, αποτίουμε φόρο τιμής στις διαχρονικές τεχνικές και συνταγές που πέρασαν από γενιά σε γενιά. Αυτή η ευλάβεια για το παρελθόν είναι που εμποτίζει τις δημιουργίες μας με μια αίσθηση νοσταλγίας.

Είτε απολαμβάνετε ένα ζεστό, τραγανό καρβέλι ψωμί είτε απολαμβάνετε ένα παρακμιακό γλυκάκι, κάθε μπουκιά λέει μια ιστορία – μια ιστορία παράδοσης, δεξιοτεχνίας και ασυμβίβαστης ποιότητας. Καλώς ήρθατε στο Craft Bakery - Sweets, όπου κάθε μπουκιά είναι ένα ταξίδι στην καρδιά του χειροποίητου ψησίματος."

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close