Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Burger Guy: Απόλαυσε τα ξεχωριστά burgers του 1+1 δωρεάν για Μάρτιο και Απρίλιο

Τα burger του Burger Guy είναι για όλη την οικογένεια

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2024

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι το delivery. Σίγουρα, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας burger μαζί με φίλους, γνωστούς, μουσική και μπίρα στο σπίτι μας! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση το διάσημο και πολύ αγαπημένο Burger Guy, καταφέρνει να κάνει αυτήν την εμπειρία ακόμα καλύτερη, προσφέροντάς μας όλα τα burger του 1+1 δωρεάν.

Μέχρι και το τέλος Απριλίου λοιπόν, μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης έρχονται μέσα στη χαρακτηριστική σακούλα του Foodyκαι του Wolt, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ζήσεις - έστω και διαφορετικά- την εμπειρία του να απολαμβάνεις μερικά από τα καλύτερα burger ακόμα και στο σαλόνι σου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Burger Guy αποτελεί το επιτυχημένο εγχείρημα του Ανδρέα Τομάζου, ο οποίος αφότου μετέτρεψε το παλιό καφενείο του παππού του σε new age μπεργκεράδικο, επεκτάθηκε τόσο στην πρωτέυουσα όσο και στα Αραβικά Εμιράτα, δημιουργώντας ένα brand που εξακολουθεί να συζητιέται για τα νόστιμα αμερικάνικά του burgers.

burger guy1.jpeg

Το "κολασμένα" burger του
Τα burgers με το ζουμερό σιγοψημένο μπιφτέκι είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής του καταλόγου. Εσύ απλά επίλεξε ένα από 4 ζουμερά burgers (Burger, Cheese Burger, Bacon Burger και Bacon Cheese Burger), σε τρία μεγέθη (1 μπιφτέκι 125gr, 2 μπιφτέκια 250gr και 3 μπιφτέκια 375gr), τα οποία θα τοποθετηθούν μέσα σε αφράτα ψωμάκια brioche! Επίσης, θα επιλέξεις ανάμεσα σε 25 toppings (14 signature σάλτσες και 11 υλικά), τα οποία θα απογειώσουν το burger σου! 

Guy Sauce, BBQ, Smokey, Hot, Louisiana, Virginia, Colodaro, Indiana, Montana κ.ά. είναι μερικές από τις σος που θα σε προκαλέσουν να τις δοκιμάσεις. Καραμελωμένα κρεμμύδια, λιωμένο αβοκάντο, τραγανό κρεμμύδι, χαλαπένιος, μανιτάρια, αβγό, ανανάς, και άλλα πολλά επίσης είναι μέσα στις επιλογές που μπορείς να κάνεις για να "κτίσεις" το δικό σου λαχταριστό burger! 

Ολόφρεσκες πατάτες, λαχταριστά hot dogs, και τα veggie και vegan burger (ανάμεσά τους το Quinoa Burger και το Potato Burger) ολοκληρώνουν το νόστιμο μενού του. 

Δες το μενού εδώ και δώσε την παραγγελία σου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close