Eating News , Εστιατόρια

Διάσημο brunch spot της πρωτεύουσας, αποκτά αδερφάκι στη Λάρνακα

Το υπέρχο μαγαζί ετοιμάζεται για επέκταση και σε άλλες πόλεις εκτός από τη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2024

To Smoothie Factory, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά για όσους ζουν ή εργάζονται στη πρωτεύουσας. Θα το βρεις στο κέντρο της Λευκωσίας, στη Στασίνου 8, κι εκεί μπορείς -τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και στη βεράντα του- να απολαύσεις μοναδικό brunch καθώς και φρέσκα και υγιεινά γεύματα αλλά και smoothies και cold pressed juices, καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 15:00, που θα σου χαρίσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Αυτό λοιπόν το υπέρχο μαγαζί ετοιμάζεται για επέκταση και σε άλλες πόλεις εκτός από τη Λευκωσία, όπου δραστηριοποιείται σήμερα το Smoothie Factory, αρχίζοντας από τη Λάρνακα, ενώ ταυτόχρονα «ψάχνει» και για νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο Ηλίας Κόκκινος, managing director του Smoothie Factory, "υπάρχουν περισσότερα πλάνα στα σκαριά για το Smoothie Factory, εξετάζουμε την επέκταση μας και σε άλλες πόλεις, αρχίζοντας σύντομα από την Λάρνακα – θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες πολύ σύντομα- αλλά ταυτόχρονα είμαστε σε συνεχές ψάξιμο για νέες γαστρονομικές εμπειρίες που ταυτίζονται με τις αξίες και το δημιουργικό μας ταπεραμέντο"!

Ως εκ τούτου, η Λάρνακα έχει κάθε λόγο να ανυπομονεί για το δικό της Smoothie Factory!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close